- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.401
Hemen hemen aynı dönemlerde aynı sıkıntıyı yaşamışızHikayemiz çok benziyor, ben de 4lü testin ardından sonuc 47de1 çıkınca amniyosentez yaptırdım 17. haftamda. Neyse ki kromozomal bir sorun olmadığı anlaşıldı test sonucunda. Ama tabii bir ayım iptal oldu, işlem sonrasında kendimi çok sorguladım hatta Çok zor bir deneyim ama iyi sonuçlar aldığına çok sevindim. Geri kalan 3 ayını hiç bir sıkıntı yaşamadan keyifle geçirmeni dilerim..Sevgiler:)
Lütfen sakin ol Ebru, bir sıkıntı olsaydı mutlaka bir işaret verirdi. Aklından bu kuruntuları çıkar at, zaten zor olan bekleme sürecini iyice zorlaştırıyorsun kendine( Yarın içini rahatlatan haberleri al, aklındaki herşeyi doktoruna sor ve sonuçlar çıkıncaya kadar sakin kal. Bebeğin ve kendin için yapabileceğin en iyi şey bu...Herşey yolunda, derin bir nefes al ve rahatlamaya çalış olur mu?
Yaşadıklarını anlıyorum ama çok çok çok büyük ihtimalle herşey yolunda. Endişelerinden arınmaya çalış. Seninle durumumuz aynı ama benim 4lü test sonucum 47de 1di. Yani seninkinin 4 katından bile fazla. Ama sonuçların iyi geldi:)ayrıntılıda bir sorun çıkmaması da riski yarıdan fazla oranda azaltıyor zaten. Amniyo sonrası dr.umun bana dediği şeyi ben de sana söylemek istiyorum: Endişeli, panik bir şekilde beklemene gerek yok, yüksek ihtimalle hiç bir şey çıkmayacak, bu sadece tedbir amaçlı yapıldı, rahat ol, bebeğini üzme...
darısı basıma nsallah.senın yasadıklarının ayısını ben suan yasıyorum benımde ıkılı testımde ayrıntılı utrasonda problem cıkmamasına ragmen 4 lu testım 197/1 rısklı cıktı.baska bı profa gıttık sonuc olarak 6 gun once amnıyosentez oldum ve endıselı bı seklde sonucları beklıyorum.ınsallah bende senın gıbı sevınırım
Hemen hemen aynı dönemlerde aynı sıkıntıyı yaşamışızHikayemiz çok benziyor, ben de 4lü testin ardından sonuc 47de1 çıkınca amniyosentez yaptırdım 17. haftamda. Neyse ki kromozomal bir sorun olmadığı anlaşıldı test sonucunda. Ama tabii bir ayım iptal oldu, işlem sonrasında kendimi çok sorguladım hatta Çok zor bir deneyim ama iyi sonuçlar aldığına çok sevindim. Geri kalan 3 ayını hiç bir sıkıntı yaşamadan keyifle geçirmeni dilerim..Sevgiler:)
Bu bekleyişi yaşamayan bilemezSenin de iyi sonuçar almana çok sevindim güzel dileklerin için tşklerr inşallah bütün hamişler bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.:) bu arada senin kaç ayın kaldı, hamilelik nasıl gidiyor?
evet minikkuş, ayferden haber yok.
aslında şu dönem o kadar çok amniosentez olan var ki, başlıkta sayımız artmış.
ben güzel haberler aldım inşallah sizler de güzel haberler alırsınız.
şu anda sonuç bekleyenler kimler? sık sık yazın buraya.
bu arada dün kontrolüm vardı. doktorum herşey normal dedi. böbrek kanallarımız da iyi çıktı yine:)
amniotik bantın şu anda tehlikeli olmadığını söyledi yine.
tek problem 50 mg şeker yüklemesinde açlık 72, tokluk 165 çıktı.
salı günü 100 mg şeker için hastaneye gideceğim, inşallah herşey normal çıkar.
öptüm hamişler..
bu arada ebrusen ve yosun777 nasılsınız?
Az önce amniyo yapıldı bana.sıvının rengi biraz koyuydu 2hafta kadar önce bi kanama geçirmiş olabilirsin dedi Dr.minik bi damar çatlamış olabilir vs dedi ama sonucu etkilemezmiş.çok kolay oldu.salı günü kültür sonucu çıkacak ve kontrole gitcem.3hfta sonrada amniyo sonucunu alcam.
