- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #1.961
merhaba kızlar nasılsınız benim 1 haftadır dünyam karardı( 4 lü test sonucum malesef pozitif çıktı doktorum ayrıntılı ultrasona gönderdi ordada 4 lü testi destekler bulgulara rastlandı çocuğum down sendrolmu olabilirmiş moralim çok bozuk resmen yıkıldm pazartesi 8.30 da amniyosentez yaptrcam yoksa 4 ayı geçiremem ben ((nolur benim için bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin...sizlerinde canını sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim içim daralıyor....
teşekkür ederim,inşallah sonuç bekleyen tüm arkadaşlara rabbim güzel haberler versin. cinsiyeti hiç önemli değil benim için ama insan çatlıyor işte meraktan. ne zamandır da gitmiyorum doktora.en son amn.sen. için gittiğimde daha erken demişti söyleemk için. çocuk doğacak daha cinsiyetini bilmiyorum :) bu arada aramızda 1 hafta falan olacak arkadaşım. benim doğumda 8 kasım -18 kasım arası :) ya bi de bebek çok oynuyorsa erkek diyorlar ne derece doğru ya bunlar.
Merhaba,
dün 4 test sonucumu aldım 1:129 çıktı. Doktor bu rakamın çok düşük olduğunu amniosentez yada prena test yaptırmaya karar vermeme gerektiğini söyledi. Neye karar vermeme lazım bilemedim. Hiç bir şekilde sonlandırmayı düşünmediğim için a.s. yaptırmak istemiyorum zaten daha önce 3 tane düşüğüm oldu bu operasyondan sonra bunu da kaybedersem çok üzülürüm. Prenatest 2500 TL imiş. Haftaya cuma ayrıntılı ultrasonda bakacak ondan sonra karar vermeyi düşüyorum. Bebişin ense kalınlığı, burun kemiği ve ölçüleri hep normal gözüküyor ultrasonda. Ama bu şüphe beni öldürecek...
merhaba kızlar nasılsınız benim 1 haftadır dünyam karardı( 4 lü test sonucum malesef pozitif çıktı doktorum ayrıntılı ultrasona gönderdi ordada 4 lü testi destekler bulgulara rastlandı çocuğum down sendrolmu olabilirmiş moralim çok bozuk resmen yıkıldm pazartesi 8.30 da amniyosentez yaptrcam yoksa 4 ayı geçiremem ben ((nolur benim için bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin...sizlerinde canını sıkmak istemezdim ama paylaşmak istedim içim daralıyor....
Sağlıklı olsunda ilk bebeğinse cinsiyet çok önemli değil arkadaşım.ikincide genelde farklı olması istenebiliyo:)evet benim doğum 10 Kasım hesaplamada ama ikiz olduğu için o kadar beklemeyebilir.şuanda da düşük tehlikemde olduğu için erken doğum kuvvetle muhtemel drum 10 ekimi bekleyebilirlerse iyi dedi. İnşallah sorunsuz geçer şu günler...hareketliyse kız diyorlardı ama benim biri hareketli biri sakindi özellikle ultrason görüntülerinde.ama ikiside erkek çok net bir bilgi değil sanırım:)
mukgu nasılsın canım son durumun ne
benim dün detaylım vardı ense kalınlığı alan bebeğimin kalbinde milimetreden küçük bir kreçlenme var dedi dr ama hiç önemli bişi deyil dedi %100 kaybuluyorlar dedi kendiliğinden onun dışında çok şükür bir sorunumuz yok
mukgu benim bebeklerimin biri daha az hareket ediyor yani en azından ben öyle hissediyorum dr sordum ikisi aynı olmaz dedi usg de gösterdi hareket ediyordu ama şu an ben 44817460 dedim olabilir dedi normal dedi seninde öylemi acama biri daha çok biri daha azmı hareket ediyor
bol su tüket en az 2 litre dr bana da söyledi bu hafta bebekleri suyu 3 saate bir değişiyor bu nedenle bol sıvı almazsan yeterli sıvıya sahip olamazlar dedi inşallah güzel haberlerle dönersinMerhaba canım aynı evde yatıyorum çok şükür leke akıntı falan yok birdaha hiç olmaz inş.çarşamba gitcez kontrole bende çok merak ediyorum inş. suyu düzelmiştir.sanada çok sevindim canım sağlıklılar inş. bebeklerimiz korkuttular bizi neler yaşattılar.benimkilerinde hareketleri öyle canım sanki alttaki daha hareketli gibi Dr sormadım ben ama.bide bi gün çok hareket hissediyorum diğer gün daha sakin oluyorlar.genelde sol taraftan hareket hissediyorum genelde sola eğimli yattığım içindir belki benimkilerin biri altta biri üstte seninkiler nasıl?
Arkadaşlar benimde ikili tarama testim 1/255 riskli çıkmıştı.İçim çok rahattı ama biliyosunuz bi kurt düştümü çok kötü oluyo. Amniyosentezimi yaptırdım iki gn sonra hızlı sonuç çıkması gerekiyodu alamadık anne ve babadan kan istiyoruz dediler iyice kuşkulandırdılar beni malum bişeyde söylemediler o kadar ısrarıma rağmen.bu durumda olanlar oldumu. hepinize dua ediyorum inşallah bu mübarek günlerde birbirimize dua edelimm
kimseler yok galiba uzun süredir kimse bişe yazmamış.benden büyük haber var.bugün öğlen 28 haftalık erken doğum yaptım.bebeklerim kuvözde biri 1220g diğeri 1150g.çok küçükler gramı düşük olan oksijen desteğine bağlı şuan için iyi diyo doktorlar ama olmayacağına garanti veremiyorlar tabi.inşallah yaşama tutunur bebeklerim Allahım acılarını göstermesin.dualarınızı eksik etmeyin bizden nolur şuan o kadar çok ihtiyacımız varki. Allah herkesin evladını bAğışlasın...
kimseler yok galiba uzun süredir kimse bişe yazmamış.benden büyük haber var.bugün öğlen 28 haftalık erken doğum yaptım.bebeklerim kuvözde biri 1220g diğeri 1150g.çok küçükler gramı düşük olan oksijen desteğine bağlı şuan için iyi diyo doktorlar ama olmayacağına garanti veremiyorlar tabi.inşallah yaşama tutunur bebeklerim Allahım acılarını göstermesin.dualarınızı eksik etmeyin bizden nolur şuan o kadar çok ihtiyacımız varki. Allah herkesin evladını bAğışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?