- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #2.001
kizlar doktor aradi
test sonucu cikmis bir kromozom anomalisi yok, inanmadim belki 100 defa emin misin dedim kadina. 3 hafta kadar sonra detaylu ultrasona bakicaz dedi simdi de ona dua ediyorum. bu arada bebisim kizmis bu kadar nazlandigina gore adi olursa simdiden hazir nazli bebek:)
senin adına çok sevindim canım,bugün doktor benden de amniyosentez istedi. 1:158 çıktı üçlü test sonucum inanılmaz gerginim ve korkuyorum inş. benim sonucumda senin gibi temiz çıkar
incacım geçmiş olsun sonucunun temiz çıkmasına çok sevindiminsallah insallah dedigin gibi olur yoksa bu saatten sonra hakikaten kaldiramam
kızlar eşimle araştırdık, allah nasp eder o günü görürsek, 2li ve 3lü test yaptırmayacağız.
asla bebeğimizi adırmayı veya sıvı falan alılnmasını istemiyoruz. en azından kafamızın karışmasını istemiyoruz. nedir öneriniz.
mesela ablama, bu bebek büyük ihtimalle down sendromlu doğar, alalım falan gibi laflar ettiler hamileyken. kızcağız mahvoldu aylarca. ama şimdi çok sağlıklı, fıstık gibi bir çocuğu var ilkokkul 3e geçti.
bizde benzer bir şeyle karşılaşmak, bu korkuları yaşamak istemiyoruz. zaten çocuğumuz zor oluyor, bir de buna dayanamayız allah korusun. allahtan gelene her türlü razıyız, bu fikirdetyiz ikimizde.
çok doğru bir karar vermişsiniz
mukgu nasılsın canım bebeklerinin durumu nasıl merak ettim sizi bizi bilgilendir
Merhaba canım zor günler geçiriyoruz ama çokşükür iyiye gidiyoruz.29.gün oğluşumun birini bugün 35.gün diğerini kucağıma aldım 5 dklığına...solunum cihazından çıktı ikiside çok şükür...inş en kısa zamanda evimizede geliriz.sen nasılsın gebeliğin devam ediyodur inşallah erken doğum çok zormuş...Allah herkese zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin...
herkese merhaba kızlar öncelikle herkesin hayırlı ve güzel bi hamilelik gecirmesini diliyorum.benimde gecen hafta cuma günü bebeğimin ense kalınlığı 3 mm cıktı doktorum sınırda haftaya cuma tekrar gel dedi.cuma bir türlü olmak bilmiyor hayat resmen zehir oldu benimde yasım 29 Allahım yavrularımızla sınamasın inşallah cok zormus cumaya göre ikili test sonrasında iyi olmazzsa amniyosentez
mukgu iyi olmanıza çok sevindim canım inşallah en yakın zamanda evinizede dönersinizmukgu nasılsın canım bebeklerinin durumu nasıl merak ettim sizi bizi bilgilendir
Merhaba canım zor günler geçiriyoruz ama çokşükür iyiye gidiyoruz.29.gün oğluşumun birini bugün 35.gün diğerini kucağıma aldım 5 dklığına...solunum cihazından çıktı ikiside çok şükür...inş en kısa zamanda evimizede geliriz.sen nasılsın gebeliğin devam ediyodur inşallah erken doğum çok zormuş...Allah herkese zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin...
oğulların solun cihazında mı taklılar dr durumları hakkında ne diyor
bizde iyi sayılırız allaha çok şükür daha doğurmadım ama malesef benim bebeklerinde erken olma durumları var
evde sadece yatıyorum dışarı çıkmak iş yapmak ayak da durmak yasak en azından 32. haftayı tamamlasaydık dahada rahatlayacaktık
bize arada yaz durumunu
mukgu iyi olmanıza çok sevindim canım inşallah en yakın zamanda evinizede dönersiniz
oğulların solun cihazında mı taklılar dr durumları hakkında ne diyor
bizde iyi sayılırız allaha çok şükür daha doğurmadım ama malesef benim bebeklerinde erken olma durumları var
evde sadece yatıyorum dışarı çıkmak iş yapmak ayak da durmak yasak en azından 32. haftayı tamamlasaydık dahada rahatlayacaktık
bize arada yaz durumunu
Sağol canım evet akciğerleri gelişmediği için solunum cihazına bağlılardı sonra oksijen desteğine döndüler çok şükür 3 gündür desteksiz solunum yapabiliyorlar.çok dikkat et hiçbirşeye elini sürme ne kadar geç olursa o kadar iyi.gerçi olacağı varsa oluyor ben o kadar dikkat ettim ama engelleyemedik Allah hayırlısını versin canım.doktorlar son günlerde daha umutlu konuşuyorlar solunum cihazındalarken umut verici değillerdi çok şükür şimdi iyiye gidiyorlar diyolar.
kızlar eşimle araştırdık, allah nasp eder o günü görürsek, 2li ve 3lü test yaptırmayacağız.
asla bebeğimizi adırmayı veya sıvı falan alılnmasını istemiyoruz. en azından kafamızın karışmasını istemiyoruz. nedir öneriniz.
mesela ablama, bu bebek büyük ihtimalle down sendromlu doğar, alalım falan gibi laflar ettiler hamileyken. kızcağız mahvoldu aylarca. ama şimdi çok sağlıklı, fıstık gibi bir çocuğu var ilkokkul 3e geçti.
bizde benzer bir şeyle karşılaşmak, bu korkuları yaşamak istemiyoruz. zaten çocuğumuz zor oluyor, bir de buna dayanamayız allah korusun. allahtan gelene her türlü razıyız, bu fikirdetyiz ikimizde.
kesınlıkle yaptırmayın ben cok pısman oldum yaptırdıgma ben 5 aylık hamıleyım ben üçlü testı yaptım ozel hastanede 3.02 cıktı bebekte nöral tüp dedektıfı çıktı bebegın sırtı acık dedıler testı tekrarladım sonuc yıne 3.36 cıktı ve 1 aydır zehır gıbı gecyr allahım sıfa versın herkesın yavrusuna ben beebegıme kıyamam nasıl kıyayrım aldırmayı asla dusunmuyorm snra dua edıyrm baska carem yok rabbım kımseyı evladıyla sınamasın amin ulturasyonda bebek saglıklı cıkıyr ama teste sırtı acık cıkıyr =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?