Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Arkadaslar yaklaşık üç hafta önce amniyosentez yaptırdım çok şükür temiz çıktı yanlız kafama takılan bir şey var cinsiyet belirtmediler sonuç lar elimde ama anlamadim pek fazla yr dk sorucam ama kafama takıldı bu sonucu alan arkaslarim sizde soylendimi sonuç bekleyen herkesin insallah su gibi çıkar

Arkadaslar yaklaşık üç hafta önce amniyosentez yaptırdım çok şükür temiz çıktı yanlız kafama takılan bir şey var cinsiyet belirtmediler sonuç lar elimde ama anlamadim pek fazla yr dk sorucam ama kafama takıldı bu sonucu alan arkaslarim sizde soylendimi sonuç bekleyen herkesin insallah su gibi çıkar
cinsiyet belli olmuşur bir daha ki sefere gittiğinizde sorarsınız herhangi bir sendrom olmadığını belirten bir yazı verdilr bize de..Sonuç bekleyen herkesin tertemiz çıksın inşallah..

canım senin riskin kaç cıkmış tı aminyonsentez onermişlermiydi

canım senin riskin kaç cıkmış tı aminyonsentez onermişlermiydi
yok benım sorun ntd noral tup defektı oldugu ıcın detaylı ultrasonda 95-98% belli oluyormus.Omurılık acıklıgı ve beyın gelişmemesi gbı rıskler vardı 65/1 rısk vardı.Cok sukur ılk ultrasonda bı sey cıkmadı sımdı ıkıncı kontrolu beklıyorum

Tamam canim bende onu kastettim girdim ayrintiliya yuzde 95 saglikli dedi ama tedirginim iste

Tamam canim bende onu kastettim girdim ayrintiliya yuzde 95 saglikli dedi ama tedirginim iste
artık bu saatten sonra Allaha emanet bebeklrımız canım,bızım sorun detaylıda gozukuyor dedı doktor detaylıda ıyı cıkmıs bak senın de insallah sag salim gelirler bunu dusunerek hamılelık gecmez

artık bu saatten sonra Allaha emanet bebeklrımız canım,bızım sorun detaylıda gozukuyor dedı doktor detaylıda ıyı cıkmıs bak senın de insallah sag salim gelirler bunu dusunerek hamılelık gecmez
Oyle canim rabbim herkezin bebegini sag salim dunyaya gelmesini nasip etsin ona teslimiz

Oyle canim rabbim herkezin bebegini sag salim dunyaya gelmesini nasip etsin ona teslimiz
ınsallah canım 26 gun kalmıs senın doguma sımdı fark ettım baya gelişmıs haliyle bakmıs doktorun ultrasona demek kı,buda daha net gozukmesı demek bebegın.Benım doktor afp yuksek cıkınca ntd rıskı yoksa erken dogum ola bılır takıp edeceyız dedı 3 hafta sonra kontrolum var bı de bebek 4 gun gerıden gelıyor.Sen bu rıskı de aşmıssın ınsallah yakında kucagına alırsın melegını sag salim annesı ,brdan haber etmeyi unutma

Insallah canim rabbim senin ve tum bebek bekleyenlerin ne muradi varsa versin canim hersey gonlunuzce olsun

Benim bebek cok yeni sizce kac haftalik? Doktor daha haftasini soylemedi
Canım maşallah Ama Buna bakarak burada hafta söyleyecek arkadaş varsa doktor ötesi olması gerek doğa ötesi güçleri falan olmalı :) çünkü dr bile bakarak söylemiyor, ölçerek söylüyor. :) internette google a "kaç haftalık hamileyim" yaz hesaplayıcı çıkıyor. Buraya son adet tarihini giriyorsun. Sana buna göre kaç hafta kaç gün olduğunu söylüyor. Bu sayıdan 3 -4 gün oynar ultrason ölçümü.

:))) tesekkurler bilgin icin hemen hesaplayayim bebisi:)

üçlü tarama testi önemli mi sizce yaptıran varsa bilgi verebilirmi ben konu hakkında hiç bilmiyorm etrafımdaki insanlar yaptırma diyor sizce ?

Mrb bende bugün Dr gittim ense kalı kışından şüphelendi test istedi x Y 13 18 21 di galiba bunları yaptıran var mı gerçekten çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…