- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
Merhabalar,ben siteye yeni üye oldum,geçtiğimiz pazartesi bende amniyo oldum.
RABBİM bu yolda bekleyen herkesin veinşallah benimde yüzlerimizi güldürür..
canım öncelikle geçmiş olsun. sınır 1/350 ama benim ikilide 1/106 çıkmıştı. üçlü teste 1/2100 detaylı ultrasonda hiç bir problem çıkmadığı halde amniyo dedi dr.um. prof. atıl yüksele yaptırdık. sonuç iyi çıktı. senin değerinde riskli ama korkucak bişey yok. genelde risk çıkıyor. yaşında etkisi var. ben 32 yaşındayım. 30 lu yaşlardaysan risk değeri çıkıyor hep. senin bu sonuç ikilide çıktıysa zaten 16. haftadan önce yaptıramazsın amniyoyu. 16. haftada 3 lü taramayla birlikte detaylı ultrason da yaptırırsın.. bu sonuçları iyi bir dr a göster. özellikle üniversite de prof olan . cerrahpaşada prof. atıl yüksel, çapada prof. hayri ermiş, prof. rıza madazlı bu konuda çok uzmanlar. şimdiden randevu talep etmen gerekiyor. bizim -2010 da amniyosentez yaptıranlar - diye bi topiğimiz var burada onu oku birçok kişi aynı durumda.slm benımde 1.260 cıktı sonucum ve amnıyo yaptırmamı soyledı doktorum sınırı bılen varmı çokmu yuksek merak edıyoruz lütfen cvp yazın
inşallah hayırlı haberler alırsın canım. ben 3 ay önce oldum. risk 1/106 dı. amniyo oldum ve rahatladım. zaten hemen hemen herkesin iyi çıkıyor. gönlünü ferah tut..
slm benımde 1.260 cıktı sonucum ve amnıyo yaptırmamı soyledı doktorum sınırı bılen varmı çokmu yuksek merak edıyoruz lütfen cvp yazın
:1rolleyes:merhaba kızlar benim 2li testimdimde sorun yoktu yani doktorum öyle demişti dün gittiğimde 3lü test yazdı bi kan değerin yüksek çıkmıştı yaptırsan iyi olur dedi anlamadım hani sorun yoktu yaptırdım perşembe alcam sonucu inşallah sorun yoktur amniyosentezden çok korkuyorum çünkü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?