- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
çok şükür sonuç temiz çıktı Allah herkese o sevinci nasip etsin..
aaaaaaaa süperrrrrrrr gözünaydın cidden , ben de bu aralar çok yoğundum msjlara bakamadım. tebrik ederim hiçbişey korktuğun gibi olmadı Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah :ecrin_bebek:
Bu hafta sonucu alıcam zaman azaldıkca daralıyorum, kalbim sıkısıyo nefes alamıyorum Rabbim hayırlısıyla ii sonuc almamı nasip etsin
Amin canım amin inş. hayırlı iyi sonuçlar alırsın.İçini ferah tut iyi düşün ki iyi sonuçlar alasın.Unutma bebişte sen ne yaşıyosan oda hissediyo üzme o tatlı canını.kendien ve bebişe iyi bak..
Sağlıcakla kalın..
Rabbime binlerce sükürler olsuunnn SONUC TEMİZ CIKTIIIIIIIIIIIIIII!!!...Allahım hepimizin cocugunu bagıslasın Yaradanıma binlerce sükürler olsun...
zeynepcim sen 3 hafta bekledin demi 3 gün içinde hızlandırılmış bakmadılar mı sende 3 hafta insan kafayı yer bizimkisi 3 gün içinde belli olmuştu merak ettim canım..
Kızlar ilk aşınızı(tetanoz) ne zaman olduğunuz benimle aynı haftalarda olanlar var mı?Doktorum bana 16 şubatta ilk aşını yaptır demişti sağlık ocağında .Bende pazartesi ocağa gittim ama oradaki ebe arkadaşlar ilk aşıyı 24. haftada yaptıklarını söylediler doktorumla tekrar konuştum oda en geç haftaya kadar yaptır dedi.Kafam karıştı. Şu zamana kadar hep doktorumun yönlendirmesi sonucu yaptırdım tüm işlemleri bugünkü ebede erken yapılması düşük riski yaratır onun için biz tüm uygulamalarımızda 24. haftada yapıyoruz dediler.Aşı için 24. haftanında geç bi zaman olmadığını söylediler.ebe arkadaş 19haftayı birimek üzere olduğumu söledi.Doktorum ise 20 hafta 5 günlük olduğumu kafam karıştı.Sizler neler yaptınız Vaktiniz varsa kısaca anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?