- 13 Kasım 2009
- 338
- 103
- 323
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.601
İnşallah canım benim amniyosentez de öyle canın da çok yanmiyo sadece biraz dikkat etmen gerekiyo o kadar haber ver mutlaka aklına bi şey takılırsa da sorabilirsin
Amin canım benim Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin hepimize16 Şubat doğum tarihi verildi dua edin lütfen bebeğim de bir sey olmasın allah korktuğumuza uğratmasın bizi
Hadi bakalim yuzdun yuzdun kuyruguna geldin, hayirlisiyla kucagina alicaksin bebegini Insallah16 Şubat doğum tarihi verildi dua edin lütfen bebeğim de bir sey olmasın allah korktuğumuza uğratmasın bizi
Canım meraba senin amniyosentez sonucu çıktı mı nasılselam hanımlar. 17+3 günlük hamileyim. ben de iki gün önce amniyosentez yaptırdım evde yatıyorum şimdi. ikili testim iyi çıkmıştı aslında doktorum 4lüyü ister yaptr ister yaptırma demişti. bu da yapılmış olsun dedim yaptırdım ben de . sonuç 1/236, risk grubundasın kesin sonuç için amniyosentez yaptırabilirsin dedi. iyi bir prof.a gittim ultrasonla baktı inceledi, sonuç büyük ihtimelle iyi gelecek ama içim rahat etsin diyorsan yapalım dedi, tamam dedik eşimle hemen o an aldı sıvıyı. sonuç 3 hafta sonra ama içim içimi yiyor. Allah'ım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat ver. doktor risk grubundasın deyince çok ağladım. kaybetme korkusu çok zormuş, evlatla sınanmak çok zor gerçekten. Allah kimseyi evladıyla sınamasın diye dua ederim hep inşallah hayırlı haberler alırız. umarım 'testim temiz çıktı' diye mutluluğumuzu yazarız hepimiz buraya.
Cikmadi canimCanım meraba senin amniyosentez sonucu çıktı mı nasıl
Anladım cnm merak etmiştim ben de seni bizim de 17 gün oldu çıkmadı daha bakalimCikmadi canim28 gun oldu bugun sinirlerim iyice bozuldu. Gozum telefonda her gun ama aramiyo doktor.
Care yok bekliyoruz iste. Sonuclarimiz iyi gelir insalaah. Umarim sen benim gibi beklemezsin.Bu arada ben 21+3 oldum ayrintili ultrasona hala girmedim gec mi kaliyorum acaba? Sen yaptirdin mi ayrintili?Anladım cnm merak etmiştim ben de seni bizim de 17 gün oldu çıkmadı daha bakalim
Canım 22+3 oldum aslında bu toxoplazma enfeksiyonu nu ogrendigimden beri kendi doktoruma gitmwdim perinatolog a gittim hep 15. Haftada ve 20. Haftda son gtri gide amniyosentez yaptı işte zaten perinatolog detaylı bakıyor diye bidaha yaptir madem detaylı ultrason. Çünkü perinatolog baya bi inceliyor ekstra dan kadın dogumcu ya gitmmem gerek var mı senceCare yok bekliyoruz iste. Sonuclarimiz iyi gelir insalaah. Umarim sen benim gibi beklemezsin.Bu arada ben 21+3 oldum ayrintili ultrasona hala girmedim gec mi kaliyorum acaba? Sen yaptirdin mi ayrintili?
Amniyosentez sonucun gelince hangi doktorda dogum yapacaksan ona da git gorun bence. Ben sormustum ne zaman gelwyim diye kendi doktoruma sonucu alinca gel dedi, arada gitmedim ben de. Amniyo yapilmadan once perinatolog inceledi biraz ama 5-10 dk ama ayrntili yerine gecmez heralde o diye dusundum bir daha yaptirmak istiyorum ama umarim zamani kacmaz. Haftaya cars.fln ararim ben perinatologu neede kaldi bu sonuc diye cattlicam yoksa.Canım 22+3 oldum aslında bu toxoplazma enfeksiyonu nu ogrendigimden beri kendi doktoruma gitmwdim perinatolog a gittim hep 15. Haftada ve 20. Haftda son gtri gide amniyosentez yaptı işte zaten perinatolog detaylı bakıyor diye bidaha yaptir madem detaylı ultrason. Çünkü perinatolog baya bi inceliyor ekstra dan kadın dogumcu ya gitmmem gerek var mı sence
Anladım cnm ben de sonucu bu hafta alırsam inşaallah kendi doktoruma giidcem inşaallah ikimizin de temiz çıkarAmniyosentez sonucun gelince hangi doktorda dogum yapacaksan ona da git gorun bence. Ben sormustum ne zaman gelwyim diye kendi doktoruma sonucu alinca gel dedi, arada gitmedim ben de. Amniyo yapilmadan once perinatolog inceledi biraz ama 5-10 dk ama ayrntili yerine gecmez heralde o diye dusundum bir daha yaptirmak istiyorum ama umarim zamani kacmaz. Haftaya cars.fln ararim ben perinatologu neede kaldi bu sonuc diye cattlicam yoksa.
inşallah güzel sonuçlar alırız canım. sonuçlar geldiğinde haberleşelim.Anladım cnm ben de sonucu bu hafta alırsam inşaallah kendi doktoruma giidcem inşaallah ikimizin de temiz çıkar
gözün aydın. darısı başımıza olsun inşallah. tam sonucunu kaç günde aldın. benim 30 gün oldu hala gelmedi.Ben de ikinci sonuçlarımı aldım çok şükür temiz onlarda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Devlet hastanesinde yaptırdım canım ben ilk sonuçlarım on güne ikinciler de tam dört hafta olmadan çıktı canım ocagin 15inde yapmıştım şubatın 11inde çıktıgözün aydın. darısı başımıza olsun inşallah. tam sonucunu kaç günde aldın. benim 30 gün oldu hala gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?