- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Kalkista ve iniste bebise emzigini verin,ve ya su icirin
Emmesi ,yutkunmasi kulak tikanikligini gecirir.
4 aylık bebegin disleri cıkmıs mıdır sakız cigneyebilir mi bilmem ama sakız cignemek basınc etkisini hafifletir:) bide ara sıra agzını acın, agzını acık tutmasını saglayın kulakları tıkanmaz
Kiz Allah seni ne yapmasin emidaha disi cikmadi ama ciksada 4 aylik bebk sakiz cigneyemezki amasakizi kendim icin deneyecegim cevabin icin cok tesekkur ederim
Kiz Allah seni ne yapmasin emidaha disi cikmadi ama ciksada 4 aylik bebk sakiz cigneyemezki amasakizi kendim icin deneyecegim cevabin icin cok tesekkur ederim
Bebeginizi iniş ve kalkışlarda emzirin,eger emmiyorsa diger arkadasların dedigi gibi su içirin.Emzik cok işe yaramamıştı bizim ufaklıkta.Sürekli emmedigi için.Bu arada bebek arabasıda ucak indiginde apronda hemen ayagınıza gelir bilginize.
Kalkista ve iniste bebise emzigini verin,ve ya su icirin
Emmesi ,yutkunmasi kulak tikanikligini gecirir.
Benim oglumda surekli emmiyor bende su veririm o zaman kendi bebek arabanizmi getiriyorlar yoksa havayolu sirketinin verdigi bir hizmetmi birde bebek arabamizi goturebiliyormuyuz bir bilgin varmi canim
Bol bol yutkunmasi gerek. Emzirmek, biberon veya emzik.
Size sakız,yutkunma yada damagınıza bas parmagınızı koyup gerdirmenizi tavsiye ederim.
Gerdirmek derken bas parmagimizla damagimizi yukari ittirmek mi yani
Kendi bebek arabınızı götürebiliyorsunuz.Ucaga kadar alıyorlar.Sonra inincede hemen ucagın merdivenlerinin yanında duruyor.Alıp otobüslere biniyorsunuz....Sonra valiz bekleme yerine gidip valiz bekliyorsunuz.Bu asamalarda rahat oluyor.
Ay harika o zaman esimle gidecek olmama ragmen 2 valiz goturecegim icin valizi beklerken bebegim dururmu nasil yapariz diye dusunuyordum birde valizleri vincle alip atiyorlarmiymis neymis arabamiza bisey olur mu diyede dusunmustum
Bol bol yutkunmasi gerek. Emzirmek, biberon veya emzik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?