Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Bende bugün yaptırdım çarşamba günü dr. arayıp sonucu öğreneceğiz inş. bebişimizin sağlıklı haberlerini alırız tüm annelerle birlikte.....iyi geceler..

Gözün aydın Elamtrak... Bende 2 hafta önce amniosentez yaptırdım sonucu 3-4 haftada weriyolarmıs beklemek cok zor ömrümden ömür gitti ilk hafta cok kötüydüm yataktan cıkmıyo sürekli aglıyodum bu hafta biraz toparlandım Allah kimseyi cocuguyla sınamasın cok zormus arkadaslar bebegini kaybetme korkusu cok kötüymüs gercekten Allah hepimizin bebegini bagıslasın umarım bende iyi bi haber alırım nolur dua edin arkadaslar dua edin bende sizler gibi güzel haber alıyım.

bende 14 şubatta amnio yaptırdım.
dawn riskim 236 da 1 çıktı artı ben hamileyken dr bana kis var diye ilaç vermişti yani anlamamıştı bebeğimi ve ben çok zararlı bir ilaç içtim
günlerce ağladım 28 yaşındayım 4 yıldır evliyim ve çocuğun olmaz denilen biriydim polikistik overliydim.neyse çok uzattım.
amnio sonucum çıktı ve temizzzzzzzzzzz
çok mutluyuzzzz çooooooooookkkkkkkk
YÜCE RABBİM sağlıkla bebişimizi kcağımıza almak nasib etsin
kimseyi çocuğuyla sınamasın.
sabırlı olun güçlü olmak çok zaor ama sabır
kendinize oyalancak bişeyler bulun
ben sürekli örgü ördüm mesela.
dualarım sizinle diyarbakırda sevgiler
:CüvCüv:

Ben de 29 Ocakta Amniyosentez yaptırdım.Aslında hiç riskli durumda olabileceğimiz aklıma bile gelmemişti ama ikili testim 1/228 çıktı.Üçlü testim temiz çıktığı halde içimze kurt düştüğü için amniyosentez yaptırdık.Gelecek hafta belli olacak inşallah.Ama benim içim çok rahat nedense.Temiz çıkacak Allahın izniyle.Umarım hepimizin sonucu temiz çıkar...

aaaaaaaa süperrrrrrrr gözünaydın cidden , ben de bu aralar çok yoğundum msjlara bakamadım. tebrik ederim hiçbişey korktuğun gibi olmadı Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah :ecrin_bebek:

Saol canım iyi dileklerin için benimde rapor bitti işe başladım şubat başı bende eskisi gibi takip edemiyom burasını ama akşam yatmadan önce bi göz atıyom Rabbime çok şükür gerçekten hamileliğin tadına yeni yeni varmaya başladım benim oğlan tepinip duruyo içimde çok güzel bi duygu gerçekten herkese nasip olur inş.
iyi geceler herkesee..

canım bence de değerlerin çok yüksek değil benim ikili testim seninkinden çok yüksek çıkmıştı. cvs yaptırdım Allah'a şükür birşey çıkmadı. amniosetezde düşük riski 200-300 de bir. ama mutlaka iyi bilen birine yaptır. inş. bebişinin birşeyi yoktur. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Slm kızlar bu test aşamalarında gerçekten moralimizi yüksek tutmamız gerekiyo gerçi akıl vermek çok kolay ama bebklerimize zarar gelmemesini istiyosak kendi kendimize moral verelim ben o aşamayı atlattım sizlerinde desteği oldu çok saolun bana moral veren arkadaşlara teşekkür edemedim çok saolun gerçekten Allah hepimizin yüüzünü güldürsün Rabbim bebeklerimiz ile bizleri sınamasın kendinize iyi bakın....

Bu hafta sonucu alıcam zaman azaldıkca daralıyorum, kalbim sıkısıyo nefes alamıyorum Rabbim hayırlısıyla ii sonuc almamı nasip etsin

Bu hafta sonucu alıcam zaman azaldıkca daralıyorum, kalbim sıkısıyo nefes alamıyorum Rabbim hayırlısıyla ii sonuc almamı nasip etsin

Amin canım amin inş. hayırlı iyi sonuçlar alırsın.İçini ferah tut iyi düşün ki iyi sonuçlar alasın.Unutma bebişte sen ne yaşıyosan oda hissediyo üzme o tatlı canını.kendien ve bebişe iyi bak..
Sağlıcakla kalın..

Canım cok tsk ederim Allah hepimizin cocugunu bagıslasın dilerim bende bu hafta icinde senin we diger arkadaslarım gibi ii haberi alır bi "Ohhh!" cekip hemileliğimin geri kalan kısmını keyifli geciririm

Rabbime binlerce sükürler olsuunnn SONUC TEMİZ CIKTIIIIIIIIIIIIIII!!!...Allahım hepimizin cocugunu bagıslasın Yaradanıma binlerce sükürler olsun...

