Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

inşallah canım ya rabbim korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi

Merhaba,

öncelikle bebeginiz hayırlı olsun ve eminim sağlıklıklı olacaktır. yaş riskiniz mi 1/378 çıkmıştı.
Canım benim kombine riskim 1/378 çıktı ikili tarama testinde. Sonra çok sordum doktora bişey var mı diye gördüğüm kadarıyla yok sesi. Yarın ayrıntılı ultrasona gitcem ve deli gibi korkuyorum. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

Merhaba,

içini ferah tut bu testler sadece risk testleri. doktorun ne güzel bişey yok demiş. benim doktorum1:44000 riskim çıktı yaş riskim 1:379 du ki yaş riski 30-35 aralığında zaten bu şekilde. fakat bişey yok ama prena test var öneririm dedi. sana anlatamam altüst oldu. sonrasında sonuçlarımı başka doktorlara sordum ve sıkıntı yok dediler. bende ayrıntılıya girecegim. doktorum üçlü dörtlü bile yaptırmadı. daha 16 haftalık benimki. yalnız 18-20 bazend2e 22 haftalarda ayrıntılıya girmek gerek. ne zaman gireceksin?

Canım ben 22 haftanın içindeyim. Bende çok doktora gittim kötü oldum ama ne yapayım aldıramam sonra düşündüm baktım herkese aynısını söylüyorlar üzerlerinden riski atabilmek için dedim. Dr a çok sordum gördüğüm bişey yok dedi. Bugün gireceğim inşallah ayrıntılıya üç buçuk atıyorum umarım bişey çıkmaz

arkadaşlar, 3lü test sonucunuzu betahcg , afb, ue3 değerlerinizi yazabilir misiniz, benim daha risk değerlerim hesaplanmadı yalnızca bu değerlerin sonuçları elimde, 15 tatil için il dışında olacağım , eğer normal gibiyse gidicem tatile , değilse 1 hafta sonra sonuç almaya gidicem, yardımcı olabilir misiniz

Şuan 18+3 günlük hamileyim canım. Test 11. Haftada yapılmıştı. 16. Haftada başka dr a gittim oda üçlü tarama yaptırdı onda risk daha fazla çıktı 1/266 çıktı

rica etsem bana hcg, afp, ue3 değerlerini yazabilir miisn, benim daha riskler hesaplanmadı yaşnızca bu değerlerim elimde var...sağlıklı gebelikler

geçmiş olsun inşallah güzel gelir sonuçlarınız. rica etsem bana hcg, afp, ue3 değerlerini yazabilir miisn, benim daha riskler hesaplanmadı yalnızca bu değerlerim elimde var.il dışına çıkma durumum var bunagöre erteleyeceğim, daha risklerim hesaplanmamış

Canım benim ayrıntılı ultrasonda herşey çok iyi çıktı doktor hiçbir sorun yok dedi hatta down sendromunda bi sürü bulgu varmış onların hiçbirine rastlamadım dedi. Sorun yoktur Heralde demi öyle dediğine göre ben yine emin olamadım

tesekkürler. benim 4lü test yapıldı yazayım sonuçları
afp: 47,1 düzeltilmiş mom 1,40.
ue3 0,34 düzeltilmiş mom 0,46
hcg 103594 düzeltilmiş mom 4,08
ınh-A 347,1 düzeltilmiş mom 1,30

doktor bana hcg yüksek çıktığı için risk yükselmiş demişti. bence sen sonuçlarını yine de bir doktora göster canım, böyle bir şey anlaşılmaz pek. umarım güzel gelir sonucun.

kaçıncı haftanda yapıldı bu test tam olarak kaç hafta kaç gün. evet çok değişken var, mom değerleri farklı olabiliyormuş. gidicem doktora sonuçlar için,Allah hepimize sabır mutluluk versin, zor işmiş hamilelik ya da biz fazla büyütüyoruz:S

çok sevindim , artık güzelce hamileliğinin tadını çıkar. inşallah bende güzel haberler alırım:)

Gozun aydin ne guzel haberlerle donmussun :) darisi basimiza.

Kızlar selam,

doktordan geldim güzel haberlerle:) şimdilik şükür herşey yolunda detaylı inceledi. 2 hafta sonrada perinatolog a gidecegim. inşallah hepimişz evlatlarına sağlıkla kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…