- 5 Ocak 2015
- 31
- 50
- 288
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.581
amin inşllahKızlar selam,
doktordan geldim güzel haberlerle:) şimdilik şükür herşey yolunda detaylı inceledi. 2 hafta sonrada perinatolog a gidecegim. inşallah hepimişz evlatlarına sağlıkla kavuşuruz.
Canım benim toxoplasmatesti pozitif cikti yani daha doğrusu sinirda çıktı bi çeşit enfeksiyon mis yani geveligin ilk aylarinda bebebge geçme ihtimali düşük ama geçerse hasar bırakabilir o nedenle yaptırdık biz deInşallah hayırlı haberler alırsın sonuçların temiz cikar canim Allah dualarimiz kabul etsin senin riskin neydi peki aminosentez yaptirdin
Canım evet kendi detaylıca baktı, fakat iki boyutlu ultrasondada bakalım dedi zaten herkesi yönlendiriyor.20.haftamda birde detaylı ultrasona orada girecegim.Çok sevindim canım perinatologa neden gideceksin? Detaylı incelenmedi mi zaten
inşallah güzel sonuçlar alırsın sağlıkla kavuşursun bebeginize:)Kızlar meraba bugün amniyosentez oldum ben de şimdi evde dinleniyorum çok korktum tabi korkulacak kadar bişey yokmuş ama iste insan stres yapıyorum her ihtimali aklına getiriyorum. İnşaallah bi sıkıntı çıkmaz umarım sonuçları temiz çıkar rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua edelim birbirimize
canım ikili taraman çok mu yüksek çıkmıştı?gerginlikten patlamak üzeriyim zaman yaklaştıkça daha bir gergin oluyorum kızlar devlet hastanesinde doğum yapacam allah korusun bebekte sorun varsa hemen söyler mi doktorlar yada ben nasıl anlarım bileniniz var mı yarın doğuma gün verecekmiş doktor.
malesef canım 1.50 çıktı doktor izin almış gitmiş doğuma gün alamadım şaşırdım kaldım bide böyle ortada kaldım of ki ofcanım ikili taraman çok mu yüksek çıkmıştı?
Canım inşallah normal çıkar gittiğinde ama amniyosentezden korkma ve üzülüp bebeğini üzme sakın aynı dönemlerden geçmiş biri olarak benimde ayrıntılı ultrason da kalbinde parlaklık böbrekte genişleme çıktı amniosentez yaptırdım ilk sonucum temiz çıktı bi de benim.İkili de 1:200 riskim vardı lütfen bebeğini üzme bunun için inşallah sağlıkla alacağız kucagimizaMerhaba kızlar,
Benim ikili testin temiz çıkmıştı. Ancak ilk detaylida kalp ve bagirsakta parlaklık goruldu. Detayliyi yapan doktor down sendromu riskine iliskin amniyosentez önerdi. Perşembe günü tekrar gidicem detayliya. Sonucuna göre amniyosenteze karar verilecek. surekli dua ediyorum. Inşallah birşey çıkmaz. Mahvoldum günlerdir aglamaktan. Allah hepimizin yavrusunu korusun.
Canım inşallah normal çıkar gittiğinde ama amniyosentezden korkma ve üzülüp bebeğini üzme sakın aynı dönemlerden geçmiş biri olarak benimde ayrıntılı ultrason da kalbinde parlaklık böbrekte genişleme çıktı amniosentez yaptırdım ilk sonucum temiz çıktı bi de benim.İkili de 1:200 riskim vardı lütfen bebeğini üzme bunun için inşallah sağlıkla alacağız kucagimiza
İnşallah canım benim amniyosentez de öyle canın da çok yanmiyo sadece biraz dikkat etmen gerekiyo o kadar haber ver mutlaka aklına bi şey takılırsa da sorabilirsinAmin arkadaşım. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Bende gerekirse yaptırmak istiyorum amniyosentezi. Bakalım neler olacak. Burada herkese farklı sebeplerle amniyosentez onermisler. Allaha dua etmekten baska hicbir caremiz yok. Insallah sağlıkla alicaz kucagimiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?