Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

ya rabbim ne verirse insana kaldırabileceg imtihan verirmiş allahım kimöseye kaldıramıyacagı yük ve imtihanla sınamasın ne diyebilinirki bu durumda bende kızımı dogurana kadar iki bebek kaybettim ve dedimki bilsemki masada ölcem risklisin desinler dogurcam dedim çok şükür kızımda bende iyiyiz 8ay ignelerle süren bir hamilelikti günde 12ilaçla geçti ama şükür kızım gram etkilenmemiş o ilaçlardan

benim ayne bahsettiğiniz gibiydi konuşamıycak görmüycek büyümüycek yürüyemiycek sürekli yatıcak ve hidrosefali yüzünden binlerce ameliyat geçirecekti ve ömrü ne kadar o bile belli değildi çünkü 25binde bir olan bir hastalık ve sonlandırıldığı için çevrede yaşayan dandywalkerlı çocuk çok az kaç yıl yaşadıkları bile ortalama saptanamamış daha ben onu öyle görerek nasıl dayanırdım
bu konu göreceli pembedananın sendromunu da kendisi yazarsa buraya bir araştırın lütfen ne kadar zor bir hastalık olduğunu ben biliyorum herkes sadece bir hayat son vermek günah tarafından bakıyor allah başınıza vermeden hüküm vermek çok kolay bunu biraz düşünün

kusura bakma pembedana!!!ne demek Allah hayırlı evlat versin deyip olayı baside indirgeyenlere versin de ne demek!!!!
senin bedduan tutmaz bacım...sen mantığını dinden, günahlardan üstün tutan bir insansın...
30 haftalık hamileyim insanın ashabını bozma...Allah herkese sağlıklı evlat versin demek de suç oldu...

seninle her zaman ve kelebek86 baktım yeni üyelersiniz ya da bu gibi şeyler yazabilmek için yeni üyelikler aldınız
bence siz bu söylediklerinizi inanarak söyleyemezsiniz yaaaa
allah neden özürlü bir bebeğin doğmasını istesin ki buna ihtiyacı mı var?
yaşadığının farkında bile olamayacak bir bebeğin doğmasından ne gibi bir zevk duyulabilir ya da kim duyabilir nasıl böyle bir çocuğa sevinilebilir
bu nasıl bir çocuk sevgisidir anlamadım ben sırf günah işlememiş olmak cennete gidebilmek için özürlü çocuk doğurmak nasıl bir şeydir aklım almıyor kabul etmiyorum bu anneliği

topik zaten amacını aşmış durumda, kazen gerekeni yapıyor olmalı...
uslupları bedduadan anlar olmuş zaten bi onu anlamışlar, bide doğsaydı bebeğimin sakat ve özürlü olacağını :))) gülüp geçmek var ama insanın canı acıyınca susamıyor maalesef...

arkadaşım doktorların izin vermedilerse senin doğumunda sakınca gördülerse aldırmanda bir sakınca yok zaten allah yardımcın olsun

saol daha 18 yaşında çocuktum dr hemen alıcaz dedi ne olduqunu bile anlamadım daha anneliqi bile bilmeyen ben ewlat acısıyla anıştım allahım hiç kimseye yaşatmasınnmafoldumben

Son düzenleme:

anlaşılamamak çok kötü yaşamayan anlamazzz

Son düzenleme:
Arkadaşlar burası amacını aştı. Baş sayfalardan çok yararlanmıştım. şimdi sorusu olanlar girip yazmaya korkuyordur. Burası deneyim paylaşıp birbirimize yardımcı olmak için. Isteyen özürlü çocuğunu aldırır isteyen aldırmaz. Bu kişi ile allah arasında. Lütfen uzatmayın artık. Allahla kul arasına girmeyin.

[

ya bu form birbirimizi yarqılamak için deqil yaşadıqımız iyi yada kötü tecrübeleri birbirimizle paylaşmak ama 1-2 tane kişi çıkıyo we ortalıqı allak bullak ediyo bazılarının böyle hastalıklardan haberi bile yok bırakın insanları yarqılamayıda (qerçi bu size düşmez ama neysee) tecrübelerimiz paylaşıp hepimiz bilqilenelim belki elimizden bişey qelirde yardımcı oluruz inşallahhh:enbuyukkk:

amaçları o zaten, cevap vermedende duramıyor insan...
maşallah az kalmış bebeğe senin, hadi bakalım foto falan koyarsanız burayada, bebiş gelince bizi unutmayın sakın :asigim:

amaçları o zaten, cevap vermedende duramıyor insan...
maşallah az kalmış bebeğe senin, hadi bakalım foto falan koyarsanız burayada, bebiş gelince bizi unutmayın sakın :asigim:

saqol cnm teşekkür ederim ewet az kaldı ama qel bidde bana sor resimleri eklerim inşallahhh

walla baqımlılık oldu ben de kk unutmak ne mümkün:dance:

sıkmayın canınızı kızlar insanlar bazen söylediklerinin yaptıklarının başkalarını ne kadar kırdığını üzdüğünü anlamıyor
onlar at gözlüklerini takıp öyle bakıyorlar dünyaya
hala 600 lü yıllarda yaşadığımızı sanıp öyle yorumlarda bulunuyorlar

drama yapmaya gerek yok demiş kadın ya...:hooray: helal olsun valla

çok ayıp ya 600 lü yıllar falan dalga mı geçiyorsunuz? bildiğinizi iddia ettiğiniz dini bilgileri inkar ederk yaptıklarınızı savunmayın. o çocuğu sağlıklı olarak size veren de allah sağlıksız olarak veren de hüküm de belli ama buna bahaneler üreterek hayatına son vermek sadece vicdanı rahatlatmak içindir cesur olun biraz lütfen aldırdıysanız aldırdınız çok üzüldüğünüzü anlatıyorsunuz doğrudur daha fazla abartmayın

lütfen sizde yorumlarınızda bu kadar acımasız olmayın siz bu kadar acımasız olmasanız bende dalga geçmeyeceğim.
din bilgini gibi davranan sizlersiniz kimse gebeliğini sonlandırırken dinin böyle söylediğini yazmıyor gördüğünüz gibi
mantıklı gelmiyor bu şekilde yaşamalarına izin vermek o kadar
bak çok cesurca yazıyorum amniyosentez yaptırdım sonuçta bebeğim sağlıklı çıktı ama bu bebeğim sağlıklı doğacak demek değil allah korusun bir anomalisi olsa seve seve bakarım ama test sonuçları tersini söyleseydi bebeği aldırırdım din ne diyor diye düşünmezdim yeterince cesurca mı sence? bu da benim doğrum bile bile özürlü çocuk doğuramam

Son düzenleme:

benim doktorum bu işleme boşaltım diyor... anne rahminin boşaltılması. kulağa daha hoş geliyor... ben gayet net bir şekilde açık açık bebeğimi aldırdığımı söylüyorum. kendime göre haklı nedenlerim vardı. sizce olmayabilir, bu topiktede bunu değil, doğum öncesi tanı yöntemlerini konuşuyoruz. ben en erken olan cvs yöntemi ile bebeğimin hasta olduğunu öğrendim, ve o gün heyete sonlandırma işlemi için müracaat ettim. bu budur. başka bişey yok yaniii...
bi dahaki gebeliğimde yine aynı testi yaptırıcam :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…