Bu bekleyişi yaşamayan bilemezSenin de iyi sonuçar almana çok sevindim güzel dileklerin için tşklerr inşallah bütün hamişler bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.:) bu arada senin kaç ayın kaldı, hamilelik nasıl gidiyor?
3 ay kaldı, 40 hafta 23 nisanda dolacak inşallah:) Amniyosentezden sonra kayda değer bir sıkıntı yaşamadım neyse ki. Hatta kendimi çok daha enerjik hissediyorum, moralim çok daha iyi olduğu için.. Senin nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasın?
Arkadaşlar Ayferden haber alan var mı acaba? Çarşamba günü sonucum belli olacak diyordu hiç mesajına denk gelmedim baktım bir şey yazmamış..
Malesef minikkuş, ben de ara ara kontrol ediyorum ama haber yok. Sonuçların daha belli olmadığını umuyorum...
evet minikkuş, ayferden haber yok.
aslında şu dönem o kadar çok amniosentez olan var ki, başlıkta sayımız artmış.
ben güzel haberler aldım inşallah sizler de güzel haberler alırsınız.
şu anda sonuç bekleyenler kimler? sık sık yazın buraya.
bu arada dün kontrolüm vardı. doktorum herşey normal dedi. böbrek kanallarımız da iyi çıktı yine:)
amniotik bantın şu anda tehlikeli olmadığını söyledi yine.
tek problem 50 mg şeker yüklemesinde açlık 72, tokluk 165 çıktı.
salı günü 100 mg şeker için hastaneye gideceğim, inşallah herşey normal çıkar.
öptüm hamişler..
Canımm çok sevindim iyi haberlere:) böbrekle ilgili sorun bitti gitti, kafana takma artık bak haftalardır ölçümler çok iyi çıkıyor maşallah:) Bu bant olayını anlayamadım, ne demek? Notch mu? Dirençli anlamında mı? Ama doktorun bile önemli bişi değil diyorsa, gerçekten önemli değildir:) Şeker konusu ise dikkat ettikten sonra önemli değil canım. Zaten 100 mg.lık testin sonucu tanıyı belirleyecek. Ola ki çıkarsa yediklerine dikkat etmen yeter, hem kilo kontrolü için de iyi olur. Takma hiç kafanı, ama bence 100lük yüklemede bir sorun çıkmayacak.Yaz yine sonucu..
ben dün aksam kontrole gittim hersey yolunda dedi bebişim oturmus resmen düşünüyordu
artık bundan sonra sonucu bekliycez insallah hersey yolundadır
Bebeğinin iyi haberlerini almana çok sevindim, biraz olsun için rahatlamıştır:) Tam olarak rahatlamana ise az kaldı, moralini hep yüksek tut artık:)
Az önce amniyo yapıldı bana.sıvının rengi biraz koyuydu 2hafta kadar önce bi kanama geçirmiş olabilirsin dedi Dr.minik bi damar çatlamış olabilir vs dedi ama sonucu etkilemezmiş.çok kolay oldu.salı günü kültür sonucu çıkacak ve kontrole gitcem.3hfta sonrada amniyo sonucunu alcam.
Çok çabuk olmuş herşey ama böylesi daha iyi. Kafana takıldığı sürece rahat edemeyecektin. Şimdi iyi haberi alıp rahatlayacaksın inşallah. Bağırsaklarında anladığım kadarıyla bir problem yok zaten, tedbir amaçlı bakılacak diye anladım bu afp yüksekliği sebebiyle. Kontrol altında olmak iyidir her zaman ama bence hiçbir sorun yok. Bu haftalardaki çoğu sorun kendiliğinden düzeliyor anladığım kadarıyla.. Güzel haberler diliyorum sana da..
hadi geçmiş olsun...güzel haberler alırsınız inşallah:))
Çok çabuk olmuş herşey ama böylesi daha iyi. Kafana takıldığı sürece rahat edemeyecektin. Şimdi iyi haberi alıp rahatlayacaksın inşallah. Bağırsaklarında anladığım kadarıyla bir problem yok zaten, tedbir amaçlı bakılacak diye anladım bu afp yüksekliği sebebiyle. Kontrol altında olmak iyidir her zaman ama bence hiçbir sorun yok. Bu haftalardaki çoğu sorun kendiliğinden düzeliyor anladığım kadarıyla.. Güzel haberler diliyorum sana da..
Geçmiş olsun, umarım sağlıkla atlatırsın bu süreci..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?