Rabbime binlerce sükürler olsuunnn SONUC TEMİZ CIKTIIIIIIIIIIIIIII!!!...Allahım hepimizin cocugunu bagıslasın Yaradanıma binlerce sükürler olsun...

:dance: canım yaaa bak ben sana demedim mi boşuna üzdün o tatlı canını senin adına çok sevidim için nası rahattır şimdi artık hamileliğin tadını çıkarmana bak eğer ilk gebeliinse tepiş tepiş hareketlerini bi hissetde sen o zaman gör mutluluğu
hadi kendine iyi bak canım

zeynepcim sen 3 hafta bekledin demi 3 gün içinde hızlandırılmış bakmadılar mı sende 3 hafta insan kafayı yer bizimkisi 3 gün içinde belli olmuştu merak ettim canım..

zeynepcim sen 3 hafta bekledin demi 3 gün içinde hızlandırılmış bakmadılar mı sende 3 hafta insan kafayı yer bizimkisi 3 gün içinde belli olmuştu merak ettim canım..

Sagol canım ya Allah razı olsun. Yok canım hızlandırılmıs falan diildi karnımdan alınan suyu ankaraya gönderdiler 3 hafta beklemem gerektigini söylediler ben dayanamayım 2. haftada aramıstım ama 1 hafta daha beklemem gerektigini söylemislerdi inan kabus gibiydi ömrümden ömür gitti icimde kocaman bi yumruk ne yediriyo ne iciriyo nede uyutuyo resmen boguluyodum Rabbime binlerce sükürler olsunki sonucu ii cıktı we bugün rahat rahat uyuycam. Buarada ewet ilk gebeligim ben 5 yıl bekledikden sonra kawustum ogluşuma ( tüp bebek tedawisiyle) Rabbim tüm bebek bekleyen annelere we bana hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin... Kendine we bebise ii bak Allaha emanet olun öptüm cnm bye :CüvCüv:

Kızlar ilk aşınızı(tetanoz) ne zaman olduğunuz benimle aynı haftalarda olanlar var mı?Doktorum bana 16 şubatta ilk aşını yaptır demişti sağlık ocağında .Bende pazartesi ocağa gittim ama oradaki ebe arkadaşlar ilk aşıyı 24. haftada yaptıklarını söylediler doktorumla tekrar konuştum oda en geç haftaya kadar yaptır dedi.Kafam karıştı. Şu zamana kadar hep doktorumun yönlendirmesi sonucu yaptırdım tüm işlemleri bugünkü ebede erken yapılması düşük riski yaratır onun için biz tüm uygulamalarımızda 24. haftada yapıyoruz dediler.Aşı için 24. haftanında geç bi zaman olmadığını söylediler.ebe arkadaş 19haftayı birimek üzere olduğumu söledi.Doktorum ise 20 hafta 5 günlük olduğumu kafam karıştı.Sizler neler yaptınız Vaktiniz varsa kısaca anlatır mısınız?

kızlar hayırlı haberler alanları tebrik ediyorum benimde dün üçlü sonucum çıktı ikilim iyi olmasına rağmen üçlümde sorun çıktı ama benim anlamdığım şu benim yaşıma göre risk faktörü 1/250 ama benim sonucumda 1/367 çıkmış.doktorum sonucun iyi ama uE3 yazan yerde sorun var diyor ben bişey anlamdım bu sonuçlar kana göre belirleniyor ama doktor riks yazan yere değil bunun sorun çıkardığını ve çok düşük olduğunu söylüyor böyle değeriniz düşükmüydü bi bakın ne olur.
AFB IU/ml 38,8 1,263 MOM
hcg IU/ml 37,2 1,485 MOM
uE3 ng/ml 0,6 0,366 MOM
Sorunda bu son yazdığım yerin düşük olmaındaymış.

ben de 24. hafta uygun diye biliyorum. çok arkadaşım 24. haftada yaptırdı. 19 yada 20. hafta erken bence. mesela benim doktorum kesinlikle önermedi gerek yok artık bu tür aşılara , tetanoz diye bişey kalmadı ki dünyada dedi.. ben de yaptırmadım üstelik doktorum ankarada sayılı adamlardan biri. bilgisine çok güvenirim, sana daha önce de söylemiştim görümcem kadın doğum uzmanı diye o da gerek yok yaptırma dedi.. canım işte herkez farklı düşünüyo bizlerse hep aynı şeyi, yani bebeklerimiz için hangisinin en iyi olacağını düşünüyoruz.. o yüzden doktorunla yeniden konuş eğer yaptırcaksan 24. haftada yaptır çünki burda 24. haftadan önce yapmıyolar bu aşıyı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…