- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
banada pazartesi amniyo yapılacak .inşallah bende burdan sizler gibi sonucum temiz çıktı diye çığlık atarım stersten kafayı yiyecem .bebeğimi düşünüp ağlıyorum .ALLAHIM SEN KORU SENİN EMANETİN SAĞLIKLA GELMESİNİ NASİP ET.
banada pazartesi amniyo yapılacak .inşallah bende burdan sizler gibi sonucum temiz çıktı diye çığlık atarım stersten kafayı yiyecem .bebeğimi düşünüp ağlıyorum .ALLAHIM SEN KORU SENİN EMANETİN SAĞLIKLA GELMESİNİ NASİP ET.
Kızlar ilk aşınızı(tetanoz) ne zaman olduğunuz benimle aynı haftalarda olanlar var mı?Doktorum bana 16 şubatta ilk aşını yaptır demişti sağlık ocağında .Bende pazartesi ocağa gittim ama oradaki ebe arkadaşlar ilk aşıyı 24. haftada yaptıklarını söylediler doktorumla tekrar konuştum oda en geç haftaya kadar yaptır dedi.Kafam karıştı. Şu zamana kadar hep doktorumun yönlendirmesi sonucu yaptırdım tüm işlemleri bugünkü ebede erken yapılması düşük riski yaratır onun için biz tüm uygulamalarımızda 24. haftada yapıyoruz dediler.Aşı için 24. haftanında geç bi zaman olmadığını söylediler.ebe arkadaş 19haftayı birimek üzere olduğumu söledi.Doktorum ise 20 hafta 5 günlük olduğumu kafam karıştı.Sizler neler yaptınız Vaktiniz varsa kısaca anlatır mısınız?
ben yeni üyeyim nette araştırmalarım sonucu bu forumu buldum ve msj larınızı okudum ama bu amniyosentez konusunda aranızda en riskli benim galiba ikili tarama sonucum 1/50 yani tam sınırdaymışım 16 martta yapılacak 3 gün ağladım migrenim tuttu ne yiyebildim nede bişey içebildim yeni yeni kendime gelmeye başladım ama hala en kötüsü geliyo aklıma ve ağlıyorum hep dua ediyorum allaha çocuğumu bana bağışlaması için şu anda 50 kadından biri benim 100 değil 150 değil :1no2: 50 de 1;bu önümüzdeki dönem nasıl geçer bilmiyorum evden çıkmak istemiyorum çok kötü bir duygu
sağol canım pazartesi amniyom yapıldı rahat geçti.sonucu bekliyorum sizlerin sonuç yazıları beni rahatlatıyor.darısı yavrumla bizim başımıza.İnş. canım sende bizler gibi bu stresli günleri atlatırsın iyi hayyırlı sağlıklı haberler duyarsın
Ayrıca ben tetanoz aşısını daha yaptırmadım doktorum engeç bu hafta içi yaptır demişti ama sağlık ocağındakileri dinleyeceğim sanırım düşük riski olablir demişlerdi buda beni çok korkuttu sanırım 24. hastada yaptıracağımm.
