- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
umarım umarım bişey çıkmaz daha 12 haftalık hamileyim 16. haftada yaptırıcam amniosentezi tabi ozaman kadar zaman naısıl geçicek bilmiyorum
meraba arkadaşla moralim çok bozuk ikili tarama testine girdim ense kalınlığı 4.5 dedi dr ama burun kemiğini gördüğünü not düşmüş netten araştırdım burun kemiğinin görülmesi iyiye işaretmiz kan sonuçlarımda şöle çıktı
free beta hcg:63,310
1.7356 mom
papp-a:3,291
1,3204mom
trisomy21 trisomy13/18
backround risk1027 1:1840
ultrasound risk23 1:42
biochemistry risk3722 1:13130
adjusted risk79 1:282
doktorum amniosentez istedi okadar çok korkuyorumki anlatamam bu değerlerle ilgili bi çok şey söledi bana ama gelin görünki üzüntüden ne dediğini anlayamadık bile şu bi hafta zehir oldu bana inanın şuanda 12 hafta 3 günlük hamileyim ve 16. haftayı beklemem gerekiyo amniosentez için günler nasıl geçicek bilmiyorum değerleri buna benzer olupta amniosentezi temiz çıkan arkadaşlar varmı acaba lütfen cvp yazın
burdaki yorumları okudukça daha iyi oluyorum teşekkür ederim ama sizde biliyosunuz işte üzülmemek elde değil cvs çok riskli benim iin daha öncedende bir düşüğüm var mecbur beleyeceğim ama biliyorum ki beklerken bizi biraz stresli günler bekleyecek umarım bende temi bir haber alırımda derin bir nefes alırım burun kemiğinin gözükmüş olması beni biraz rahatlatan umarım bişey çıkmazda benim minik meleğimmm sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve hepimizin melekleri sağlıklı sıhati olurlar
merhaba arkadaşlar bende bugün yaptırdım nt: 1,0 bdp:20.0 çıktı kan sonucu haftaya alıcam bu bdp normalmi bdp ne demek ya orda bir hasta bdp 20 sınır falan dedi moralim bozuldu ben çapada yaptırdım ama doktor karnıma çok bastırdı sarstı şimdi tedirgin oldum çocuğun kalbi falan durur diye hala karnım acıyor sizdede böyle karnınıza bastırıp sarstılarmı
kizlar merhaba ben de yastan dolayi direk amniosentez yaptirdim
insallah sonuc bayramdan once cikar ve iyi cikar...
ne kadar mutlu oluyorum senin gibi anneleri okuyunca burda...opuyorumnanaktan
sonuç tabiiiiki güzel çıkacaktır, bilinçli olmaları annelerin beni çok sewindiriyor...
sonuçlar ilk haftada belli oluyor ama 3 hafta kültürde çoğalta çoğalta tekrarlanıyor, hata payını ortadan kaldırmak için....
bence bayramda çifte bayram olacak size.... hayırlısı olsun canım
bende yaptırdım aminosentezi 27 yaşındayım oranım yüksek diye yaptırdım.aminosentezim temiz çıktı ama kromozomlarda kırıklık tespit edildi.kromozom analizine girdik karı koca.kızımın sağlıklı olduğu söylendi çünkü aynı kromozomlarda kırıklık bende de çıktı.1 ayım kaldı doğuma sağlıkla inşallah alıcam kızımı.aminosentezi yaptırmasam kafamı yerdim sadece iyi bir doktor yapmalı ve 3 gün boyunca iyi bir bakımla toparlanıyorsunuz.
bende yaptırdım aminosentezi 27 yaşındayım oranım yüksek diye yaptırdım.aminosentezim temiz çıktı ama kromozomlarda kırıklık tespit edildi.kromozom analizine girdik karı koca.kızımın sağlıklı olduğu söylendi çünkü aynı kromozomlarda kırıklık bende de çıktı.1 ayım kaldı doğuma sağlıkla inşallah alıcam kızımı.aminosentezi yaptırmasam kafamı yerdim sadece iyi bir doktor yapmalı ve 3 gün boyunca iyi bir bakımla toparlanıyorsunuz.
cokta riskli çıkmamış sıkma kendını sunu unutma amnıosentezınde %33 erken doğum rıskı var doktorların söylemedıgı bu riski göz önünde bulundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?