- 30 Temmuz 2011
- 113
- 128
- 103
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.681
Gozunuz aydinn adiniza çok sevindim.benimde yaş riski m çıktı 1/354 .haftaya uclu test yapılacak . endişeyle bekliyorum.merak ettiğim aminosentez mi yaptınız ? Hangi test yaptirdiniz.
Benim de ikili testim 136/1 cikmisti doktorum 4ludede risk cikarsa bakariz dedi. 4 lude de 244/1 cikinca neyapicagmi sasirdim. Fakulteye gittim belki ordaki hocalar detayli ultrason bakar ve icimi rahatlatir. Orda da amniyosentez hic aklimda yokken ona yonlendirildim. Korkarak yaptirdim ama hicbirsey de yokmus icim rahatladi kan aldirmak gibi bisey. Simdi sonuc bekliycem pazartesi gunu on sonuc cikacakmis. En azindan icim rahatliycak. 5 ay bu uzuntuyle gecmezdi arkadaslar. Sizi bilgilendiririm.
Insallah cok tesekkurlero kadar vaka okudum ve duydum ki, kötü çıkan 3-4 insandır, onların da bariz bulguları vardı ve riskleri yüksekti, inşallah pztesi sizin de güzel gelecek sonucunuz...
Arkadaslar amniyosentezin on sonucu temiz cikti Allahima bin sukur.
Allah'a şükür gözünüzaydın geriside iyi gelicektir inşallah size bi sorum olacaktı fakülteye gittim demişsiniz orda ayrıntılı ultrasona girdinizmi testlerin riskleri dışında ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmışmıyydı yoksa sadece testlerin olasılıkları yüksek olduğu içinmi amniyosentez yaptırdınızArkadaslar amniyosentezin on sonucu temiz cikti Allahima bin sukur.
Bugün uclu test yaptırdım 10 gün sonra cikcak.inşallah bir sorun çıkmadan geciririm .lutfen dua edin. Bu stres insanı yiyip bitiriyor....[/QUOTE
içini ferah tut.ins güzel sonuç alırsın.Rabbim kalbine sekinet versin sağ salim kucağına alırsın
Aynen tum bu basligi didik didik aradim kac kiside test pozitif cikmis diye 4 - 5 kisiyi gecmez.. tarama teslerine cok itibar etmeyin bencedeo kadar vaka okudum ve duydum ki, kötü çıkan 3-4 insandır, onların da bariz bulguları vardı ve riskleri yüksekti, inşallah pztesi sizin de güzel gelecek sonucunuz...
İkili test yas riskimiydi .1/378 olan.Kızlar benimde sonucum 1/378 çıkmıltı ve doktor korkutmuştu. 22. haftada ayrıntılı ultrasona girdik ve hiçbir sorun çıkmadı çok şükür. şuan 29 haftadayız. ve inanın içimden o korkuyu hala atamıyorum. acaba öyle bişey olsa ayrıntılı ultrasonda çıkar mıydı sizce?
Hayır kombine riskti. Acaba diyorum hamile kalmadan önce sigara kullanıyordum testin sonucunu etkiler demişlerdi o mu etkiledi :/İkili test yas riskimiydi .1/378 olan.
İkili testin iyse neden uclu yaptirdinki.doktorlar ikili iyi olunca ucluye gerek duymuyorlar.ikili ucluye gore daha sağlıklı ve doğru diye biliyorumMerhaba kızlar. İkili testim iyiydi üçlü testim 1/103 çıktı. Amniyosentezde kararsızım. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı düşünemiyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?