- 4 Aralık 2014
- 10
- 6
- 3
- 34
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #2.521
Allah tan umut kesilmez canim. Hayat mucizelerle dolu. Bol bol dua et. .Allah buyuk.arkadaslar ayni seyleri bende yasiyorum su an amniyosentez sonucu bebegim davn sendromlu cikti ayrintili ulturasondada kalbimde delik ve akcigerleri su toplamis oldugu izlendi bebegimi aldirmayacam cok uzuluyorum ama icimde normal olacak gibi bi umut var
arkadaslar ayni seyleri bende yasiyorum su an amniyosentez sonucu bebegim davn sendromlu cikti ayrintili ulturasondada kalbimde delik ve akcigerleri su toplamis oldugu izlendi bebegimi aldirmayacam cok uzuluyorum ama icimde normal olacak gibi bi umut var
benim de ilk gebeliğim kalp durması sonucu alındı...progestan kullanıyordum bittikten 2 gün sonra kalbi durdu yani iğneler ilaçlar olacağı önlemeye yetmiyor..şimdi dcok haklisin canim benim e 2cli test 1/40 çıktı.aslında yaptırmayacaktım ikiliyi moral bozuyor diye ama dr ense kalınlığı 3 mm diyince dünyam karardı ne yapacağımı bilemedim.....prena (harmony ile aynı) test yaptırdım aldırmayı hiç düşünmedim...test sonucum iyi çıktı..ama kasım ayı zehir oldu dünyam alt üst oldu...ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemedim....21 gün lokman suresi okudum arkadaşlar şifa ayeti diyorlar okuyun karnınızı sıvazlayın..Lokman suresi son ayet..."rahimlerde olanı bütün hususiyetleriyle yalnız Allah bilir" bu ayet bakış açımı değişitrdi. Dr lara güvenmiyorum kimi para için kimi başka nedenlerle hemen alalım senin bebeğin şöyle böyle diyor...O kadar çok örneği var ki sağlıksız yaşamaz ölür denilen ama sapasağlam doğan..Neler duydum neler özürlü alalım demişler almışlar bebek sağlıklıymış meğer...Geçen spiker Özge Uzun çıktı tv ye..bebeği dünyada eşi benzeri olmayan bir sendromla doğmuş diyor ki biz her şeeyi normal bekliyorduk..Yani Allah ne derse o olur biz ne desek boş..Dua etmeyi bırakmayın..Dualarım hep sizlerle sizler de bana dua edin.......Allah hepimize sapasağlam evlatlar nasip etsin....
cok haklisin canim benim hamileligimin basindan beri boyle ilk hamileligimi ogrendigimde doktor bos gebelik olabilir dedi yeniden test yapti bakti. daha sonra bos gebelik dedi sonra bos gebelik olmadigi ortaya cikti yani su bes ayda yasamadigim sey kalmadi simdide davn sendromlu diyorlar
merhaba bende dun harmony test yaptırdım cok heycanlıyım ve korkuyorum.ıkılı test cok ıyı cıktı dortlu test 1/130 cıktı .
Mina hanım merhaba bence o testlerle kendinizi strese sokmayın . Bebeğin eli ayağı Sağlamsa kalb atışları iyiyse ense kalınlığı normalse, inşallah herşey yolunda ilerliyor demektir. Benim 11. Haftada ense kalınlığı 3.7mm çıktı doktor amniyosentez dedi. Yaptırdık çok şükür trizomi 21 negatif çıktı yani temiz çıktı. Şuan 15. Haftadayız ve ense kalınlığı da düşmüş çok şükür. Bende de 1/200 çıkmıştı risk oranı. Bol bol dua et içini ferah tutmerhaba harmony test yaptıran varmı sonuc kaç gunde geldı
Çok sağolun bize de dediler 22. Haftadan sonra organlara bakılacak dendi. Ama ense kalınlığınız iyi sizin gelişmelerde iyi. Bence kendinizi sıkıntıya sokmayın lütfenkorkut_67_nrw cok gecmıs olsun. sızın ıcın cok sevındım. saglıgına
Içinizi ferah tutun. Hiçbir anomali gözlemlenmemiş korkulacak birşey yok. Gereksiz stres yaptırıyor doktorlar. Ikili test bana göre çok anlamsız bir test hiçbir geçerliliği yok. Sonuç ne kadar iyi ya da kötü de çıksa doktorlar amniyosentez yapılmadan yorum yapamıyorlar. Her gebeliği potansiyel sorunlu gebelik olarak nitelendiriyorlar. Herşey Rabbimizin elinde, bol bol dua edin çevremizdeki herkesten dua isteyin inanın çok rahatlatıyor insanı. Allah yardımcınız olsun.sızce ne olacak ? cok korkuyorum.bu surec cok sıkıntılı daha bır gun gectı. 18 haftalık hamıleyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?