- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
iyide verdiginiz örnek okadar alakasızki yazdıgımla ben saglık problemi çok uç noktada olursa ona işkence olmaması için dogurmazdım dedim hiç yürüyemicek heryeri acılarla kırılşcak yani cam hastası bebek gibi olsa bunuda bilsem sonlandırırdım o acı çekerken ben nasıl rahat durabilirimki bir arkadaşımın bebegi mesela kafası büyüyo vucut buyumuyo ama çok acılar çekiyo bebek likten beri kafası hergün su topluyo sırıngalarla su çekiliyo beyninden gözünün önünde eriyo iyimi annesi keşke dogurmasaydınm o çok acı çekiyo ben bunu bilerek dogurmayı kabul ettim ama oglum yavaş yavaş ölüyo dedi bu iyi bişimi sizce onu dogururken sırf kendinizi değil onunda zorluklarını düşünmek zorundasınızz bencillik olur onu düşünmeden gerçekleştirilen dogum
arkadaşım doktorların izin vermedilerse senin doğumunda sakınca gördülerse aldırmanda bir sakınca yok zaten allah yardımcın olsun
bencede yeter drama yapmaya gerek yok.
aaa yokkk ama dinsiz olduk baksana ; artık direk cevap bile vermiyorum yazanlara. 4,5 aylıktı benim bebeğim, genetik tahlillerde %97-98 doğruluk payı war, ve benim 3 farklı yerden bebeğimin hasta olduğuna dair raporum var. istermiydim böyle olsun? ama ben kolay yolu seçmişim öyle diyorlar...Allah kimsenin başına vermesin diyoruz ya, böyle söyleyip asıl basite almaya çalışanlara versin diyorum ben artık.alkisalkisalkis
[
ya bu form birbirimizi yarqılamak için deqil yaşadıqımız iyi yada kötü tecrübeleri birbirimizle paylaşmak ama 1-2 tane kişi çıkıyo we ortalıqı allak bullak ediyo bazılarının böyle hastalıklardan haberi bile yok bırakın insanları yarqılamayıda (qerçi bu size düşmez ama neysee) tecrübelerimiz paylaşıp hepimiz bilqilenelim belki elimizden bişey qelirde yardımcı oluruz inşallahhh:enbuyukkk:
amaçları o zaten, cevap vermedende duramıyor insan...
maşallah az kalmış bebeğe senin, hadi bakalım foto falan koyarsanız burayada, bebiş gelince bizi unutmayın sakın :asigim:
sıkmayın canınızı kızlar insanlar bazen söylediklerinin yaptıklarının başkalarını ne kadar kırdığını üzdüğünü anlamıyor
onlar at gözlüklerini takıp öyle bakıyorlar dünyaya
hala 600 lü yıllarda yaşadığımızı sanıp öyle yorumlarda bulunuyorlar
drama yapmaya gerek yok demiş kadın ya...:hooray: helal olsun valla
çok ayıp ya 600 lü yıllar falan dalga mı geçiyorsunuz? bildiğinizi iddia ettiğiniz dini bilgileri inkar ederk yaptıklarınızı savunmayın. o çocuğu sağlıklı olarak size veren de allah sağlıksız olarak veren de hüküm de belli ama buna bahaneler üreterek hayatına son vermek sadece vicdanı rahatlatmak içindir cesur olun biraz lütfen aldırdıysanız aldırdınız çok üzüldüğünüzü anlatıyorsunuz doğrudur daha fazla abartmayın
çok ayıp ya 600 lü yıllar falan dalga mı geçiyorsunuz? bildiğinizi iddia ettiğiniz dini bilgileri inkar ederk yaptıklarınızı savunmayın. o çocuğu sağlıklı olarak size veren de allah sağlıksız olarak veren de hüküm de belli ama buna bahaneler üreterek hayatına son vermek sadece vicdanı rahatlatmak içindir cesur olun biraz lütfen aldırdıysanız aldırdınız çok üzüldüğünüzü anlatıyorsunuz doğrudur daha fazla abartmayın
inşallah bundan sonra böyle şeyler yaşamazsınız sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?