Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Senin adına cok sevindim darısı basıma ben persembe gunu amniyosentez yaptırdım sonucu sabırsızlıkla bekliyorum 3lü testim 1:197 cıktı dualarınıza ıhtıyacım var

Cnm senin adına cok sevindim inşallah benim sonuçlarımda temiz gelir canım çok sıkkın kafayı yicek gibiyim3lü testm 1:197doktorum a s yaptır dedi perşembe yaptırdım bekliyorum sonucumu duaya ihtiyacım var[MENTION][/MENTION]

senin adına çok sevindim canım,bugün doktor benden de amniyosentez istedi. 1:158 çıktı üçlü test sonucum inanılmaz gerginim ve korkuyorum inş. benim sonucumda senin gibi temiz çıkar

canım bu sayfada bir çok kişide daha çok risk çıktığını ve temiz geldiğine şahit olduk.çok zor bir süreç ama biz bu dönemi bol bol dua ederek atlattık seninde sonucunun iyi geleceğine tüm kalbimle inanıyorum inşallah sende güzel haberi alırsın Allah çocuklarımızı sağ salim elimize almak nasip etsin inşallah.

mukgu nasılsın canım bebeklerinin durumu nasıl merak ettim sizi bizi bilgilendir kendine iyi bak

insallah insallah dedigin gibi olur yoksa bu saatten sonra hakikaten kaldiramam
incacım geçmiş olsun sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim
bende 3 ay önce bu sorunu yaşadım ikiz bebeklerim olacak birinin ense kalınlığı 3.5 çıktı günlerce ağladım sızladım ama 10 gün sonra 2.5 indi dr dawon sendromu riski azalmış oldu dedi böylelikle ama %100 kesin sonuç için amniyosentez yaptırman lazım dedi bende amniyosentez yaptırmadım çünkü ikiz gebelikti ve ben ikisini kaybedebilirdim dua ettim 21. haftada detaylıya gerdim kalbinde küçük bir parlaklık çıktı bebeğimin ama oda nerdeyse kayboldu dr önemli bir şey değil dedi zaten şimdi 30 haftalık olduk bebeğimin sağlıklı doğacağına inanıyorum bunun içinde dua ediyorum inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına kızını

kızlar eşimle araştırdık, allah nasp eder o günü görürsek, 2li ve 3lü test yaptırmayacağız.

asla bebeğimizi adırmayı veya sıvı falan alılnmasını istemiyoruz. en azından kafamızın karışmasını istemiyoruz. nedir öneriniz.

mesela ablama, bu bebek büyük ihtimalle down sendromlu doğar, alalım falan gibi laflar ettiler hamileyken. kızcağız mahvoldu aylarca. ama şimdi çok sağlıklı, fıstık gibi bir çocuğu var ilkokkul 3e geçti.

bizde benzer bir şeyle karşılaşmak, bu korkuları yaşamak istemiyoruz. zaten çocuğumuz zor oluyor, bir de buna dayanamayız allah korusun. allahtan gelene her türlü razıyız, bu fikirdetyiz ikimizde.

çok doğru bir karar vermişsiniz

herkese merhaba kızlar öncelikle herkesin hayırlı ve güzel bi hamilelik gecirmesini diliyorum.benimde gecen hafta cuma günü bebeğimin ense kalınlığı 3 mm cıktı doktorum sınırda haftaya cuma tekrar gel dedi.cuma bir türlü olmak bilmiyor hayat resmen zehir oldu benimde yasım 29 Allahım yavrularımızla sınamasın inşallah cok zormus cumaya göre ikili test sonrasında iyi olmazzsa amniyosentez

Merhaba canım aynı şeyleri yaşadım okuduysan eski yazıları görmüşsündür.benden sana tavsiye hiç kafana takma kendinide bebeğinide üzme burda test sonucu Yada ultrason bulguları riskli çıkan herkesin amniyosentez sonuçları temiz çıktı.senin bebeğininde hiç bişeyi yok Allah'ın izniyle bol bol dua et rahatla kib hamileliğinin keyfini çıkar...

merhaba arkadaşlar. benimde bebeğimde 17 haftalıkken doktor iki taraftada koroid plekus kisti gördü.bu tek başına endişelenecek bir durum değil dedi ve başka bulgu olup olmadığını araştırmak içinde ayrıntılı ultrasona yönlendirdi.çok şükür onda bişey çıkmadı.4 lü testimin sonuçlarıda normal çıktı.ve doktor "senin durumundaki yani kistin dışında başka bir bulguya rastlamadığımız hastalara amniyo sentez önermiyoruz "dedi.ilerleyen haftalarda da bu kistler küçülerek yok olur dedi.endişenecek bi durumumuz yok şuan dedi.ve 7 gün sonra kontrol için gittiğimde doktoruma ultrasona girmrk istediğimi ve kistte bi değişiklik olup olmadığını görmek istediğimi söyledim.oda gel bakalım dedi,baktığında kistler 6 günde küçülmüştü.çok sevindim.büyük olan 8 mm dedi küçük olanda 4 mm.tabi kafamda hep bir soru işareti var.bebeğimde kötü bir duruma sebebiyet verirse diye çok korkuyorum.bu konuyla alakalı bilgisi ve ilgisi olanlardan cvp bekliyorum.şimdiden herkese çok teşekkürler.Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı mutlu birşekilde almamızı nasip etsin inşallah.

kesınlıkle yaptırmayın ben cok pısman oldum yaptırdıgma ben 5 aylık hamıleyım ben üçlü testı yaptım ozel hastanede 3.02 cıktı bebekte nöral tüp dedektıfı çıktı bebegın sırtı acık dedıler testı tekrarladım sonuc yıne 3.36 cıktı ve 1 aydır zehır gıbı gecyr allahım sıfa versın herkesın yavrusuna ben beebegıme kıyamam nasıl kıyayrım aldırmayı asla dusunmuyorm snra dua edıyrm baska carem yok rabbım kımseyı evladıyla sınamasın amin ulturasyonda bebek saglıklı cıkıyr ama teste sırtı acık cıkıyr =(

mrb ben ben 20 haftalık hamıleyım üçlü tarama testı yaptım 1/50 benmde nöral tüp dedektıfı 3.02 cıktı sonuc yanı bebegın sırtı acık dedıler snra testı tekrarladm sonuc yıne 3.36 cıktı ultrasyon bırsey cıkmadı ama sıyah beyaz ultrasyonda ama teste sırtı acık cıkıyr yavrumun bu testı yaptıp snra bebegı saglıklı dogan varmı arkadaslar ? yardımcı olun lutfen arkadaslar moralm cok bozuuk 1 aydır ? bu durumda olan arkadaslaeger varsa destege ıhtıyacm var 2:

canım allah şifa versin. çeken bilir, gerisi boş. allah sabırlar şifalar versin.

biz yaptırmayacağız inşallah bu testleri, çünkü asla aldırmayı düşünmüyoruz. amniyosentez falanda düşünmüyoruz. allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…