İyi geceler bebişler ve annemleri:1hug::))))
İNŞALLAH CANIM ENDİŞELENMEDEN OLMUYOR KENDİMİ OLUMLUYA ODAKLIYORUM İLK 1 HAFTAMIZ GEÇTİ.bende sizler gibi burdan sonucumuz temiz çıktı yazmayı istiyorum.Canımsın yaa Allahın izniyle hiic bisey cıkmıycak burada sende okumussundur bütün amniosentez yaptıran anneler bosuna ensdiselenmis tamam söylemesi kolay biliyorum bende aynı seyleri yasadım hergün agladım dua ettim cok kötü günler yasadaım ama suda bi gercekki burda sonucu alıp "cok sükür sonuc ii cıktı" yazılarını okudukca birazda olsa rahatladım we inan ben buradısında cewremde bicok insandan sonucun normal cıktıgını duydum daha birtane kötü sonuc alanı duymadım neyse canım dilerim Rabbimden sanada o sewinci yasatsın ki inanıyorumki yasayacaksın... Allah sana bagıslaın yawrunu. :1hug:
amniyonu iyi bilen birisine yaptır canım.perinatoloji bölümü yapıyor doktor önemli .ben yaptırdım 1 hafta geçti geriye kaldı iki hafta .inşallah seninde benimde temiz çıkıcak.ben yeni üyeyim nette araştırmalarım sonucu bu forumu buldum ve msj larınızı okudum ama bu amniyosentez konusunda aranızda en riskli benim galiba ikili tarama sonucum 1/50 yani tam sınırdaymışım 16 martta yapılacak 3 gün ağladım migrenim tuttu ne yiyebildim nede bişey içebildim yeni yeni kendime gelmeye başladım ama hala en kötüsü geliyo aklıma ve ağlıyorum hep dua ediyorum allaha çocuğumu bana bağışlaması için şu anda 50 kadından biri benim 100 değil 150 değil :1no2: 50 de 1;bu önümüzdeki dönem nasıl geçer bilmiyorum evden çıkmak istemiyorum çok kötü bir duygu
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır foruma giremiyordum,,
kısmetse 4 martta dr.gidicem ve ense kalınlığına bakılıcakmış ,,o gün tam 12 haftalık olucam ,,yani benim testler yeni başlıyoo,,valla buradakileri okudukça biraz tedirgin oldum,,Rabbim hepimizi sağlıcakla bebişlerimize kavuştursun inş.
benimde yaşım 39(
ben yeni üyeyim nette araştırmalarım sonucu bu forumu buldum ve msj larınızı okudum ama bu amniyosentez konusunda aranızda en riskli benim galiba ikili tarama sonucum 1/50 yani tam sınırdaymışım 16 martta yapılacak 3 gün ağladım migrenim tuttu ne yiyebildim nede bişey içebildim yeni yeni kendime gelmeye başladım ama hala en kötüsü geliyo aklıma ve ağlıyorum hep dua ediyorum allaha çocuğumu bana bağışlaması için şu anda 50 kadından biri benim 100 değil 150 değil :1no2: 50 de 1;bu önümüzdeki dönem nasıl geçer bilmiyorum evden çıkmak istemiyorum çok kötü bir duygu
Merhaba canım umarım inş. senin amniyo sonucunda temiz çıkar bu testler hamileliği zehir ediyo insana.ikili yada üçlü test sonucu senin gibi çıkan arkadaşlar tanıdım bu formda ama amniyo sonuçları iyi çıkmış bence kendini bu kadar üzme strese girme herşeyi bilen Rabbim bizleri deniyo bol bol dua et inş. tüm anne adayları bebişlerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız..:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır foruma giremiyordum,,
kısmetse 4 martta dr.gidicem ve ense kalınlığına bakılıcakmış ,,o gün tam 12 haftalık olucam ,,yani benim testler yeni başlıyoo,,valla buradakileri okudukça biraz tedirgin oldum,,Rabbim hepimizi sağlıcakla bebişlerimize kavuştursun inş.
benimde yaşım 39(
Canımsın yaa Allahın izniyle hiic bisey cıkmıycak burada sende okumussundur bütün amniosentez yaptıran anneler bosuna ensdiselenmis tamam söylemesi kolay biliyorum bende aynı seyleri yasadım hergün agladım dua ettim cok kötü günler yasadaım ama suda bi gercekki burda sonucu alıp "cok sükür sonuc ii cıktı" yazılarını okudukca birazda olsa rahatladım we inan ben buradısında cewremde bicok insandan sonucun normal cıktıgını duydum daha birtane kötü sonuc alanı duymadım neyse canım dilerim Rabbimden sanada o sewinci yasatsın ki inanıyorumki yasayacaksın... Allah sana bagıslaın yawrunu. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?