Uçak ve bebek

Arkadaşlar çok tesekkur ederım doktorumuza sorduk yutkunmaktan baska bırsey soylemedı bırde sızın fıkırlerınızı almak ıstedım herkese cok tesekkurler :)

Arkadaslar merhaba 4 aylik bebegimle ucaga binerken almam gereken kulak tikanmasi vb. gibi bildiginiz bir onlem varmi konu hakkinda bilgisi olan yada daha once bebegiyle ucak yolculugu yapan arkadaslar yazarsaniz cok sevinirim .

ınerken kalkkarken sutunu verın yada uc bıberona sağın sutunuzu basınnc deyısıklınde ayakların altını ovun aaglamasını engellersınız

agzını bos bırakmayın emzıklerını unutmayın yter

Arkadaslar merhaba 4 aylik bebegimle ucaga binerken almam gereken kulak tikanmasi vb. gibi bildiginiz bir onlem varmi konu hakkinda bilgisi olan yada daha once bebegiyle ucak yolculugu yapan arkadaslar yazarsaniz cok sevinirim .

Ben ilk 35 günlükken binmistim tam 4 aylikkende bindim hiçbir önlem almadık Yani kucagumda götürdüm uçak kalkana kadar uçakta ne kadar bebek varsa hepsi bi ağızdan ağlıyor çünki cok sıcak oluyor havalandıktan sonra sakinlesiyorlar .
Kac saatlik yolculuk yapacaksınız .
Ben defalarca bindim bebekle biraz zor oluyor .
Ama otobustense cok cok daha Iyi ve konforlu.
Bide bebek emniyet kemeride veriyorlar ondan benimki cok daralıyor .
Suan oğlum iki yaşında bi hafta önce yine bindik hiç durmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…