Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

evet bunun için seviniyorum.yarın amino sentez yapılacak doktorum üzülme sakın hatta sevin dedi.bebek doğmadan fark ettik dedi.bebeğimin boynunda var kafasında şiş varmış dawn sendromlu olması çok yüksek bi olasılık ve bu hastalığın tedaviside yok (

canından can gitmesi çok zormuş anladım..şans eseri yaşıyormuşuz meğer..

Allah herkesin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
ay şekerler giremedim nete, bizim parça kültürde çok yavaş ürüyomuş... 1 hafta daha bekliycez anlaşılan, ama bebişin cinsiyeti öğrendim bu arada... oğluşum oluyoooo

canımmmmmmm caok ama cok sevindim yaaa demiştim ben sana darısı bizim başımıza olur inş güzelim Allah oğluşunu sana bağışlasın güzelim Allaha emanet olun

canımmmm gözünaydın....insan inanamıyo dimi insanın aklına girmesin şüphe yiyip bitiriyo adamı... herşey gönlünce olsun ....[/QUOTE]

çok teşekkür ederim ... sorma yaa arkadaşım şüphe gerçekten çok fena bişey ..Allah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günüde gösterir....
bu akşam da dr gidicem kısmetse ayrıntılı ultrasona inş. onda da bişeycik çıkmaz... bundan sonra hamileliğimin tadını çıkarırım :)

canımmmmmmm caok ama cok sevindim yaaa demiştim ben sana darısı bizim başımıza olur inş güzelim Allah oğluşunu sana bağışlasın güzelim Allaha emanet olun

aminn ..Allah razı olsun ...inş. bende sizden güzel haberler alıp daha da sevinirim ...
Allah herkese hayırlı haberler nasip etsin ..
ben bu akşam ultrasona gidicem inş. ondada bişey çıkmaz

ay şekerler giremedim nete, bizim parça kültürde çok yavaş ürüyomuş... 1 hafta daha bekliycez anlaşılan, ama bebişin cinsiyeti öğrendim bu arada... oğluşum oluyoooo

geç olsun da güç olmasın inşallah.. sonuç güzel gelince insan çektiği sıkıntıyı bir anda unutuyo inşallah sende haftaya güzel sonuçlar alıcaksın..benimde oğlum olucakmış ..2 oğlan annesi olucam hayırlısıyla :))

her şerde bi hayır her hayırda bir şer varmış ...şimdi belki senin içinde hayırlısı böyle ..belki biz şimdi sevindik ilerde üzülcez o yüzden en güzeli hayırlısını istemek ...ben hep öyle dua ediyorum rabbime ..Allah büyük belli mi olur belki sonuç temiz çıkar...Allahtan ümit kesilmez...bol sabır diliyorum sana

canım bu şişlik nasıl oluyo yani nasıl farkedildi kaçıncı haftada ense kalınlığı dedikleri şey mi bu

kısmetse 2 ağustos son tarih ama genelde 1 hafta önce oluyo ilkinde öyle oldu ..temmuz sonu diyebilirim inşallah bi aksilik çıkmazsa ...
sezeryan olduğu için öyle olur herhalde

aman maşallah inşallah sağlıkla gelir bebeğin arkadaşım haseki sultansın yani hadi bakalım pembe sultan

bende sorun olmadıgı halde 3 test yaptırdım sorun cıkmadı ama bi arkadasımdada bebegin down sendorumlu almak gerektigini cocugunun sakat dogacaggını demişlerdi ama maşallah cok saglıklı dünyaya geldi bence bu kadar kendini üsme hem kendini üzerken bebeginde üzülür bende saglıklı dogar saglıklada dünyaya getirirsin inş.. bazen biliminde yanılma ihtimalini düşüneceksin ailenizde böle sorunlar yoksa her ikinizin ailesindede sen gönlünü ferah tut

2li 3lü testler kesin sonuç vermez ki zaten, ancak genetik tanı ile kesinlik sağlanır, yanılma payıda %1 kadar düşüktür ki bu testler farklı yöntemlerle tekrarlandığı için o bil yüksek bir değer kalıyor. yoksa bilim yanıldı diye bişii yok, yaptırığınız testlerin ne olduğunu nasıl incelendiğini sorun doktorunuza.

hımmm neyse geç olsun da güç olmasın..inş güzel haberler gelsin...

aminn ..Allah razı olsun ...inş. bende sizden güzel haberler alıp daha da sevinirim ...
Allah herkese hayırlı haberler nasip etsin ..
ben bu akşam ultrasona gidicem inş. ondada bişey çıkmaz

inş canım...Allah yardımcın olsun..

[

ankara tıp fakültesinde amniyosentez yaptıranlar ve sonuçlarını alanlar var mı?

11.haftamda ense kalınlığı 3.5 mm çıktı.Yani normal değerlerin üzerinde olduğu için çok korktum.Hemen12. haftamda ikili test yaptırdım o da kötü çıktı 1:77 oranı trizomy 18 riskli çıktı.Daha sonra yine ankara tıpta 22 martta amniyosentez yaptırdım sonuçlar için 18 nisanda biz sizi arayacağız diyorlar.Şu test sonuçlarını beklemesi işkence çok korkuyorum...Allah'ın dediği olur...Hoşçakalın

sakin ol tatlım, ben salı günü 1 ay olacak bekliyorum, düşün halimi... ilk bebeğimi kaybettiğimi düşünürsen, çok daha zor geliyor beklemek ,inan...
ewde kalma, çık gez dolaş vakit geçir, düşünme... yoksa geçmez zaman!!

canımmm beklemek çok z or gerçekten..bend e bekliyorum daha 8 gün oldu.en az 21 günd e gelecekmiş...ön sonucum iyi geldi on unla avunuyorum şimdi ama içten içe nolucak acaba diye de kendimi yiyip bitiriyorum..inş güzel haberler alıcazz...

venüs sende rahat ol canım. genelde fish yöntemiyle ilk sonuçlar kesin sonuçlardır, biliyosun... şimdi doğrulamalar yapılıyor. içiniz rahat olsun kızlar, bebekler endişelenmesin, kıyamam ne stres yaşıyordır kim bilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…