- 3 Mart 2010
- 30
- 2
- 98
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
ben bugün üçlü test yaptırdım.. sonucu haftaya alıcam gerçekten beklemek zor
bu arada ikili test sonucum normal çıkmıştı ama yine de doktorum yapalım dedi
amniyosentez 30 yaş ve üstü gebelikler için oluyo diye duymuştum niye herkese yapıyolar ki...
ben bugün üçlü test yaptırdım.. sonucu haftaya alıcam gerçekten beklemek zor
bu arada ikili test sonucum normal çıkmıştı ama yine de doktorum yapalım dedi
amniyosentez 30 yaş ve üstü gebelikler için oluyo diye duymuştum niye herkese yapıyolar ki...
selam kızlar benim üçlü test sonucum temiz çıktı 1/12000 :) amniyosentezede gerek kalmadı inşallah sizinkilerde de bişey çıkmaz da bebişlerimize sağlıkla kucağımıza alırız....
Gözünaydın...Hayırlı olsun...
Burada son iletileri benim yazmış olmam büyük ölçüde sevindirici, anlaşılan pek kimse bu sıkıntıyı yaşamıyor.
LAfı uzatmadan son durumumu belirteyim, Ankara Düzen labaratuarında ikinci kez kan testim yapıldı ve sonuçlar mükemmellDoktorumla görüştüm ve kendisinin diğer labaratuarlarla böyle çelişkiler olduğunda Düzen e güvendiğini söyledi ve biraz daha dikkatli ultrason muayenesi yaptı ve sonuç yine süper :içelim:
Kısacası Ankarada olanlar inanışmaz sıkıntılı günler haftalar geçirmiş bir anne adayı olarak benim tavsiyem ikili üçlü taramalarınızı Düzen de yaptırın ve boşu boşuna canınızı sıkmayın. Bana kabusları yaşatan diğer doktor da bir kağıda aminiyosentez istemediğime dair imzamı aldı, maksat ileride kendisini korumakmışşşş, adam hala sinir bozmaya devam etmekte anlayacağınız.
Benim artık hiç bir endişem kalmadı, karnımda tarif edilemez bir şişkinlikten kurtulmuş bulunuyorummmm, bebişimden onu bu kadar gereksiz gerdiğim için nasıl özür dilesem bilemedim doğrusu, en büyük sıkıntım bu kalır inşallahhhh, sizlerede en kısa zamanda böyle güzel habeler dilerimmmm :Saruboceq:
benımde doktorum eger ıstersen 3 lü testı yapalım sana kalmış bısey de dı bende yaptırmak ıstemedım eşimle istişare ettik vede yaptırmadım ... Rabbım hepımızede hayırlı saglıklı sıhhatlı evlatlar versın....
mrb kızlar benımde böle sorunla buraya gelecegımı gecen sene söleselerdı ne kadar cok dalga gecerdım((
suan 3 ay 20 gunluk hamıleyım ıkılı ve uclu tarama sonuclarım kötu cıktı uclu taramam 1/75 cıktı neden kaynaklandıgını bıle bılmıyoruz ankaraya sevkim yapıldı.burda eyüp ekiciden zor bela randevu aldık yarın randevumuz var dua edın nolur amnıyosentezde kesın yapılcak sonucum ınsalah temız cıkar bebegımı kucagıma alırım(((( dua edın nolur
yaptırdım amnıyosentezı cok fena oldum bıttıkten sonra tansıyonum dustu ve sureklı kustum cok sukur bebegıme bısey olmadı kalp atısını dınledım hala yasıor .amnıyosentezın yapılacagı gun ankarada eyup ekıcıyede gttık o bebegın saglıklı oldugunu fakat testınde yapılmasını önerdı ınsalah sonuclarım hayırlı olur kızım oluormuss:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?