- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
üçlü testinin iyi olmasına çok sevindim canım benim de yarın kontrolüm var cinsiyet için net bişe solicek önce erkek dedmişti ama bakalım yarın belli olur heralde.Bence yarın benden de kan alcak üçlü test için inş benim de iyi çıkar canım dua et nolur
mrh inşallah iyi haberler alırsınızzz arkadaşım,sağlıkla sıhhatle kucağınızada alırsınızzz
İkiki testtiniz nasıl çıkmıştıııı acabbaaa
bu testlerrrr insanı uzüyorr......
ikili test: 1/168 çıktı ama tuhaf olan benim testimde kombine risk yazmıyordu güya doktorlar asıl ona bakıyomuş ense kalınlığı 0,8 di o test yapıldıgında
canım sen bi amniosentez yaptırsana yaa... tam haftasındasın hem...için rahat olur, güzel güzel alışwerişini yaparsın bebeğine... yoksa hep şüphe olacak içinde doğuma kadar
meraba ben bugün 2 li testimi yaptırdım fakat doktora 1 hafta sonra gidicem ama ben bu testten bişey anlamadım anlayan varsa yardımcı olablirmisiniz
değerlerim:
CRL 60 mm NT 1 mm
fB-hCG 80,7 2,15 düzeltilmiş MoM
PAPP-A 4,72 1,23 düzeltlmiş MoM
Kombine risk 1:7476
İkili test 1:1423
yaş riski 1:950
trisomy 18 + NT <1:10000
gebelik 12+2
anlayan arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederimm
send e şuan herşey normal görünüyor canım.. umarım üçlü testinde iyi gelir. tabi yaptıracaksan..bazı dr lar üğçlüyü yapmıyorlar ikili iyi gelince...belkide ne doğrusu bu..
beklemek çok zor.... benimde cvs sonuçlarım bugün çıkacakmış...belkide yarın! ama yarına kadar bekleyemeyeceğimmmm....
uyku uyuyamıyorum yaa
ben ilk bebeğimi kaybettim bir sendrom yüzünden, bu bekleyiş daha zor geliyor bana.
hepimizin yüzü güler inşallah... güzel haberler verelim burdan....
ayyy deli oldum yaa sabahtan beri dr un muayenehanesini arıyoprum.tel bakan yok.daha gelmemişler.bide fish yöntemi, istedik çabuık olsun diye 3 gün geçti daha öğrenemedim( herkes ertesi gün aldık yazmış ..
Allah ım inş sonuçlarım güzel gelirde beklemem hiç önemli değil tabi ama kalbim dayanmıyor işte...
az önce açtılar telefonu nihayet..sorunca siz niye arıyosunuz biz sizi arıycaz zaten demezler mi... bi şok daha salı çarşambaya çıkar sizinki araya hafta sonu girdi dedi...( peki, dedim o suyu beklettilermi kaç gündür madem ben bugün olsaydım a mnioyu dedim.siz kafayı yormayın o kısmına onlar en uygun şartlarda gidiyor ve bekliyor dedi...ayy iyice delirdim yaaa... (((( inş güzel haberler alırım da şu sıkıntıları unuveririm...
sonucu paylaşırsan sevinirm merak ediyorum ...ben fakültede genetiğe yolladım canım. ilk hafta hatta dediğin gibi 3 günde fish çalışılıyor...sonrada kültürde çoğaltılarak diğer anomaliler araştırılıyor. ilk sonuçlarımız temiz çıktı, içerden öğrenebildiğimiz kadarıyla... ama ben bunu bir kere yaşadım ve sonunda yıkılmıştım... aynısını kaldıramam sanıyorum, eşimde öyle rahat, sabahtan beri bekletiyor beni. soruncada acele ediyorsun gene diye kızıyor:2:
çarpıntım başladı...
sonucu paylaşırsan sevinirm merak ediyorum ...
ben de devlet hastanesinde yaptırdım ama sonuçlar dışarda bakılıyomuş...üç hafta bekledim üç gün bekleyemiyorum(
ilk hamileliğin de ne gibi bi problem çıkmıştı ...anlatmak istemezsen seni anlarım ..
ben fakültede genetiğe yolladım canım. ilk hafta hatta dediğin gibi 3 günde fish çalışılıyor...sonrada kültürde çoğaltılarak diğer anomaliler araştırılıyor. ilk sonuçlarımız temiz çıktı, içerden öğrenebildiğimiz kadarıyla... ama ben bunu bir kere yaşadım ve sonunda yıkılmıştım... aynısını kaldıramam sanıyorum, eşimde öyle rahat, sabahtan beri bekletiyor beni. soruncada acele ediyorsun gene diye kızıyor:2:
çarpıntım başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?