- 22 Mayıs 2015
- 51
- 33
- 18
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.721
Butun sonuc bekleyen arkadaslara Allah sabir versin hepimiz sagsalim kucaklarimiza alabilelim
Allahım herkese sevinçli haber almayi nasip etsinButun sonuc bekleyen arkadaslara Allah sabir versin hepimiz sagsalim kucaklarimiza alabilelim bebeklerimizi
Uclu testte hangi değerin 1/72 acaba merak ettimbenin de üçlü testim 1/72 çıktı ki ikili testim baya ii çıkmıştı çok stresli günler geçirdim kan verdim Allahıma binlerce şükürler olsun temiz çıktı sonucum ama beklemek insanı çok yıpratıyor,Allah kimseye yaşatmasın bunları
down sendromu riski öle çıktı canım ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun yurtdışına gönderilen kan sonucum geldi temiz çıktı her şey:)Uclu testte hangi değerin 1/72 acaba merak ettim
Aminosentez sonucunu kaç güne çıktı acabaMerhaba arkadaşlar bu gün amniosentez sonucunu alacağım ikili testte risk 93/1 çıkmıştı çok korkuyorum ne olur dua edin
Merhaba ben zeynep Kamil de yaptırdım 21 gün dediler 16 günde çıktıAminosentez sonucunu kaç güne çıktı acaba
Cok geçmiş olsun.bise sorcam aminosentez yaparlarken iğne yapılan bölgeyi uyusturuyorlarmi? Birde hastanede kaldinizmi olduktan sonraArkadaslar ben bugun amniyosentez yaptirdim suan dinleniyorum iki gun dikkat et dedi dr um toplamda 10 dk bile surmedi zaten ulstrasonda bebegin pozisyonunu ayarlamak steril etmek 7 8 dk surdu ben kendimi kastigim icin canim yandi zatn igne fobim var benim sorum su arkadaslar ben tarama testinden sonra kan teatide yAptirmistim onda sukur down sendromu trizionom 18 yada trizonom 13 %99 yok cikti bende coukan 47xxx kromozom sendromu bu da %80 yok %20 var ama emin olabilmek icin amniyosentez yaptirdim daha once boyle sendromle karsilasan varmi?
Bende amniyosentez yaptirdim, avatardaki oglusum gordugunuz uzere saglikli dunyaya geldi :).. forumu didik didik ettim 2008'ten bu yana 4 - 5 kiside down sendromu gozlemlenmis.. yaani bosu bosuna kendinizi uzmeyin, olasilik coook dusuk!Arkadaslar ben bugun amniyosentez yaptirdim suan dinleniyorum iki gun dikkat et dedi dr um toplamda 10 dk bile surmedi zaten ulstrasonda bebegin pozisyonunu ayarlamak steril etmek 7 8 dk surdu ben kendimi kastigim icin canim yandi zatn igne fobim var benim sorum su arkadaslar ben tarama testinden sonra kan teatide yAptirmistim onda sukur down sendromu trizionom 18 yada trizonom 13 %99 yok cikti bende coukan 47xxx kromozom sendromu bu da %80 yok %20 var ama emin olabilmek icin amniyosentez yaptirdim daha once boyle sendromle karsilasan varmi?
Bende bugün gün aldım aminosentez için .persembe olcam.ama o kadar korku yorum ki heran vazgecebilirim.ya bebeğimi kaybederken diye. Allahım akilimi koruBende amniyosentez yaptirdim, avatardaki oglusum gordugunuz uzere saglikli dunyaya geldi :).. forumu didik didik ettim 2008'ten bu yana 4 - 5 kiside down sendromu gozlemlenmis.. yaani bosu bosuna kendinizi uzmeyin, olasilik coook dusuk!
Canim ben yaptirdim ve yine olsa yine yaptirirdim cunku kafamdaki supheyle yasayamazdim.. hic zor birsey degil.. iki dakkada bitiriyor isi.. sonra yarim saat filan dinlendiriyor.. zaten igne deligi 2 dakkada kapaniyormus.. onemli olan enfeksiyon kapmamasi onun icinde hamileler icin ozel antibiotik yaziyor oldu bittii.. ha birde yarim saat dinlendikten sonra bir daha ultrasondan baktiriyor, akintin varmi diye toilete gonderiyor :) hepsi bu.Bende bugün gün aldım aminosentez için .persembe olcam.ama o kadar korku yorum ki heran vazgecebilirim.ya bebeğimi kaybederken diye. Allahım akilimi koru
Valla emin olmak için başka bir doktora daha gittim şimdi .yaptırıp yaptirmama konusunda .o doktorda kesin yaptir dedi.artık persembe günü yaptircam allah yardımcı olsun bebeğimi sagsalim kucağına alayim.allah herkese yardım etsinCanim ben yaptirdim ve yine olsa yine yaptirirdim cunku kafamdaki supheyle yasayamazdim.. hic zor birsey degil.. iki dakkada bitiriyor isi.. sonra yarim saat filan dinlendiriyor.. zaten igne deligi 2 dakkada kapaniyormus.. onemli olan enfeksiyon kapmamasi onun icinde hamileler icin ozel antibiotik yaziyor oldu bittii.. ha birde yarim saat dinlendikten sonra bir daha ultrasondan baktiriyor, akintin varmi diye toilete gonderiyor :) hepsi bu.
Benim randevu sabah di bana kahvaltı yapıp gelmemi söylediler karnim tok gittimAminosentez yaptıran arkadaşlar acmi yokmu gittiniz. Nasıl bir hazırlık evresi yaşandı acaba
Banada hafif bir kahvaltı yap dediler de . bazıları AC git diyorlar . ondan merak ettim.tesekkurler cevap icinBenim randevu sabah di bana kahvaltı yapıp gelmemi söylediler karnim tok gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?