- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #2.041
Tabi ayrıntılıya girdim , hiç bir sorun çıkmadı , mutlaka girmek gerek diye düşünüyorum
hatta son gittiğimde tekrar sordum dr.a bi sorun olsa bebek iyice büyüdü artık ultrasonda görsel bazı göstergeler olurmuydu diye
dr.um evet bazı farklılıklar oluyor d.s bebeklerde dedi , daha önce görüp kesin d.s dediklerimiz oldu dedi
bu konuşma içimi çok rahatlattı , çünkü 9.ayıma girdim ve bebişin artık herşeyi oluştu bişey olsa görürlerdi diye düşünüyorum
içinizi ferah tutun derim ben
Tabi ayrıntılıya girdim , hiç bir sorun çıkmadı , mutlaka girmek gerek diye düşünüyorum
hatta son gittiğimde tekrar sordum dr.a bi sorun olsa bebek iyice büyüdü artık ultrasonda görsel bazı göstergeler olurmuydu diye
dr.um evet bazı farklılıklar oluyor d.s bebeklerde dedi , daha önce görüp kesin d.s dediklerimiz oldu dedi
bu konuşma içimi çok rahatlattı , çünkü 9.ayıma girdim ve bebişin artık herşeyi oluştu bişey olsa görürlerdi diye düşünüyorum
içinizi ferah tutun derim ben
Arkadaşmerhaba. 12+4 ikiz gebeliğim var. Önceki gün Prof. Dr. Recep Has' a gittik. Detaylı ultrason sonuçları mahvetti bizi. Bebeklerin herşeyi normal. Kalp, mesane, dolaşım, burunlar oluşmuş ancak ense kalınlıkları riskli ve birbirine yakın. Amniyosentez önerdi Recep Hoca 17.haftada. geçmiyor zaman geçmiyor günler. Bu tür gebelik ler ve sizinki % 95 olumlu geçer ense kalınlığı harici bir problem yok dedi. Bekliyoruz ama geçmiyor nedir yorumlarınız. Var mı bu ve buna benzer durum yaşayanlar çok zor coooook ((
Merhaba kızlar. 12+4 ikizkere hamileyim. Prof. Dr.Recep has hocamız bebeklerimizi inceledi ve çıkan sonuç. Ense kalınlığı 3mm ve 3.4mm riskli ama birbirine yakın olması genetik olduğu ihtimalini de güçlendirir dedi. Bebekler şimdilik sağlam damarları, kalbi, burunları var 2.1 2.4mm. Bu gebelik % 95 iyi devam eder dedi ancak emin olmak için amniyosentez önerdi. Ne deseler de bu kuşku bizi öldürüyor tevekkül ediyoruz ama yine de olmuyor var mı aynı durumu yaşayan yardimci olur musunuz? LÜTFEN!!!
merhaba kızlar
bende ikili kombine tarama sonucumu aldım ve sonuç kötü
çok moralim bozuldu..
yas 31
pappa 671 mom 0.6
T-hcg 176 mom 2.40
tarama riski 1/65
böyle çkıpta temiz sonuç alan var mı lütfen cvp verin
Geçmiş olsun canım sakın korkma. Bende 32 yaşındayım dörtlü tarama testim 1:24 çıkmıştı dünyamiz karardı amniyosntz yaptrdik sonuc gelene kadar üzüldük sonucumuz güzel geldi.ve kızımı kucağıma almama 4 gün kaldırabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Canim insallah bende yi sonuclar alirim insan cok üzülüyor.
4 lu tarama icin gun aldim..so ra gerekrse amniyosentez..
Ben iki yerde ikili yaptirmistim o sunucta 1/600 cikmis s bu kadar fark 4 gun icin nde normal mi..
Iki sonucuda gostericem dr bakakim ne diyecek
O kadar çok yorgunum ki gözlerimi kapatıp aylarca uyumak istiyorum hayır birde oran verdi Recep Hoca %95 sağlıklı olur ama bu %5'lik oran beni mahvediyor ya problem çıkarsa diye çok korkuyorumBiliyorum canım seninde hikayeni ama insan başına gelmeyince anlamıyor mugku
Allah seni ve çocuklarını Salih eylesin. Altlarından ırmaklar akan bir cennet köşesinde misafir eylesin Mukgu. Rabbim efendimizin nurunu bebeklerinin küvözine yansıtsın inşallah! Bu durumlar şeytan'ın çokça kullandığı durumlar. Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınmak gerekli canım. Ama %95 iyi fakat ense kalınlığından dolayı o %5 risk var dedi ya orada bittim. Bütün işleyiş normal burunları 2.1 2.2mm ama o ihtimal yıkıyo her şeyimi canım. Senin cennet kokulularının ne riski vardı acaba. O %5 risk bizi bizden alıyo sakatlıktan, sendromluya, aldırmadan, aldırmamaya gidip geliyoruz ama biliriz ki kainat'ın uğruna yaratıldığı Efendiler Efendisi'nin hürmetin çocuklarım-ız sağlıklı olacak ama şeytan çok profesyonel, çok başarılı! Canım kardeşim mukgu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?