- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
Hiç kimse niye cevap yazmıyor?
şeker yükleme testi kaçıncı haftamızda yapılıyor
24. ya da 25. inci haftalarda sanirim
Mrb arkadaşlar...1/297 riskli çıkıp aminosentez yaptırdım; 40 gün sonra hücrelerin ürememesinden dolayı sonuç çıkmadı... Kordonsentez önerdiler, yaptırmadım... Sonucu benim gibi olanlar var mı?
1 ayı geçik bekleyişten sonra sonuçalrımı aldım aallahım abinlerce şükürler olsun galiba bu sefer bu bebek doğacak:) herşey yolundaymış .bekleyen herkes umarım iyi sonuçlar alır..delikafadulden
1 ayı geçik bekleyişten sonra sonuçalrımı aldım aallahım abinlerce şükürler olsun galiba bu sefer bu bebek doğacak:) herşey yolundaymış .bekleyen herkes umarım iyi sonuçlar alır..delikafadulden
Arkadaşlar merhaba,
ben 22 haftalık hamileyim. 2li tarama testim 1/50 çıktı. bu yüksek bir oranmış ama ilk doktorum 3 lü teste bakarız dedi. istanbula taşınınca geldiğim doktor (16.hafta)çok riskli amniosentez dedi. tabi beraberinde bebeğin olması muhtemel bütün rahatsızlıklarını saydı. Ne hale geldiğimi tahmin edersiniz. ilk gebeliğim içim içime sığmazken doktor alabiiliriz onu dedi. hemen çapa dan randevü aldık. Prof dr Atıl Yüksel. Riskli gebelikte bir numara. bebeğin bağırsaklarında parlaklık gördü. amniosentez yaptırın kesın sonuç alırsınız dedi.genetiğe yolladılar. uzman ,parlaklık kromozom fazlalığı ya da eksikliğide olabilir kan pıhtısı da olabilir başka bir nedenide olabilir dedi. biz aldırma niyetimiz olmadığından amniosentez yaptırmadık.ama bağırsaktaki problemide hala anlamış değiliz. yarın atıl beye tekrar özel muayenehanesine randevu alcam ama en erken kasıma veriyormuş. açıkcası cekınıyorum da. Ben amniosentez yaptırın demiştim yaptırmadınız ne yapayım der dıye. çok iyi bir doktor ama pahalı da. gerçi sonuna kadar hatta fazlasını hak ediyor.
merhaba arkadaşlar çok üzgünümm senağlama 2li test sonucum kötü çıktı ve doktorum amniyosentez dedi ve çok korkuyorum bebeğimin sağlığından çok endişeliyim şu 1 haftadır bütün dğnyam alt üst oldu hep ağlıyorum amniyosenteze giren arkadaşlar lütfen yardımcı olun
canım korkulacak bişey değil inanki... acısız ve çok mantıklı bi işlem bu. inan bana... sadece iyi bir doktor araştır, gönlün rahat olsun. ben çok daha riskli olan cvs i yaptırdım. hiçte korkmadım gerçekten... güçl ol azcık, bebeğinide üzme ağlayarak...
canım benim elimde değilki ense kalınlığı 4.5 çıktı kan testindede değerler 79:1 çıktı doktorum direk amniosentez dedi yorumlara baktım gnelde herkesin sonucu iyi çıkmış umarım benim bebeğiminde iyi çıkar ve sağsalim alırım kucağıma aslında bebeğin burun kemiğide gözüktü çok endişeliyim
burun kemiği göründüyse korkma canım....bide kalp etrafına bakıyorlar, sorun çıkmadı sanırım hiç? boşuna endişelenmeeee bence... harlısı olsun canım, dediğim gibi dr. araştır hemen.
ben istabulda medipol hastanesine gidiyorum dr hakan apaydın yapıcak amiosentezimi ve konusunda uzman bir dr senin sonuçların nasıldı ve cvsde ne çıktı canım
bizimkini ne sen sor ne ben söyleyeyim... geçti gitti o günler... hiç sıkılma gönlün rahat olsun, bizede haber iyi mi canım...sakın korkma, bebkte senden güç alsın :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?