- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.621
canim cok sevindim okumustum mesajini cok sukur bebegin saglikla gelmis ne buyuk mutluluk.. Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin..kızlar bebeğim down sendromlu doğmadı risk 1.50 çıkmıştı darısı size çok şükür
kızlar bebeğim down sendromlu doğmadı risk 1.50 çıkmıştı darısı size çok şükür
gözün aydın. saglıkla sıhhatle analı babalı büyütün inşallah :)kızlar bebeğim down sendromlu doğmadı risk 1.50 çıkmıştı darısı size çok şükür
gözün aydın canım çok çok sevindim. içini ferah tut inşallah tam sonucun da iyi gelecek.Kızlar Az önce hastaneyi aradım amniyosentez için ön sonucum çıkmış çok şükür temiz çıkmış Allah a şükürler olsun. Ama aklıma bi şey takıldı kesin sonuç bikaç gün sonra cikcakmis. Ön sonuç temiz se o da temiz dir dimi bilgisi olan var mi
Sağol cnm inşaallah seninki nden haber yok mugözün aydın canım çok çok sevindim. içini ferah tut inşallah tam sonucun da iyi gelecek.
dayanamadım aradım biraz önce. sekreteriyle konuştum doktorun dedim nerdeyse 5 hafta oldu niye haber yok. doktor beye bildireyim hastaları bitince o size döner dedi kadın. bakalım arayacak mı bu akşam. hiç sanmıyorum. çarşamba 35 gün oluyo yaaa yeter artık.Sağol cnm inşaallah seninki nden haber yok mu
Gozun aydin canimmm.. Ohhh ben bile rahatladimkızlar bebeğim down sendromlu doğmadı risk 1.50 çıkmıştı darısı size çok şükür
99% temiz cikar canimKızlar Az önce hastaneyi aradım amniyosentez için ön sonucum çıkmış çok şükür temiz çıkmış Allah a şükürler olsun. Ama aklıma bi şey takıldı kesin sonuç bikaç gün sonra cikcakmis. Ön sonuç temiz se o da temiz dir dimi bilgisi olan var mi
Canım inşaallah bir an önce çıkar biliyorum beklemek çok zor ben 20 günde ön sonuç çıktı bikaç gune kesin sonuç da çıkar dediker. Hayırlı haberlerini bekliyorumdayanamadım aradım biraz önce. sekreteriyle konuştum doktorun dedim nerdeyse 5 hafta oldu niye haber yok. doktor beye bildireyim hastaları bitince o size döner dedi kadın. bakalım arayacak mı bu akşam. hiç sanmıyorum. çarşamba 35 gün oluyo yaaa yeter artık.
99% temiz cikar canimSen temiz cikmis gozuyle bakabilirsin Ayni testi 24 defa filan tekrarliyolar kesin sonuc alabilmek icin. Bu yuzden uzun suruyor.. Ayni sonuc cikicaktir, suan zaten 5-10 defa testten gecmistir bile [/QUOamin canım inşaallah ya çok sagol. Doktor danke dedi ön sonucun aynısı olur genelde dedi
Canım önceliklegeçmiş olsun ben de amniyosentez yaptırdım ön sonucu da dün aldık benim yaptırmadan sebebim farklıydı ama sana şunu söyleyeyim ikili üçlü testi sıkıntıli çıkıp amniyosentez yaptıranlar genellikle olumlu ojuc alıyorlar bu testler zatwn risk oranın belirliyor içini rahat tutmaya çalış rabbim çok büyük dua et bol bol seni çok iyi anlıyorum bizde 2 ay stres sikinti yaşadık ama çok şükür rabbime inşaallah zor zman lari atlattık. Umarim senin de sonuç temiz cikarMerhaba arkadaşlar ÖNCELİKLE BÜTÜN ANNELERE GEÖMİŞ OLSUN.. ben aranıza istanbuldan katılıyorum. genç annelerdenim. 22 yaşında 3 senelik evli ve 5 aylık hamileyim. beklenmedik bir durumdu hamileliğim ilk baslarında sgara ve arkol kullandım. hamile oldugumu bebeğim 5 haftalıkken öğrendım ve butun kotu alışkanlıklarımı ogun bıraktım. benim uykularımı kacıran bır konuyu paylasmak istıyorum lutfen yardımcı olun. üçlü testte dawn sendromu tr 1.248 çıktı ve cok zor bir kararla kanuni hastanesinde ambiyosentez yaptırdım. ( normalinden braz daha büyük bir iğneyle bebeğin suyuna iniliyor ve 3tüp su alınıyor ardından yataklar var orada 30 dakika uzanmanız söylenıyor biraz ağrı oluyor) doktorlar hemsireler cok iyilerdi ve ALLAHIMA şukurler olsunkı bebeğime zarar gelmedi. sonuçları 7martta alıcaz ama ben hiç iyi durumda değilim,bir gün bir hafta gibi ya öyle birşey çıkarsa ilk bebeğim benim ne yapacağız. nolur dua edin bana Allah kimseyi evladıyla sınamasın. eşim ve ben öğrendiğimizden beri bu durumu ne yediğimiz yemekte tat var nede soluduğumuz havada.. lütfen dualarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyın..
Hayır canım 2 li test kötü cikmisti.kizlar darısı size inanin hala soktayim Dr kaç defa sordum hala da soruyorum her gitmeye bol dua edin ben eminim sizin bebisler de sağlıklı allahın izni ileallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, detaylıda falan bi sorun çıkmış mıydı ya da ikili testin kaçtı bu 1 50 olan 3 lümüydü
Merhaba.siz kaç yadindasiniz.ben 35 yaşındayım yad riskim 1/354 çıktı.down sendorum1: 49100 çıktı doktor yas riski var dedi özel de yaptırmıştim ama orası uclu ve dörtlüye gerek yok dedi .bugün devlet hastesini iki hafta sonra gel uclu yapalım dedi. O kadar endiseliyim ki .acaba aminosentez yaptircam mi.siz yaptirdinizmi ayrıntılı utrason a girdinizmi .değerlerimiz yakın cunkuMerhaba,
içini ferah tut bu testler sadece risk testleri. doktorun ne güzel bişey yok demiş. benim doktorum1:44000 riskim çıktı yaş riskim 1:379 du ki yaş riski 30-35 aralığında zaten bu şekilde. fakat bişey yok ama prena test var öneririm dedi. sana anlatamam altüst oldu. sonrasında sonuçlarımı başka doktorlara sordum ve sıkıntı yok dediler. bende ayrıntılıya girecegim. doktorum üçlü dörtlü bile yaptırmadı. daha 16 haftalık benimki. yalnız 18-20 bazend2e 22 haftalarda ayrıntılıya girmek gerek. ne zaman gireceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?