Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

27 martta ikili ve dörtlü testlerim kötü çıktı amniyosentez yaptırdım 2 gün sonra sonuçları alacağım gün değil saat değil artik dakikalar geçmek bilmiyor Allah herkesin çocuğunu sağ salim hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip etsin

Bende ankara gatada amniyosentez oldum sonucuda ordan alacağım siz neden disarda yaptirdiniz ön sonuç icinmi? İnşallah sağ salim kucaginiza alirainiz bebeginizi

Bende ankara gatada amniyosentez oldum sonucuda ordan alacağım siz neden disarda yaptirdiniz ön sonuç icinmi? İnşallah sağ salim kucaginiza alirainiz bebeginizi

Yok valla hastane testi biz yapmıyoruz dedi. Operasyonu yapıp sıvıyı aldılar eşim götürdü labaratuvara... 3 ayrı yer önerdiler, daha önce testi olmuş biri Beşiktaştaki yeri önerince oraya götürdük. Ücretini de oraya ödedik. Belki Ankara Gata'da o test yapılabiliyordur. Yada dışarıda bile yapılsa getirip götürme işini hastane üstleniyordur bilemedim. Genelde bilirsin askeriye de herşey aynıdır

Benim daha bir haftam var, evin içinde amaçsız dolanıyorum. İnşallah ikimizde de sorun çıkmayacak...

Ankara gata da genetik var biz orda ucretsiz yaptırdık sonucu.. bu arada benim sonucum temiz çıktı ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum inşallah sizinde sonucunuz temiz gelir..

Ankara gata da genetik var biz orda ucretsiz yaptırdık sonucu.. bu arada benim sonucum temiz çıktı ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum inşallah sizinde sonucunuz temiz gelir..

Mesajı yazdıktan sonra eşime sordum, orada yapıyorlardır dedi. Oh valla çok sevindim, dediğin gibi darısı başıma ve sonuç bakleyen herkese iyi haberler gelir inşallah

Mesajı yazdıktan sonra eşime sordum, orada yapıyorlardır dedi. Oh valla çok sevindim, dediğin gibi darısı başıma ve sonuç bakleyen herkese iyi haberler gelir inşallah

Aminn ALLAH herkesin gönlüne göre hayırlısını versin. Benim önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasonum var siz girdiniz mi ayrıntılı ultrasona

Aminn ALLAH herkesin gönlüne göre hayırlısını versin. Benim önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasonum var siz girdiniz mi ayrıntılı ultrasona

Aylık normal kontrole gitmiştim. Benim gittiğim gün Zeynep Kamil'den bir doktor gelmiş tesadüf, dedi ayrıntılı bakılmayacak mı size? Valla dedim bir ay sonra gel dediler geldim. :) Perşembeye randevu vereyim ayrıntılı bakalım dedi. Ayrıntılı sadece perşembe günleri 6-7 kişiye bakılıyormuş. Olur dedim, iki gün sonra tekrar gittim, bu sefer doktorlarımız vardı. Dediler sen 19+5'sin ayrıntılı için erken daha... Neyse baktılar tabii işte o zaman da parlak bağırsak olayını gördüler.... Kısmet, belki öbür doktor rendavu vermemiş olsaydı bağırsak parlaklığı kendiliğinden geçecekti bir dahaki muayeneye... Yada Allah korusun kötü birşey varsa da çok geç olmadan öğrenmiş olacağız...

Amma uzun yazdım. Neyse 8 mayıs'a tekrar randevu verdiler ayrıntılı için 23+5 günlük olacağım o zaman.

Ayrıntılı dediğin bu değil mi? Elleri tırnakları, iç organları, göz kapakları vs. herşeyine bakılıyor. İlk doktor yarım saatten fazla, operasyonu yapan hoca da bir saat filan baktı herhalde... O da bakınca içim rahat etti doğrusu, kendisi görüntüleme konusunda çok iyimiş çünkü. :)

20 ile 22. Hafta arasında oluyormuş tüm organlarına kalbine beynine her yerine bakılıyor muş birde renkli oluyormuş resimlerini cd ile veriyorlarmıs bende bilmiyorum haftaya göreceğim hayırlısı ile. Sonucun çıkınca yaz dua ediyorum senin için inşallah mutluluk göz yaşın olur evladını sağlıklı kucağına alırsın

sana kesınlıle katılıyorum. benımde 2li test cok ıyı 3ü test 1-40 bır labaratuarda 1-38 bır labaratuarda cıktı. hatta ben amnıyonsentezden cok korkmama ragmen harmony test ıstemedım. şimdi 29.04.2014 't tam 20 haftalık iken yapıcaklar. cok korkuyorum ama o arkadas gıbı cıksaydı rıskım sanmıyorum yaptıracagımı

