Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Kızlar meraba bugün amniyosentez oldum ben de şimdi evde dinleniyorum çok korktum tabi korkulacak kadar bişey yokmuş ama iste insan stres yapıyorum her ihtimali aklına getiriyorum. İnşaallah bi sıkıntı çıkmaz umarım sonuçları temiz çıkar rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua edelim birbirimize

Inşallah hayırlı haberler alırsın sonuçların temiz cikar canim Allah dualarimiz kabul etsin senin riskin neydi peki aminosentez yaptirdin

Inşallah hayırlı haberler alırsın sonuçların temiz cikar canim Allah dualarimiz kabul etsin senin riskin neydi peki aminosentez yaptirdin
Canım benim toxoplasmatesti pozitif cikti yani daha doğrusu sinirda çıktı bi çeşit enfeksiyon mis yani geveligin ilk aylarinda bebebge geçme ihtimali düşük ama geçerse hasar bırakabilir o nedenle yaptırdık biz de

inşallah güzel sonuçlar alırsın sağlıkla kavuşursun bebeginize:)

Anladım canim hayırlısı temiz cikar inşallah zor hepimizin yaşadıkları ayrı ayrı zor Allah sabir versin hamilelik boyunca bol bol dua etmekten başka yapacak birseyimiz yok sadece hamileligimizi rahat geciremiyoruz hele bide ilk hamilelikse zor

gerginlikten patlamak üzeriyim zaman yaklaştıkça daha bir gergin oluyorum kızlar devlet hastanesinde doğum yapacam allah korusun bebekte sorun varsa hemen söyler mi doktorlar yada ben nasıl anlarım bileniniz var mı yarın doğuma gün verecekmiş doktor.

Canim öncelikle sakin olmaya çalımalisin herşey hayirlisi ne varsa onu yaşayacağız benimde bir bilgim yok ama belli olunur hemen tahminimce inan bende senin kadar merak içerisindeyim senin doğumun için Allahın izniyle güzel haberler vereceksin Bana da tüm bekleyenlerede ben inanıyorum inancını asla kaybetme olurmu dualarim seninle

canım ikili taraman çok mu yüksek çıkmıştı?

Merhaba arkadaşlarr. 12 haftalık hamileyim. İkili taramaya gittiğim günden beri dünyam yıkılmış durumda. ölçüm yapmadılar ve beni perinatoloğa gönderdiler. Orda yapılan ölçüm sonucunda bebeğimin ense kalınlıgı 5,5 çıktı. burun kemiği gelişmemiş ve deri altı ödemi var. Dolayısıyla Down sendromu teşhisi koydu yada kalbinde bir sıkıntıda olabilir dedi. Amniyosentez önerdi . Pazartesi günü yaptırcaz... Fakat korkmuyoda değilim . Ya sonuçlar ümit ettiğimiz gibi çıkmazsa diye . Allah'tan ümit kesilmez diyorum ama korkularımında önüne geçemiyorum. Benim içinde dua edin ne olur ....

Ben ilk fish sonucumu aldım kızlar temiz çıktı çok şükür şimdi diğer sonucu bekliyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar,
Benim ikili testin temiz çıkmıştı. Ancak ilk detaylida kalp ve bagirsakta parlaklık goruldu. Detayliyi yapan doktor down sendromu riskine iliskin amniyosentez önerdi. Perşembe günü tekrar gidicem detayliya. Sonucuna göre amniyosenteze karar verilecek. surekli dua ediyorum. Inşallah birşey çıkmaz. Mahvoldum günlerdir aglamaktan. Allah hepimizin yavrusunu korusun.

Canım inşallah normal çıkar gittiğinde ama amniyosentezden korkma ve üzülüp bebeğini üzme sakın aynı dönemlerden geçmiş biri olarak benimde ayrıntılı ultrason da kalbinde parlaklık böbrekte genişleme çıktı amniosentez yaptırdım ilk sonucum temiz çıktı bi de benim.İkili de 1:200 riskim vardı lütfen bebeğini üzme bunun için inşallah sağlıkla alacağız kucagimiza

Amin arkadaşım. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Bende gerekirse yaptırmak istiyorum amniyosentezi. Bakalım neler olacak. Burada herkese farklı sebeplerle amniyosentez onermisler. Allaha dua etmekten baska hicbir caremiz yok. Insallah sağlıkla alicaz kucagimiza.

İnşallah canım benim amniyosentez de öyle canın da çok yanmiyo sadece biraz dikkat etmen gerekiyo o kadar haber ver mutlaka aklına bi şey takılırsa da sorabilirsin

Arkadaşlar dün ben yaptrdım cvs 'imi. Söylenildiği kadar zor bir işlem değilmiş. Fakat dediğiniz gibi o esnada annenin cok rahat ve hareketsiz olması gerekiyor. Biz tedbirimizi aldık takdir Yüce Allah'ın artık. Bakalım bekleyip görcez. Hakkımızda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…