- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.861
canım sakın içini sıkma , ben 3 ve 4 yaptırmadım doktor gerek yok dedı 2 li yaptrmştm ve dataylı tabıkı insanın aklına gelıyor gelmez mi ah......... fl bacak boyu 1hafta geride bnm bebeğin doktorum bırsey olmaz dedi 1 hafta normal ama gel gelelim bana anlat ,rabbım korusun sağlık versın evlatlarımızaAmin benimde üçlü riskim yüksek bende ayrıntılıya göre amniyosentez yaptırmadım ama beklemek zor insan aklından çıkaramıyor Allah hepimize sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin
inşallah güzel sonuçlar alırız forumlarda benim kadar kötü bir sonuç daha okumadım tüp bebek sürecinden itibaren yıpratıcı ve zor bir sürece girmiştim yinede allahıma şükrediyorumBenim riskime yakın riskiniz umarım sonuç temiz çıkar beklemek belirsizlik zor yaptırmanız belki daha iyi ben kötü bir sonucun çıkma ihtimalini göze alamadım sonucunuzu da paylaşın olur mu
Can'ım sen başka test yaptırdın mı? Harmony falanVallahi aylardır okumadığım site yazı yorum kalmadı bu forumda bile var riski 1.8 ve 1.2 olup temiz sonuçları çıkanlar var gönlünüzü ferah tutun ben facebooktan down sendromlu aileleri de takip ediyorum emin olun pek çoğunun testlerinde risk çıkmamış bile yani oranlar çok önemli değil varsa 10000 de 1 dede olabilir yoksa 2de 1 dede olmaz bebekte başka anomali var mı ayrıntılı bakıldı mı kaç haftaliksiniz bu arada
Vallahi aylardır okumadığım site yazı yorum kalmadı bu forumda bile var riski 1.8 ve 1.2 olup temiz sonuçları çıkanlar var gönlünüzü ferah tutun ben facebooktan down sendromlu aileleri de takip ediyorum emin olun pek çoğunun testlerinde risk çıkmamış bile yani oranlar çok önemli değil varsa 10000 de 1 dede olabilir yoksa 2de 1 dede olmaz bebekte başka anomali var mı ayrıntılı bakıldı mı kaç haftaliksiniz bu arada
ÇOğunun testleri riskli çıkmazmış bile dedin ya şimdi bnm içine birsey düştü ;( bnde bacak fl boyu 1 hafta geride diye taktım allahım sen yardım et bu vesveselereVallahi aylardır okumadığım site yazı yorum kalmadı bu forumda bile var riski 1.8 ve 1.2 olup temiz sonuçları çıkanlar var gönlünüzü ferah tutun ben facebooktan down sendromlu aileleri de takip ediyorum emin olun pek çoğunun testlerinde risk çıkmamış bile yani oranlar çok önemli değil varsa 10000 de 1 dede olabilir yoksa 2de 1 dede olmaz bebekte başka anomali var mı ayrıntılı bakıldı mı kaç haftaliksiniz bu arada
Can'ım detaylı peki ? Onuda mı yaptırmadınYok hiç bir şey yaptırmadım zaten 17.haftada riskli çıktı sonuç kötü çıksa aldiramayacaktim o yüzden yaptırmadım ama bazen pişman oluyorum bilmek belki daha iyi düşündükçe nefesim kesiliyor boğazım düğümleniyor çok ağlıyorum bebeğimi de üzüyorum dua ediyorum ve kalbimde sızıyla oğlumu bekliyorum ilk gebeligim daha kucağıma almadan annelik duygusunun ne farklı olduğunu anladım hiç böyle içim sizlamamisti bu yaşıma kadar Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Vallahi aylardır okumadığım site yazı yorum kalmadı bu forumda bile var riski 1.8 ve 1.2 olup temiz sonuçları çıkanlar var gönlünüzü ferah tutun ben facebooktan down sendromlu aileleri de takip ediyorum emin olun pek çoğunun testlerinde risk çıkmamış bile yani oranlar çok önemli değil varsa 10000 de 1 dede olabilir yoksa 2de 1 dede olmaz bebekte başka anomali var mı ayrıntılı bakıldı mı kaç haftaliksiniz bu arada
Yok zaten ben kafayı ortada hiç birsey yokken taktım 2li iyi çıktı 3/4 gerek yok dedi detaylı usg yaptı perinotolga gitmiştim . Ne olduysa sonradan 6.5 aylıkken başladım şimd 32 haftalığım sadec fl boyu 1.5hafta fln geride doktor birsey olmaz diyip duruyor , bende duydum testleri iyi çıkıp doğum sonrası öğrenenler bunlar beni şişirdikçe şişirdi Can'ım içim doldu taştı eşim Okadar sıkıldı ki birsey yok sen oldurcaksın diyor yani düşün ... Ne yapmalı.....bu arada harmony yaptırmak istedim eşim bırakmadıCanım seni üzmek için söylemedim biliyorum en ufak bir şüphe bile mahvediyor insanı bende aynı durumdayım birbirimizi anlarız nolur kalbini ferah tut yani bunu bilmenin tek yolu amniyosentez diğer konuşmaların hepsi ihtimal
Birsey yoktur ozaman ya içini ferah tut vall 7 haftam var ama Nasıl geçer allahım sen esirge gece gündüz dua ediyorum , şimdi 2lim iy diye Mutlu olmalımıyım olamiyorım ... Deaylıda iyiydi 21.haftda ve ben 28 de başka doktora yaptırdım kist vardı onu kontrol ettireyim dedim ozamanda gayet iyiydi kist büyğmemiş en azından iyi gelişme erkek benimde mesane boşluğunda milimlik kistimiz vardı. Nazal kemiği büyümüş detaylıda 7.8 idi 9.5 olmuş mesela diğer tüm Organları iyi fl 1hafta geri bu doktorda birsey olmaz dedi mesela . Ya bilmiyorumDetaylı yaptırdım ankarada çok ünlü bir doktor var eyüp ekici 17.haftada ona gittim ultrasonda hiç bir belirti yok herşey iyi görünüyor ama söylediği şey şu ben iyi bir bebek görüyorum ama bu ancak amniyosentezle bilinebilir yüzde yüz demiyorum dedi kendi doktorumda her kontrolde 4 boyutlu bakıyor ve bence downa benzemiyor ama yüzde yüz diyemem diyor
.Canım seni üzmek için söylemedim biliyorum en ufak bir şüphe bile mahvediyor insanı bende aynı durumdayım birbirimizi anlarız nolur kalbini ferah tut yani bunu bilmenin tek yolu amniyosentez diğer konuşmaların hepsi ihtimal
Benim ikili 1:22000 di yani çok iyiydi üçlüde birden ihtimal 1:36 ya yükseldi aklım almıyor, benim oğlum en başından beri biraz büyük kafamız 3 hafta kendimiz 2 hafta öndeyiz yani 29.haftada kafa 32 kendisi 31 haftalık görünüyordu geçen hafta yani 29.haftada kilomuz 1625 gramdı boyumuzu 39 cmydi şimdi nasıldır koca kafalı bebisim bilmiyorum :)
Evet kimi doktorlar istemiyor bile ikili iyiyse üçlüyü ama bizimki istedi sonra değiştirdim doktorumu ancak ne fayda içimize şüphe düştü bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?