Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

mutlaka şu çıkacak denemez ikili ve 3lü test sonuçlarına göre. kötü çıkarsada ne olacağını bilirsin, ona göre kendin hazırlarsın, bebeğin konforunu düşünürsün değil mi? illa aldırıcam diye bişey yok. hem sen niye kötü düşünüyorsun ki yahu??? rahat ol, bana kalırsa hiç bişey çıkmaz zaten ense kalınlığı falan ultrasonda normalse meraklanma çok fazla...

merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...

tatlım endişelenme çoğu gebede oluyor bunlar ben de yaşadım.dr. magnezyum yazdı onu kullandım ve rahatladım. rahmin büyümesinden kaynaklıymış normal bir durum yani.bol bol dinlen geçer.

dün cvs mi yatırdım... bugün maşşah iyiyim bişeyim yok ama 1 hafta yatıcaz ewe... 15 gün çok önemli...
güzel sonuçlar alayım kızlar dua edin

benim ikili testin sonucu yüksek çıktı.bizde çok endişelendik.birkaç doktora gittikten sonra perinataloğa gittik.iyice inceledi,ölçümlerine baktı burun,ense kalınlığı gibi çok risk olmadığını söyleyince içimiz rahatladı.sıkıntılı bir haftaydı.

canım perinatoloğa ben de gidicem ama 18. haftada.benim de ikili testim riskli çıktı 1:168

benim ikil testim normal çıkınca kendi doktorum üçlü testi istememişti afp yaptırmamı istemişti sadece o da iyi çıktı. Ancak 19. haftada bebeğimin kalbinde parlak nokta gördü beni ikinci düzey ultrasona girmemi önerdi. Bir profesörden randevu alıp gittim ikinci düzey ultrasonda o da baktı kemiklerinde bebeğin yapısında bir problem yok ama dedi yine de dörtlü test yaptır dedi. Dörtlü test için kan verdim hiç yaptıranınız var mı dörtlü testi herkese yaptırmıyorlar galiba çok yaygın olan bir şey değilmiş.

öncelikle gecmıs olsun.allah yavrularımıza saglık versın.bende ıkılı test magduruyum.bıokımyasal rısk 1.120 genel rısk 1.430 du.ense kalınlıgı 1.8 burun kemıgıde olusmustu inşallah saglıklıdır yavrum.suan 37+5 deyız ama cok sıkıntılı gunler gecırdık 13 haftadan bu yana.ben amınosentez yaptırmadım sız yaptırdınız mı acaba? ve hangı dr a gıttınız benım doguma cok az kaldı hatta suyum azaldıgı ıcın dr bu hafta ıcınde carşamba yada persembe sezaryan dedı hayırlısı bakalım bebegım ınsallah saglıgıyla gelır dunyaya.

amniosentez yaptırmadım.prof.2 li testten sonra 3 lü ya da 4 lüye gerek yok dedi ama devlet hast.gittim 3 lü yaptılar yarında sonuç alıcam.
inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.

herkesın duasına çok ıhtıyacım var suyum çok azalmıs dr yarın acıl sezaryan dedı çok korkuyorum ya bebegımde bı saglık sorunu olursa dıe zaten 2 lı test magdurlarındanım.lutfen okuyan baana ve mınık oğluma çok dua etsın.allah ım saglıklı ver yavrumu bana

allah tum analara babalara saglikli evlat versin. insallah bebeyini sag selamet kucagina alirsin. ben de qaliba hamileyim

canım inş hayırlısıyla kucagını alcaksın bebişini sağlıklı sıhhatli olarak dua ettim sana güzelim

canım sonucunu bildir mutlaka ben de üçlü yaptırcam öce sonra perinatoloğa gitcem

mrb üçlü testin sonuçları düşük çıktı neyse ki.doktora 2 li testin yüksekliğini anlatınca bu testler böyle çıkıyor zaten dedi.
çok fazla doktor değiştirdim ama artık bir tıp merkezine gidip cinsiyetini öğrenmek istiyorum.senin ki belli mi?

üçlü testinin iyi olmasına çok sevindim canım benim de yarın kontrolüm var cinsiyet için net bişe solicek önce erkek dedmişti ama bakalım yarın belli olur heralde.Bence yarın benden de kan alcak üçlü test için inş benim de iyi çıkar canım dua et nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…