- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
Çok teşekkür ederim canım :)) aslında bakarsanız o işlemden değil korkum daha çok sonuç korkutuo beni... tahlil sonuçları bu şekilde çıkıpta amniyosentez sonucu temiz çıkan ya da kötü çıkan varmı?
merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...
dün cvs mi yatırdım... bugün maşşah iyiyim bişeyim yok ama 1 hafta yatıcaz ewe... 15 gün çok önemli...
güzel sonuçlar alayım kızlar dua edin
Cnım meraba CVS neden yaptırmıştın ikili test mi riskliydi
benim ikili testin sonucu yüksek çıktı.bizde çok endişelendik.birkaç doktora gittikten sonra perinataloğa gittik.iyice inceledi,ölçümlerine baktı burun,ense kalınlığı gibi çok risk olmadığını söyleyince içimiz rahatladı.sıkıntılı bir haftaydı.
benim ikili testin sonucu yüksek çıktı.bizde çok endişelendik.birkaç doktora gittikten sonra perinataloğa gittik.iyice inceledi,ölçümlerine baktı burun,ense kalınlığı gibi çok risk olmadığını söyleyince içimiz rahatladı.sıkıntılı bir haftaydı.
canım perinatoloğa ben de gidicem ama 18. haftada.benim de ikili testim riskli çıktı 1:168
öncelikle gecmıs olsun.allah yavrularımıza saglık versın.bende ıkılı test magduruyum.bıokımyasal rısk 1.120 genel rısk 1.430 du.ense kalınlıgı 1.8 burun kemıgıde olusmustu inşallah saglıklıdır yavrum.suan 37+5 deyız ama cok sıkıntılı gunler gecırdık 13 haftadan bu yana.ben amınosentez yaptırmadım sız yaptırdınız mı acaba? ve hangı dr a gıttınız benım doguma cok az kaldı hatta suyum azaldıgı ıcın dr bu hafta ıcınde carşamba yada persembe sezaryan dedı hayırlısı bakalım bebegım ınsallah saglıgıyla gelır dunyaya.
ben değerleri tam hatırlamıyorum ama yüksekti birkaç doktora gittik mercburen.
umarım seninde için rahatlar prof. gittikten sonra.
amniosentez yaptırmadım.prof.2 li testten sonra 3 lü ya da 4 lüye gerek yok dedi ama devlet hast.gittim 3 lü yaptılar yarında sonuç alıcam.
inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.
herkesın duasına çok ıhtıyacım var suyum çok azalmıs dr yarın acıl sezaryan dedı çok korkuyorum ya bebegımde bı saglık sorunu olursa dıe zaten 2 lı test magdurlarındanım.lutfen okuyan baana ve mınık oğluma çok dua etsın.allah ım saglıklı ver yavrumu bana
herkesın duasına çok ıhtıyacım var suyum çok azalmıs dr yarın acıl sezaryan dedı çok korkuyorum ya bebegımde bı saglık sorunu olursa dıe zaten 2 lı test magdurlarındanım.lutfen okuyan baana ve mınık oğluma çok dua etsın.allah ım saglıklı ver yavrumu bana
canım sonucunu bildir mutlaka ben de üçlü yaptırcam öce sonra perinatoloğa gitcem
mrb üçlü testin sonuçları düşük çıktı neyse ki.doktora 2 li testin yüksekliğini anlatınca bu testler böyle çıkıyor zaten dedi.
çok fazla doktor değiştirdim ama artık bir tıp merkezine gidip cinsiyetini öğrenmek istiyorum.senin ki belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?