Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

16 Şubat doğum tarihi verildi dua edin lütfen bebeğim de bir sey olmasın allah korktuğumuza uğratmasın bizi

Dualarim seninle canim sağ saglim alırsın kucağına AllAhin izniyle güzel haberlerini bekliyorum darısı bizim başımıza hayirlisi bakalım

Kizlar bende ikili tarama testinden riskli bir anne adayiydim, amniyosentez yaptirmis iyi sonuc almistim ve oglumu gecen hafta 39 haftalik dunyaya getirdim ve sukurler olsun ki sag salim dunyaya geldi.. Icinizi ferah tutun, insallah sizlerde saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.. Bu testlerede fazla guvenmemenizi tavsiye ederim..

Canım meraba senin amniyosentez sonucu çıktı mı nasıl

arkadaşlar nifty testi yaptırdım, ikilim iyiydi ama üçlüm 50 de 1 geldi. ultrasonda iyi ense kalınlığı falan yok, lüften dua edin haftaya çıkacak sonuçlar, çok ihtiyacım var tanımasam da hepinizi, dualarınızı bekliyorum. Allah razı olsun, size de hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsinn

Care yok bekliyoruz iste. Sonuclarimiz iyi gelir insalaah. Umarim sen benim gibi beklemezsin.Bu arada ben 21+3 oldum ayrintili ultrasona hala girmedim gec mi kaliyorum acaba? Sen yaptirdin mi ayrintili?
Canım 22+3 oldum aslında bu toxoplazma enfeksiyonu nu ogrendigimden beri kendi doktoruma gitmwdim perinatolog a gittim hep 15. Haftada ve 20. Haftda son gtri gide amniyosentez yaptı işte zaten perinatolog detaylı bakıyor diye bidaha yaptir madem detaylı ultrason. Çünkü perinatolog baya bi inceliyor ekstra dan kadın dogumcu ya gitmmem gerek var mı sence

Amniyosentez sonucun gelince hangi doktorda dogum yapacaksan ona da git gorun bence. Ben sormustum ne zaman gelwyim diye kendi doktoruma sonucu alinca gel dedi, arada gitmedim ben de. Amniyo yapilmadan once perinatolog inceledi biraz ama 5-10 dk ama ayrntili yerine gecmez heralde o diye dusundum bir daha yaptirmak istiyorum ama umarim zamani kacmaz. Haftaya cars.fln ararim ben perinatologu neede kaldi bu sonuc diye cattlicam yoksa.

Anladım cnm ben de sonucu bu hafta alırsam inşaallah kendi doktoruma giidcem inşaallah ikimizin de temiz çıkar

gözün aydın. darısı başımıza olsun inşallah. tam sonucunu kaç günde aldın. benim 30 gün oldu hala gelmedi.
Devlet hastanesinde yaptırdım canım ben ilk sonuçlarım on güne ikinciler de tam dört hafta olmadan çıktı canım ocagin 15inde yapmıştım şubatın 11inde çıktı

ben de 14 ocakta yaptırdım özelde yaptırmıştım. ilk sonuç fln bir şey demedi doktor zaten sanırım onun için ayrı ücret ödeniyor diye okumuştum forumlarda. umarım gelecek hafta gelir sonucum hep aklımda bu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…