- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.701
Uclu den daha güvenilir deniyor.tabi bütün hastaneler yapar.ama bence en güvenilir devlet hastaneleri .doktora güvenmek çok önemli psikolojik olarak rahatliyosun.bende iki yaptirmistim özelde yasdan dolayı risk çıktı doktor moralini com bozdu .devlet hastanesindeki doktor uclu yaptı perşembe alcam onda da sorun çıkarsa dörtlü yapılıyor 17 haftada sanırım.. Ama sen içini rahat tut bence sende hiç bir sorun yok.4 lü test ne? Onu gerhangi bir dr yapıyor mu?
İnşallah güzel haberler alırsın. Benim de üçlü testte 1/103 çıktı ama yaptırmayacağım amniyosentezMerhaba arkadaşlar bu gün amniosentez sonucunu alacağım ikili testte risk 93/1 çıkmıştı çok korkuyorum ne olur dua edin
Merhaba arkadaşlar bu gün amniosentez sonucunu alacağım ikili testte risk 93/1 çıkmıştı çok korkuyorum ne olur dua edin
Gözün aydın. Ben amniosentez yaptırmadım. Ayrıntılı usg ye girdim bebeğin kalbinde parlaklık vardı. Bu da nir riskmiş. Rabbimden hayırlısını istiyorum. Göz ysşlarımla dua ediyorum.Amniosentez sonucu temiz çıktı Allah herkese yaşatsın
Amniosentez sonucu temiz çıktı Allah herkese yaşatsın
Amniyosentez sonucu temiz çıkanların gözüaydın olsun bekleyenlere güzel haberler gelir inşallah benim gibi yaptırmayıp doğumu bekleyen arkadaşlarıda hiçbirimizi Rabbim korktuğumuza uğratmasın benim doğumada 3 hafta kaldı dua edelim birbirimize banada dua edin ne olur
Bütün kalbimle duarim Seninle inşallah iyi haberler alirsin .Allah yardımcın olsun, dualarını kabul etsin. Bebeğini sağ sağlim sağlıkla kucağına al inşallah. Bu çok zor bir sınavımış. İnşallah bebeğini kucağına aldığında yaşadığın herşeyi unutursun İnşallh. Benimde sonucum yarın çıkacak. Ben genetik hastalık taşıyıcısıyım.bi gebelik kaybım var. Bu Bebeğime geçme ihtimali var diye yaptırdık. Ultrason bulgusu yoktu Şükrü'ler olsun ama aklımdan kötü şeyler çıkmıyor. Banada dua edin yarın iyi haberler verebileyim inşallah.
Amin İnşallah sende umarım beklediğin gibi sağlık haberlerini alırsın Allah yardımcın olsun bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın Allah'ın izniyle bu gece size çok zor gelir ama biliyorsanız inşirah suresini okuyun içiniz rahatlar inşallah rahat olmaya çalışın iyi düşünün iyi olsun AminAllah yardımcın olsun, dualarını kabul etsin. Bebeğini sağ sağlim sağlıkla kucağına al inşallah. Bu çok zor bir sınavımış. İnşallah bebeğini kucağına aldığında yaşadığın herşeyi unutursun İnşallh. Benimde sonucum yarın çıkacak. Ben genetik hastalık taşıyıcısıyım.bi gebelik kaybım var. Bu Bebeğime geçme ihtimali var diye yaptırdık. Ultrason bulgusu yoktu Şükrü'ler olsun ama aklımdan kötü şeyler çıkmıyor. Banada dua edin yarın iyi haberler verebileyim inşallah.
Benim arkadasimin da bebeginde vardı sonraki aylarda kayboldu inşallah seninde öyle olurGözün aydın. Ben amniosentez yaptırmadım. Ayrıntılı usg ye girdim bebeğin kalbinde parlaklık vardı. Bu da nir riskmiş. Rabbimden hayırlısını istiyorum. Göz ysşlarımla dua ediyorum.
Allah herkese yaşatsın kimseyi çocuğuyla sınamasınAmin Amin Amin inşallah bende yaşarım bu duyguyu . Benimde yarın çıkacak çok stresliyim. Allahım yardım et.
Allahım sağ salim kucağına almayi nasip etsinAmniyosentez sonucu temiz çıkanların gözüaydın olsun bekleyenlere güzel haberler gelir inşallah benim gibi yaptırmayıp doğumu bekleyen arkadaşlarıda hiçbirimizi Rabbim korktuğumuza uğratmasın benim doğumada 3 hafta kaldı dua edelim birbirimize banada dua edin ne olur
Hiç korkma en güvenilir olanı amniosentez ve cok kolay acısız bir uygulama Allah iyi haberler almanı nasip etsinGunaydin arkadaslar ben amerikada yasiyorum suan 20 haftalik hamileyim burda dr gidiorum benim herseyim yolunda giderken 16 haftamda dr benden kan istedi 4 lu test sonucuma bakildi 1/63 cikti sonra dr dedi ki bu cok yuksek bi risk bende aminosentez onericek zannederken benden bir daha kan aldilar kromozom sayimi icin ve daha buyuk bi hastane ayrintili ultrason icin gonderdiler ultrason sonucum iyiydi sukur ama bugun beni dr tekrar aradi test sonucuna gore down sendromu yokmus ama 1 kromozom fazlaymis kesin dedigi sonuc bi anda ihtimale donustu yani bu kani vermeden once bu sonuc kesin sonuc demisti sonuc boyle cikinca ihtimali gosteriyora dondu birden ve beni yarin sabah ( 7 saat gerideyiz biz turkiyeden) 10a buyuk hastaneye aminosentez icin gonderiyor yarin sabah 10da randevum var cok stresliyim son 1 ayim burnumdan geldi tam kendimi toparlayip bisey olmadigina ikna ediyorum yine bisey cikiyor ins yarin bi aksilik olmaz canim yanicak bebege bi zarar gelicek diye korkuyorum nolur benim icin dua edin birde gercekten Turk doktorlarin kiymetini bilelim inanin burdaki doktorlar hicbisey bilmiyorlar cok ilgisizler ve en ufak biseyi buyutup sorun yapiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?