Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Arkadaşlar ikili ve üçlü test yaptırdım.yaş riski ve trisomony 18 im riskliydi.aminosentez yaptırdım ve rahatladim. Aminosentez i o kadar gözünüzde buyutmeyin 5 dakkalik bir olay sonrası bir iki gün dikkat yetiyo.ben ozelde bile yaptirmadim eğitim hastanesinde yaptırdım. Su an 26 haftaligim. Aytintiliyada baktirdim .hemde iki ayrı yerde .yani demek istediğim benim gibi pimpirikliyim iseniz 9/ayı böyle kafayı yiyerek gecuremezsiniz aminosentez yaptirin ve rahatlayin

Risk çıkmadı 2 li testinde doktor 3/4 istemedi sadece detaylı yaptırdım onda da bir sorun yok Allah'a şükür . Ben harmony testi yaptırmak istedim fakat eşim istemedi nblym risk çıksa belki yaptrrdm yine insan düşünmüyor degil .. 32+1 bugun

2 li mi 3 lümü peki en doğruya yakın yanı genelde 2 li testte trmz 21 riski az çıkmışsa amniyosentez negatif çıkıyor dıyorlar %85 miş yakalama olanağı

2 li mi 3 lümü peki en doğruya yakın yanı genelde 2 li testte trmz 21 riski az çıkmışsa amniyosentez negatif çıkıyor dıyorlar %85 miş yakalama olanağı
Benim ikili testindeki yaş riski çıkmıştı sonra uclu yaptırdım onda da trisomony 18 riskli çıktı buna dayanarak aminosentez yaptırdım oda temiz çıktı zaten.

Arkadaslar ense kalinliigi 3.9 ml cikti kafasinda da odem var yani kistik higroma denildi. Cvs istendi ancak yaptirmadim biraz organ gelisimini bekleyeyim sonra amniyosentez yaptiririm dedim. 2 test yapmadilar bile risk oldugu icin. Cumartesi teşhis konuldu. Dun yine gittim artis ve kotuye gitme yok sabit hersey denildi. Burun kemigi var dediler. Benzer durumlari yasayan arkadaskar var mi

Ne yaptınız neye karar verdiniz lütfen haberdar edin
Bir arkadaşımın yönlendirdiği doktoruna gittim o da doğruluk payı 99,92 olan bir kan testine yönlendirdi sonuç EVET ya da HAYIR niteliğinde olacakmış ancak 16 mayısta yaptırdığım ve 7 gün içinde çıkacağını iddaa ettikleri test 10.gün de hala belli değil !

Çok sevindim kendim gibi inanın benim de 36da 1 sizinkine çok yakın inşallah benim oğlumda sağlıklıdır şimdi artık tadını çıkarın hamileliğin

Kizlar ya ben de ayni durumdayim uclu testte 1/103 risk vardi. Kalpte ekojenik odak ayak parmaginda ayrilik ve son olarak fl boyu kafadan 10 gun geri daha 29. Haftadayim umarim artmaz. Kafayi siyirsam mi bilemedim. Dr belki senin gibi kisa boyludur dedi:)

Kontrolümüze gittik herşey yolunda görünüyor kafası 3 hafta vücudu 2 hafta öndeydi normale dönmüş kafa ve vücut sadece 1 hafta önde 2050 gr oğlum biraz tombik dedi doktor nst ye bağlandım ondada herşey yolunda dedi ama benim psikolojim hiç iyi değil önceden sürekli düşünür üzülürdüm şimdi hiç bir şey hissetmiyorum üzülemiyorum bile hiç hazırlık yapamıyorum sonra kendime kızıyorum sanırım doğum yaklaştıkça stres korku artıyor ve kim ne derse desin o 36 da 1 ihtimali kafamdan atamiyorum

Merhaba yazı okurken kendimi gördüm benimde risk 1.5o di kafama çok takmıştim a.s de olmamıştı bebişin ede inan bir hastane çıkışı aldım başka bişey almadım hep oğlumun kıyafetlerini kullandım şükür sağlıklı doğdu suan 3.5 aylık darısı sana hem benim kızım pek hareket etmezdi karşımda siparis doğdu hala sakin bir bebek hiç yüzüme sıkıntı yapma allahın izni ile sağlıklıdır bebegin

Darisi da bize olsun insallah..

Amin kızlar inşallah gece dalıp gidene kadar dua ediyorum sabah gözümü açıp dua ediyorum eşimde yanımda değil bazen çok umutsuz oluyorum korkuyorum tek duam sağlıklı olsun oğlum sonra herşeyini alırım zaten şuan gözümde hiç birşey yok

Insallah rabbim korktugumuza ugratmaz. Ben artik dr a bile gitmek istemiyorum. Her gidisim ayri olumsuzluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…