- 16 Kasım 2014
- 58
- 12
- 13
- 39
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #2.501
Sagolasın selin kardeş .çok sevindim korkut,Allah hepimize sağ salim evlatlar versin inşallah
Günaydın ben yaptırdım.Kızlar günaydın, dün kadın doğum doktorum aradı ve biraz canım sıkıldıikili tarama testimin kan sonuçlarında 1/146 risk varmıs. Ultrasonda ense kalınlığı ve burun ölçümleri normal cıkmıstı. Yasım 35 olacak. 30undan sonra risk başlıyor dedi amniyosentez yapacaklar 1 ay sonra. Amniyosentez yaptıran var mı? Baş ağrısından uyuyamadım (
Maşallah seninkine de :)Amin canım İnşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Ne güzell kızmış maşallah:) Ben o dönem hep moral bozukluğundaydım doktora bile gitmiodum amniyo yaptırmamıstım daha yaptırmıcaktım da o üzüntüyle gitmemiştim ama ablam çok ısrar etti öğrenelim gidelim diye 16. haftada öğrendim erkek olduğunu:)
Biraz önce başka bîr doktora gittim. Ense kalınlığını 0,8 ölçtü burunda da sorun görünmüyor dedi. Niye doktorunuz sizi telasa kaptırmış yaş ile orantılandıpı için böyle bir sonuç çıkmış ben olsam amniyosentez yapmazdım dedi. Salı kendi doktoruma da gidecem. Acaba doktor mu değiştirsem kendi doktorum cok gencGünaydın ben yaptırdım.
Hemde 12. Haftada yaptırdım. Korkulacak bi durum yok. Uygulamayı yapacak doktor uzmansa bu konuda rahat olabilirsiniz. Sonrasında 1 hafta çok dikkat etmeniz Gerekecek . Ense kalınlığı ve burun ölçümü normalse aslında korkmanıza gerek yok. Çünkü kan testi sadece bir pc programı
senin ense kalinligin az benimkine gore benim 2.8 m ki daha kalinlasmis olabilir. yinede risk cikiyor yani bosa 3 diyorlar. burda cok amniyosentezi iyi cikan var sende onlardan olursun ins. bi tanidigada down sendromu demisler saglikli dogmus. dogmadan bilemicez hicbirseyi sanirim. dusugude ilaclarin etkiledigini sanmiyorumya allahim nasip ederse olur. sonucu alinca haber et sewincli haber olur ins
Allah yardımcınız olsun, sizlere dayanma gücü versin. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş. Çok üzüldüm nasıl ne denir bilemiyorum. Belki bundan sonra sinir bozucu kadın doğum doktorlarından ziyade benzer durumda olan ailelerden, derneklerden destek almak bir nebze olsun rahatlatabilir sizi. Dualarımız sizlerleBu akşam çok ama çok Üzgünüm icim kan ağlıyor maalesef harmony testten sonra amniyosentez sonucumda kötü çıktı allahım dusmanima bile yasatmasin bu acıyı içimde hep bir ümit vardı fakat artık yok inşallah hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmaz
Arkadasım inan ne denir bilemiyorum. ALLAHTAN ümit kesilmez ve Rabbim inşallah sonunda yüzünüzü güldürür . Peki ne çıktı amniyosentezin sonucu ?Bu akşam çok ama çok Üzgünüm icim kan ağlıyor maalesef harmony testten sonra amniyosentez sonucumda kötü çıktı allahım dusmanima bile yasatmasin bu acıyı içimde hep bir ümit vardı fakat artık yok inşallah hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmaz
canim allah sabrini versin guc versin insallah. aldirmayi dusunmuyorsan dogdugunda sana supriz yapar ins tip yanilirBu akşam çok ama çok Üzgünüm icim kan ağlıyor maalesef harmony testten sonra amniyosentez sonucumda kötü çıktı allahım dusmanima bile yasatmasin bu acıyı içimde hep bir ümit vardı fakat artık yok inşallah hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmaz
sonuçlarınızın güzel çıkmasına sevindim. Benim bebeğimde de ense kalınlığı var. İkili test sonucum haftaya çıkacak. sonuçlardan sonra amniyosentez isteriz demişti doktor. kimileri de hiç yaptırma diyo. napıcam ne edicem bilmiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını eylesin bebişlerimizi korusun.Arkadaşlar merhaba ,
Hatırlarsanız ben yazmıştım. Bizim de 11+3 de ense kalınlığı 3.7 mm çıkmıştı. Şuan 14+3 haftadayım. 10 gün önce hızlı amniyosentez yapıldı ve sonuç bugün açıklandı. Çok şükür şuan için trizomi 21, trizomi 18 ve trizomi 13 sendromları negatif yani sorun yok çok şükür ve tekrar ultrasonda ense kalınlığını ölçtü 3 mm ye inmiş. Gelişim sürecini iyi dedi doktor. Arkadaşlar kromozom testi yaptırmadan kendinizi yıpratmayın. Elbette bazı şeyler elde değil bizde yaşadık eşimle beklemek de zor sonuçları. Ama testi yaptırın işinin ehli bir doktor olursa ve sonrasında kendinize dikkat ederseniz bişey olmuyor. İnşallah hepimizin yavruları Sağlıcakla gelir Dünyaya. ALLAH dualarımızı kabul etsin arkadaşlar. Hepimiz için dua ediyorum
Âmin kardeşimsonuçlarınızın güzel çıkmasına sevindim. Benim bebeğimde de ense kalınlığı var. İkili test sonucum haftaya çıkacak. sonuçlardan sonra amniyosentez isteriz demişti doktor. kimileri de hiç yaptırma diyo. napıcam ne edicem bilmiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını eylesin bebişlerimizi korusun.
yaşım 27..3 küsür dedi doktor ama o an çok kötü oldum küsüratını hatırlayamıyorum. başka doktoro da gittim çok hareketliydi tam pozisyonu yakalayamadı 2.8 ölçtüm dedi ama görüntüsünden belli oluyomuş kalınlık.Âmin kardeşim
Ense kalınlığı kaç ölçüldü ve yaşınız kaçtı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?