- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
Rabbim yardımcın olsun canım..inş yanılmıştır dr lar ve inş çok sağlıklıdır yavrun..sen çok gençmişsin daha...inan bid e 30 unu geçipte zor elde edilen bi hamileliğin varsa helede öncesind e kayıbın inan ki çookk daha zor..Allah evlat acısı göstermesin hiççbiriimize..
arkadaşlarrr sonucumu aldım genetik merkezinden aradılar hemen faxlattım işyerime ....
46 xy normal konstitüsyonel karyotip yazıyo ....hemen dr aradım gözün aydın dedi ...ellerim titriyo resmen :))) bi oğlum daha olucakmış
Allahım herkese bu sevinci yaşatsın inş.
canımmmmmmm caok ama cok sevindim yaaa demiştim ben sana darısı bizim başımıza olur inş güzelim Allah oğluşunu sana bağışlasın güzelim Allaha emanet olun
ay şekerler giremedim nete, bizim parça kültürde çok yavaş ürüyomuş... 1 hafta daha bekliycez anlaşılan, ama bebişin cinsiyeti öğrendim bu arada... oğluşum oluyoooo
aminn ..Allah razı olsun ...inş. bende sizden güzel haberler alıp daha da sevinirim ...
Allah herkese hayırlı haberler nasip etsin ..
ben bu akşam ultrasona gidicem inş. ondada bişey çıkmaz
evet bunun için seviniyorum.yarın amino sentez yapılacak doktorum üzülme sakın hatta sevin dedi.bebek doğmadan fark ettik dedi.bebeğimin boynunda var kafasında şiş varmış dawn sendromlu olması çok yüksek bi olasılık ve bu hastalığın tedaviside yok(
canından can gitmesi çok zormuş anladım..şans eseri yaşıyormuşuz meğer..
Allah herkesin yardımcısı olsun..
evet bunun için seviniyorum.yarın amino sentez yapılacak doktorum üzülme sakın hatta sevin dedi.bebek doğmadan fark ettik dedi.bebeğimin boynunda var kafasında şiş varmış dawn sendromlu olması çok yüksek bi olasılık ve bu hastalığın tedaviside yok(
canından can gitmesi çok zormuş anladım..şans eseri yaşıyormuşuz meğer..
Allah herkesin yardımcısı olsun..
çıkmazçıkımaz canım sen içini ferah tut
inşşallahhh ... paranoyak oldum iyice :))
doğmadan önce ayrı doğduktan sonra ayrı :)))bu annelik zor iş gerçekten
ay şekerler giremedim nete, bizim parça kültürde çok yavaş ürüyomuş... 1 hafta daha bekliycez anlaşılan, ama bebişin cinsiyeti öğrendim bu arada... oğluşum oluyoooo
bende sorun olmadıgı halde 3 test yaptırdım sorun cıkmadı ama bi arkadasımdada bebegin down sendorumlu almak gerektigini cocugunun sakat dogacaggını demişlerdi ama maşallah cok saglıklı dünyaya geldi bence bu kadar kendini üsme hem kendini üzerken bebeginde üzülür bende saglıklı dogar saglıklada dünyaya getirirsin inş.. bazen biliminde yanılma ihtimalini düşüneceksin ailenizde böle sorunlar yoksa her ikinizin ailesindede sen gönlünü ferah tut
aminn ..Allah razı olsun ...inş. bende sizden güzel haberler alıp daha da sevinirim ...
Allah herkese hayırlı haberler nasip etsin ..
ben bu akşam ultrasona gidicem inş. ondada bişey çıkmaz
ankara tıp fakültesinde amniyosentez yaptıranlar ve sonuçlarını alanlar var mı?
11.haftamda ense kalınlığı 3.5 mm çıktı.Yani normal değerlerin üzerinde olduğu için çok korktum.Hemen12. haftamda ikili test yaptırdım o da kötü çıktı 1:77 oranı trizomy 18 riskli çıktı.Daha sonra yine ankara tıpta 22 martta amniyosentez yaptırdım sonuçlar için 18 nisanda biz sizi arayacağız diyorlar.Şu test sonuçlarını beklemesi işkence çok korkuyorum...Allah'ın dediği olur...Hoşçakalın
ankara tıp fakültesinde amniyosentez yaptıranlar ve sonuçlarını alanlar var mı?
11.haftamda ense kalınlığı 3.5 mm çıktı.Yani normal değerlerin üzerinde olduğu için çok korktum.Hemen12. haftamda ikili test yaptırdım o da kötü çıktı 1:77 oranı trizomy 18 riskli çıktı.Daha sonra yine ankara tıpta 22 martta amniyosentez yaptırdım sonuçlar için 18 nisanda biz sizi arayacağız diyorlar.Şu test sonuçlarını beklemesi işkence çok korkuyorum...Allah'ın dediği olur...Hoşçakalın
canımmm beklemek çok z or gerçekten..bend e bekliyorum daha 8 gün oldu.en az 21 günd e gelecekmiş...ön sonucum iyi geldi on unla avunuyorum şimdi ama içten içe nolucak acaba diye de kendimi yiyip bitiriyorum..inş güzel haberler alıcazz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?