Oyle yapinca masalvaki anlatmalara geciyo hemen offOlumlu yaklasmayi denesen tepkisi nasil olur? Mesela: " tabiiki gonlunde yatan meslegi yapmani bende isterim. Su borclari kapayalim, sanada bi dukkan acariz. Su an kredi cekemiyoruz, kimseden para alamiyoruz biliyorsun. Dukkan actiginda insanlarin seni tanimasi, is yaptirmasi zaman alabilir. O arada evimizi gecindirmekte zorlanmayalim. Biraz sabret"
Gelecekte yapabilecegini aşılarsan belki fikrini erteleyebilir. Kesin dille olmaz deme
Oyle yapinca masalvaki anlatmalara geciyo hemen off
Canim mesajini simdi gordum dedigin gibi olacak tamda bi umutla baglanip girmek istiyo bu ise b plani ise allah kerim allah yuru ya kulum demis (lafla peynir gemisi yurumuyo deyince gercekci degil imani zayif oluyorum bi iman onda var sankiOlacak iş, ama çok riskli.
Salt bir umuda bağlanıp gerçekleri görmezden gelemez eşiniz.
Ona en kötü hal için bir B planı olup olmadığını sorun.
Deniyim onu da deniyim onu onun silahiyla pembe hayallerle vurmayi deniyim allah verede namlunun ucu bana donmeseAgzina bi parmak bal çal istekesin dille hayir dedikce kafasinin dikine gidecek gibi eşin. Sende hayal kur ah su borclar bitsede dukkani acsan, bende gelirim arada yanina gibisinden. Hem borcun bitmesini empoze edersin hemde bi sure oyalamis olursun
Benceterzilik bu devirde iş yapiyor mu ki?
bu erkekler neden boyleterzilik bu devirde iş yapiyor mu ki?
Cunku bize garezleri varbu erkekler neden boyle
Benim oyle bi luksum yokki acar acar sonrasi ne olur su adamin iyimserligini aldirmanin yolu yok mu yavAyranı yok içmeye. Atla gider s..çmaya diye bi tabir vardır bizde
Bende kızardım ama. Tamam aç canım der kenara çekilir gözlemlerdim
Bakalım hayali dükanmmı acıcak diye
Kafasını duvara sürtüp kıvılcım cıkart belki işe yararBenim oyle bi luksum yokki acar acar sonrasi ne olur su adamin iyimserligini aldirmanin yolu yok mu yav
Getirecek zaten sonuda o kivamaKafasını duvara sürtüp kıvılcım cıkart belki işe yarar
onunlaken izle hep. belki jeton düşerGetirecek zaten sonuda o kivamasu aralar silanin vaziyetler klibi baya ilgimi ceker oldu zaten
Denedim esasen benden de oglunda kismaz hic sagolsun cok iyi bi es aslinda ama yok degistiremedim ben bu adamionunlaken izle hep. belki jeton düşer
Ya sen takınca o hiç takmıyor. bunu eşimdede yaşadım bazen.
3-5 hesabını yapıyorum gün geliyor. bi bakıyorum eşim hiç oralı değil harcıyo.
bidahakine ben oralı olmuyorum. bakıyorum dikkat ediyor
bu tarz şeylerle denedinmi? hiç
Daha beter duruma dusersek nolcakCanım esin madem ki çok hevesli bırak yapsın istediğini. Sermaye sorununu nasıl halledecegini herhalde düşünmüştür. Sen engel olursan seni suçlayacak bu seferde.sen söyleyeceğini zaten söyledin. Gerisini boşver.
Yeterince ertelemismis hayalini e o zaman bekarken yapsaydin be adam bu isi az degil 13 yasindan beri bu sektordeymis
Evet çok büyük bir risk olur bu..ama hiç arastirmamismi?sermayeyi nerden bulacak ve iş yapacağını dusunuyormu?hani eğer mantıklı bir cevabı varsa bunlara hayır deme demiştim ben ama..bilemem tabi her işte risk olur.her yönüyle düşünmek lazım.Daha beter duruma dusersek nolcakMayflower75 oda var iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?