Sonucun çıkınca yaz dua ediyorum senin için inşallah mutluluk göz yaşın olur evladını sağlıklı kucağına alırsın

Bugün cumartesi olduğu halde bir umut eşimin mailine bakayım dedim. Laboratuvarın ismini görünce bir çığlık atmışım eşim koşarak geldi. Test sonucumu çıkmış diye. O dosya açılana kadar bakamadım. Ufacık bir metinde koyu harflerle yazılmış NORMAL kelimesini görünce gözyaşlarına boğuldum. Ömrümün en uzun birkaç saniyesiydi herhalde çok şükür herşey normal. Allah kimseye göstermesin, test sonucunu bekleyenlerde benim gibi hayırlı haberleri alsın inşallah...

İyi duaların için teşekkür ediyorum. Allah hepimize sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin.

Mutluluk göz yaşın olsun diye ondan dolayi demiştim aynı göz yaşlarını bende döktüm bilirim. Çok sevindim bebeginle ailenle güzel günlerin olsun inşallah...

Arkadaslar benimde dortlu testim 128/1 cikmisti amniyo yaptirmadim aldirmayi dusunmedigim icin.kafamda soru isaretleri ile uzuntuyle gecen bir dokuz aydan sonra bi kac gun once canim kizimi kucagima aldim.sezeryandan sonra ayilirken sagliklimi dlye uyanmisim.oyle bif kafama yerlesmiski kafama bi turlu inanamadim herkese soruomusum .allaha sukur binlerce kez bebegim saglikli dogdu.ben hep hamileligim boyunca down sendromunu arastirip durdum.berbt bir hamilelikti.bu testlerin yanilma payi cok yuksek onun icin arkadaslarim uzulmeyin allaha tevekkul edin.

17. haftadayım 29 yaşındayım.Benim ikili test sonuçalrım gayet iyiydi o yüzden 3lü için kan verirken çok rahattım doktor salı günü arayıp 1:43 down sendromu riski var bi geln görüşelim diyince hayatımın şokunu yaşadım. Amniyosentez veya harmony test seçeneklerini sundu. Amniyosentez yapıldu dün.Ön sonuçlar cumartesine yetiştirmeye çalışacağım dedi. Bu bekleyiş hiç bir şeye benzemiyormuş Allah'ım kimselere vermesin. Çok yıpratıcı, baş ağrısı çekiyorum. Allah bekleyen herkese hayırlı, güzel sonuçlar almayı nasip etsin

İkili testin güvenilirliği üçlü teste göre daha yüksektir. Benim doktorum üçlü yü yapmamıştı hatta.. Kalbinizi ferah tutun, bebeğinizi sağlıkla alacaksınız kucağınıza inşallah.

Amniyosentez sonucunuz nasıl çıktı ve kaç yaşındasınız

slm cnm öncelikle Rabbim hayırlısını versin inşş
seninle aynı şeyleri bende yaşıyorum ikili temiz ama üçlü riskli amniyosentez yapıldı
sonuç malesef çıkmadı bu durum daha çok yıpratıyor insanı
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin kimseyi de bu drumda bırakmasın inşş
çok ama çok zor bir durum

[Q UOTE=peeta;35442711]Arkadaslar benimde dortlu testim 128/1 cikmisti amniyo yaptirmadim aldirmayi dusunmedigim icin.kafamda soru isaretleri ile uzuntuyle gecen bir dokuz aydan sonra bi kac gun once canim kizimi kucagima aldim.sezeryandan sonra ayilirken sagliklimi dlye uyanmisim.oyle bif kafama yerlesmiski kafama bi turlu inanamadim herkese soruomusum .allaha sukur binlerce kez bebegim saglikli dogdu.ben hep hamileligim boyunca down sendromunu arastirip durdum.berbt bir hamilelikti.bu testlerin yanilma payi cok yuksek onun icin arkadaslarim uzulmeyin allaha tevekkul edin.[/QUOTE]
Benimde 2'li ve 4'lü testlerim yüksek riskli çıktı.bende amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum.bazen yaptırsam mı diye düşünmeden yapamıyorum.sizin yaşınız kaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…