Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

arkadaslar benim amnio sonucum da iyi cikti, cok mutluyum, 3 hafta bekledim ama cok sukur bitti kabus, Allah bekleyen herkese sabir versin, bu arada ben tetanoz asisi yaptirdim drum onerdi, kadin dogum hastanesinde calisiyor ve butun hastalara oneriliyor o hastanede, 22. haftada yaptirdim ama daha gec de yaptirabilirdim

banada pazartesi amniyo yapılacak .inşallah bende burdan sizler gibi sonucum temiz çıktı diye çığlık atarım stersten kafayı yiyecem .bebeğimi düşünüp ağlıyorum .ALLAHIM SEN KORU SENİN EMANETİN SAĞLIKLA GELMESİNİ NASİP ET.

İnş. canım sende bizler gibi bu stresli günleri atlatırsın iyi hayyırlı sağlıklı haberler duyarsın
Ayrıca ben tetanoz aşısını daha yaptırmadım doktorum engeç bu hafta içi yaptır demişti ama sağlık ocağındakileri dinleyeceğim sanırım düşük riski olablir demişlerdi buda beni çok korkuttu sanırım 24. hastada yaptıracağımm.
İyi geceler bebişler ve annemleri:1hug::))))

Canımsın yaa Allahın izniyle hiic bisey cıkmıycak burada sende okumussundur bütün amniosentez yaptıran anneler bosuna ensdiselenmis tamam söylemesi kolay biliyorum bende aynı seyleri yasadım hergün agladım dua ettim cok kötü günler yasadaım ama suda bi gercekki burda sonucu alıp "cok sükür sonuc ii cıktı" yazılarını okudukca birazda olsa rahatladım we inan ben buradısında cewremde bicok insandan sonucun normal cıktıgını duydum daha birtane kötü sonuc alanı duymadım neyse canım dilerim Rabbimden sanada o sewinci yasatsın ki inanıyorumki yasayacaksın... Allah sana bagıslaın yawrunu. :1hug:

canım ben bugün yaptırdım asımı 23+3 hamileyim cuma günü doktorum yaptır dedi we ben bugün yaptırdım arkadasımda 23. haftada yaptırmıs ondada bi sorun cıkmamıs. :1hug:

ben yeni üyeyim nette araştırmalarım sonucu bu forumu buldum ve msj larınızı okudum ama bu amniyosentez konusunda aranızda en riskli benim galiba ikili tarama sonucum 1/50 yani tam sınırdaymışım 16 martta yapılacak 3 gün ağladım migrenim tuttu ne yiyebildim nede bişey içebildim yeni yeni kendime gelmeye başladım ama hala en kötüsü geliyo aklıma ve ağlıyorum hep dua ediyorum allaha çocuğumu bana bağışlaması için şu anda 50 kadından biri benim 100 değil 150 değil :1no2: 50 de 1;bu önümüzdeki dönem nasıl geçer bilmiyorum evden çıkmak istemiyorum çok kötü bir duygu

Merhaba canım umarım inş. senin amniyo sonucunda temiz çıkar bu testler hamileliği zehir ediyo insana.ikili yada üçlü test sonucu senin gibi çıkan arkadaşlar tanıdım bu formda ama amniyo sonuçları iyi çıkmış bence kendini bu kadar üzme strese girme herşeyi bilen Rabbim bizleri deniyo bol bol dua et inş. tüm anne adayları bebişlerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız..:Saruboceq:

temennilerin için teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur okadar çok istiyorumki bunu,aslında allaha inancım sonsuz dilediğini oldurur bi ol demesi yeterli ama diğer yöndende içimde bir can taşıyorum ister istemez gel gitler yaşıyorum kafam okadar karışıkki anlatamam :çok üzgünüm: hakkımızda hayırlısı neyse o olucak elimiz kolumuz bağlı beklemek zorundayız bakalım zaman bize neler getirecek neyse biraz kafa dağıtmaya çalışayım ben

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır foruma giremiyordum,,
kısmetse 4 martta dr.gidicem ve ense kalınlığına bakılıcakmış ,,o gün tam 12 haftalık olucam ,,yani benim testler yeni başlıyoo,,valla buradakileri okudukça biraz tedirgin oldum,,Rabbim hepimizi sağlıcakla bebişlerimize kavuştursun inş.

benimde yaşım 39 (

sağol canım pazartesi amniyom yapıldı rahat geçti.sonucu bekliyorum sizlerin sonuç yazıları beni rahatlatıyor.darısı yavrumla bizim başımıza.
İNŞALLAH CANIM ENDİŞELENMEDEN OLMUYOR KENDİMİ OLUMLUYA ODAKLIYORUM İLK 1 HAFTAMIZ GEÇTİ.bende sizler gibi burdan sonucumuz temiz çıktı yazmayı istiyorum.
amniyonu iyi bilen birisine yaptır canım.perinatoloji bölümü yapıyor doktor önemli .ben yaptırdım 1 hafta geçti geriye kaldı iki hafta .inşallah seninde benimde temiz çıkıcak.

