ucan kusa borcumuz var kocam kendi isinin patronu olma pesinde

Oyle yapinca masalvaki anlatmalara geciyo hemen off

Oyle yapinca masalvaki anlatmalara geciyo hemen off

Agzina bi parmak bal çal iste kesin dille hayir dedikce kafasinin dikine gidecek gibi eşin. Sende hayal kur ah su borclar bitsede dukkani acsan, bende gelirim arada yanina gibisinden. Hem borcun bitmesini empoze edersin hemde bi sure oyalamis olursun

Olacak iş, ama çok riskli.
Salt bir umuda bağlanıp gerçekleri görmezden gelemez eşiniz.
Ona en kötü hal için bir B planı olup olmadığını sorun.
Canim mesajini simdi gordum dedigin gibi olacak tamda bi umutla baglanip girmek istiyo bu ise b plani ise allah kerim allah yuru ya kulum demis (lafla peynir gemisi yurumuyo deyince gercekci degil imani zayif oluyorum bi iman onda var sanki )

Deniyim onu da deniyim onu onun silahiyla pembe hayallerle vurmayi deniyim allah verede namlunun ucu bana donmese

Ayranı yok içmeye. Atla gider s..çmaya diye bi tabir vardır bizde
Bende kızardım ama. Tamam aç canım der kenara çekilir gözlemlerdim
Bakalım hayali dükanmmı acıcak diye

Ayranı yok içmeye. Atla gider s..çmaya diye bi tabir vardır bizde
Bende kızardım ama. Tamam aç canım der kenara çekilir gözlemlerdim
Bakalım hayali dükanmmı acıcak diye
Benim oyle bi luksum yokki acar acar sonrasi ne olur su adamin iyimserligini aldirmanin yolu yok mu yav

Getirecek zaten sonuda o kivama su aralar silanin vaziyetler klibi baya ilgimi ceker oldu zaten
onunlaken izle hep. belki jeton düşer

Ya sen takınca o hiç takmıyor. bunu eşimdede yaşadım bazen.
3-5 hesabını yapıyorum gün geliyor. bi bakıyorum eşim hiç oralı değil harcıyo.
bidahakine ben oralı olmuyorum. bakıyorum dikkat ediyor
bu tarz şeylerle denedinmi? hiç

terziler benim gördüğüm kadarıyla gayet iş yapıyor. Bizim evin orda 3 tane terzi var yana yana ne zaman gitsem dolular 2 gün sonra anca alıyorum verdiğim işi. ki bunlar kaç elemanlı çalışan yerler..

ama sermayesiz hem de borçluyken üzgünüm ama biraz hayal dünyası oluyor. ticaret bu batmak da var çıkmak da. ama gördüğüm kadarıyla sizin artık batmak için lüksünüz yok

Denedim esasen benden de oglunda kismaz hic sagolsun cok iyi bi es aslinda ama yok degistiremedim ben bu adami

Ticaret riskli tabi ki . ama büyüyemezsen küçülürsün diye de bir düşünce ile hareket ediyorlar.en büyük girdilerden biri kira. O da yaşadığınız yere gore değişir. Ayrıca dükkanın yeri,bay bayan ikisinin de olmasi,ayrıca bir kuru temizlemeci ile de anlaşırsınız daha iyi olur .Allah bol kazançlar versin insallah

Canım esin madem ki çok hevesli bırak yapsın istediğini. Sermaye sorununu nasıl halledecegini herhalde düşünmüştür. Sen engel olursan seni suçlayacak bu seferde.sen söyleyeceğini zaten söyledin. Gerisini boşver.

Daha beter duruma dusersek nolcak Mayflower75 oda var iste

Yeterince ertelemismis hayalini e o zaman bekarken yapsaydin be adam bu isi az degil 13 yasindan beri bu sektordeymis

iyi de her insan hayalini yaşamıyor ki..
bence anne ve baba olan kişi çocuğunun hayalleri için yaşamalı. eğer bunu göze alamıyorsa anne baba olmamlı. size yazık değil mi?? sonunu göremediği bişey için sürüklemeye çalışıyor sizi ve evladınızı. malesef mantıklı bir düşünce değil şimdiki. diretebildiğiniz kadar diretin siz. en azından şu an ki borçlar bitsin.

Daha beter duruma dusersek nolcak Mayflower75 oda var iste
Evet çok büyük bir risk olur bu..ama hiç arastirmamismi?sermayeyi nerden bulacak ve iş yapacağını dusunuyormu?hani eğer mantıklı bir cevabı varsa bunlara hayır deme demiştim ben ama..bilemem tabi her işte risk olur.her yönüyle düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…