Allah senizaten dedim ben de ben kötü müşteriyim o kadar kişi çalıştığına göre iş var diye
ben kuaföre falan da kötü müşteriyim
2-3 ayda saç kestirir bir de 3 haftada bıyık aldırırım
bir kuaförüm bardı kapanmıştı, sonra tekrar açılmış işte beni sokakta gördü boynuma sarıldı vs
işte yine ona gittim eşim güldü, tüm müşterileri senini gibi ise batar yine diye
ki iki kez sonra tekrar gittiğimde batmıştı
ben kötü müşteriyim kısaca, tek yemek yediğim yerler batmaz herhalde
Yok canim o tarz bi yer degil iste oyle olsaaaa en buyuk destekcisi ben olurum
açacağı yer önemli bu iş için..
benim oğlanın sınıfında birkaç sosyetik hatun var eşlerinin gömleklerini ütülemeye veriyorlar mesela dediğim terziye..
zaten dedim ben de ben kötü müşteriyim o kadar kişi çalıştığına göre iş var diye
ben kuaföre falan da kötü müşteriyim
2-3 ayda saç kestirir bir de 3 haftada bıyık aldırırım
bir kuaförüm bardı kapanmıştı, sonra tekrar açılmış işte beni sokakta gördü boynuma sarıldı vs
işte yine ona gittim eşim güldü, tüm müşterileri senini gibi ise batar yine diye
ki iki kez sonra tekrar gittiğimde batmıştı
ben kötü müşteriyim kısaca, tek yemek yediğim yerler batmaz herhalde
Hangisi kiz o ayni mesajin ustu degil mikız köstekçi ilk mesajımı da oku..
Hangisi kiz o ayni mesajin ustu degil mi
Canim avm demek buyuk is demek o da buyuk sermaye(ki bizde s si bile yok suan )buyuk masraf demek yanlismiyimihtiyaca göre değişiyor bu durumlar..
ben senede 1 ancak kestiririm mesela saçımı ..
artık yaşlandım beyazlar çıkmasa boyayada gitmeyecem ama mecbur olunca gidiyorum
okula yakın yada avm içinde açılırsa bana iş yapar gibi geldi ama avm kirası çok olur ..
13 yasindan beri bu sektorde dikis denince akla herseyi bilir gelinlikten tutunda kostume mobilya aksesuarina kadar ama iste sermaye yokSakin boyle bir seye kalkismasin. Daha once terzilik yapti mi? Bir terzide cirak olarak calisti mi? Eger bir isin icinde sifirdan yoksaniz asla o iste basarili olamazsiniz.
Uzgunum ama boyle, hele bir de sermaye yok diyorsunuz? Bu resmen bile bile kendini kuyuya atmaktir..
Canim avm demek buyuk is demek o da buyuk sermaye(ki bizde s si bile yok suan )buyuk masraf demek yanlismiyim
13 yasindan beri bu sektorde dikis denince akla herseyi bilir gelinlikten tutunda kostume mobilya aksesuarina kadar ama iste sermaye yok
terzisiz yer kaldı mı avm lerde çarşılarda.Ufak tefek tamirat yapan terziler fena para kazanmıyor aslında.
Ama borç varken sermaye yokken girilecek risk değil.
Sadece bir öneride bulunayım. Bir yakınım bir alışveriş merkezinde açtı bu tip bir dükkan. Oradaki mağazaların tadilatlarını bağladı. Dükkan felaket, bodrum katta ışık girmeyen bir yer ama kazancı çok çok iyi. Bu tip bir yerde ya da giyim mağazalarının bulunduğu bir çarşıda düşünülebilir işler yoluna girdikten sonra.
Bunlari bende diyorum korukorune zarar korkusuyla kapilari kapatmis degilim ama sonu nerrye varacagi belli degil bana gore kuru temizleme isini bende dedim onun icin ayri alet edevat lazimmis=ayri sermaye masraföyle deme
terzide de profesyonel ütü olur
o kışlık kalın yünlü pantolonlar falan iyi olur
yine biz de arada veriyoruz evin oradaki kuru temizlemeye ütüye bazı şeyleri
zira evdeki ütü ile onları halletmek zor geliyor 2 tl az gözüküyor gözüne veriyorsun işte
bak biz eşine destek çıkacağız şimdi, maalesef iş kurmakta sorun bu
adam zaten işi yapıyor az para kazanıyor
bu işi ben yapıyorum tüm parasını ben alayım diyor haklı ama işte sorun iş getirebilmek
tek başıma 3 kişilik iş yapardım eski iş yerimde şimdi yarım kişilik yapıyorum neden çünkü iş yokkk
önemli olan iş bağlamak, uygun yerde açmak
13 yasindan beri bu sektorde dikis denince akla herseyi bilir gelinlikten tutunda kostume mobilya aksesuarina kadar ama iste sermaye yok
Onu da dedim bak farkindayim her dediginize onuda dedim onuda dusundum diyorum ama cidden oyle ama yok bodoslama yol yordam bilmeden dalacak yacanım şöyle bir teklifle gitsen..
kosgebe başvursun zaten kurs bitene kadar bir kaç ay geçer..
belgeyi aldığında çok daha kolay olur işyeri açmak masraflar açısından..
terzisiz yer kaldı mı avm lerde çarşılarda.
Bunlari bende diyorum korukorune zarar korkusuyla kapilari kapatmis degilim ama sonu nerrye varacagi belli degil bana gore kuru temizleme isini bende dedim onun icin ayri alet edevat lazimmis=ayri sermaye masraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?