AMİN CANIM .:Saruboceq:
benim ikili temiz çıktı üçlüdede risk 1/367 ama yaştan dolayı yapıldı.bend e36 yaşındayım.

Canım dilerim Rabbim sanada ii haberler almayı nasip etsin ki inanıyorum sende bizim gibi güzel haberler alacaksın. Benim risk cıktıgında cok arastırdım okadar cok daha yüksek risk sonucu ii haberler alan aane adayları gördümki 1/28 - 1/40- 1/ 37 bu sewiyelerde bircok anne adayları sonucunu temiz almıs inanıyorumki sen we senin gibi sonuc bekleyen anne adayları sonunda bi ohh cekeceksiniz. Rabbim hepimizin bebegini bizlere bagıslasın :1hug:

Sevgili Begüm anlatıklarınla bende seninle bebeğin için duacı oldum , elemtark gibi sende inş mutlu sonuca ulaşacaksın(elemtrak senin içinde çok mutlu oldum hayırlı doğumlar dilerim ), begüm kalbini temiz tut, :Saruboceq:yaradan daima seninle , inş allah senide sevindirecek, eşinle sana allah en güzl hediyeyi vercek inşallah ..iyi sonucunu buraya mutluluk gözyaşları ile yazacaksın :) hadi bakalım şimdi kendin ve bebeğin:ecrin_bebek: için iyi bir şey yap:)))ılık bir süte ne dersin , sağlıkla kalın tüm anne adayları

arkadaşlar merhaba ,,bende bugün ikili test yaptırdım sonucunu yarın alıcam,,ama yaşımdan dolayı sanırım aminosentez de yapılacak dr.öyle söyledi

buda beni çok korkutuyoo

canım benimde yaşım 34 ve 3 lü test sonucumda birazdüşük çıktı 1500 çıkması gereken test 930 çıktı günlerce ağladım ayrıntılı usgde temiz çıktı çok şükür değerlere kanıpta kendinizi mahvetmeyin ben 3 haftada ömrümden ömür gitti ayrıntılı usg ye kadar çünki 11 sene sonra doğalyolla hamile kaldım o kadar aşılama ve tüp bebeklerden sonra allah nazardan korusun benimbebeğimide bütün bebekleride

hepinize desteklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim,dün ankarada riskli gebelikler ile uğraşan bir prof.un özel muayenesine gittik eşimle veeeeee bebeğimde hiç bir tehlike olmadığını hatta 0 ihtimal olduğunu amniyosentez yaptırmamın gerekli olmadığını söyledi biliyosunuz 16 martta yapılıcaktı,burda 3 lü testte yaptırmıştım geçen hafta ama onuda kabul etmedi ve ankarada dün özel bir labaratuvarda tekrar yaptırmamı istedi (bişey çıkcanı sanmıyorum ama yinede yaptır onun üzerine tekrar konuşalım dedi)yaptırdım cumartesi günü çıkıcak ve dr.a fakslıcak merkez,inanın düne kadar okadar kötüydümki sanki dünya kapkaranlıktı benim için ama dr.dan çıkınca her yer aydınlandı ve gözümü bidaha açtım sanki bebeğimi daha bi benimseyip bağlandım çok mutluyum allah bütün annelerin bebeğini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bütün dualarım :Saruboceq: sizlerle ve kendimle kocaman öpüyorum hepinizi

bende 4 marta gittim ikili test için yaşımdan dolayı risk var dendi,8 nisanda amniyosentez yaptırıcam bu testler ağız tadıyla bir hamilelik yaşıyamıyourm,her seferinde bekle dur,sterese giriyorsun,dua etmek en rahatlatıcı yol birde burada yazışınca rahatlıyor insan

sonucum TEMİZ ÇIKTI KIZLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.hihoyyyt

yaptırmadan önce bebegıne kıyabılcenmı onu dusun bence ...çıkacak en kötu sonucta bıle..su alımı bebege zarar verıp gebeliği sonlandırabılıomuş...benım bebgımn bagrsaklrında srun cıktı istemedım yapmadım yapmamda..bosuna yawruna zara verme sonucu sadece benı cok rahtlatcak dersen onu bılmem amaaa herseyy alahhtannn....hc bır dokrtr hıc bseyın garntısını veremezzzzz.saglıkla yawrunu elıne alırsın inşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…