- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Haftada 2 gun yani ayda 8-9 defa ediyor. Bence 300-400 ideal...
Yengem bu şekilde apartman görevlisinin eşini çağırıyor.
Evde süpürge mi yapılacak viledayla silip süpürüyo kadın 25-30 lira veriyo gidiyo.
Sonra sadece camlar için çağırıyo sadece ütü için meblağ bu.
Ama kadın şukadar ver demiyo yengem kendi belirliyo.
Siz önce birini bulun konuşun kabul etmezse onun istediği ücreti sorarsınız.
Can'ım bende en başta kafana göre takıl sen belirle falan deme bence kuralları anlat programı sen yap başın ağrımasın
Anne haftada bir cuma günleri bayan geliyor. Geldiği güne silip süpürme toz alma banyo tuvalet yıkama mutfak temizleme balkon yıkama dahil. Nerdeyse herşey yani.Sadece çamaşır ütü bulaşık olayı yok kesinlikle. Saat sınırı yok ama söylediğim gibi işler sabit.Fiyat konusunuda annem bayana sordu siz ne kadar düşünürsünüz diye.Kadında bu işlere karşılık olarak haftalık 60 liradan aylık 240 TL istediğini ve bu paranın haftalık olarak değil aylık olarak hesabına yatması istediğini söyledi. Bizde durum bu yani. Bunun üzerinden kendi durumunuza göre değerlendirebilirsiniz.
Bu aralıkta fiyat söyleyen 2. kişisiniz, demek ki aklın yolu bir. Bu civarlarda gezmeliyim demek. Teşekkür ederim.
Ben düzenli olsun istiyorum. Hani şu gün müsait misin diye aramama gerek kalmasın. Bu şekilde gelen bir bayan vardı ama üst üste iptal etti, hatta bir keresinde 2. kere aramadığım için çağırmıyorum sanmış ve gelmedi, tüm gün öyle bekledim. Bu nedenle sabit birisini istiyorum.
Anladım cnm inş kafana göre birini bulabilirsin hani ben iyiliğin su istimal edilmesin diye dedim yoksa rahat çalışarak işini daha iyi yapabilir tabiHaftada bir gün silip süpürme sabit zaten, ayda bir cam da. Geri kalanı dediğim gibi kişiye bırakmak istedim çünkü mesela beli ağrıyordur, hafif işlerle geçirmek ister. Ya da elinde kesik vardır, sadece ütü yapayım der. İyi niyetli yaklaşmak istiyorum, pişman edilmem umarım. Çok teşekkürler.
Aynen öyle, gerçi önce bir bulayım da.Anladım cnm inş kafana göre birini bulabilirsin hani ben iyiliğin su istimal edilmesin diye dedim yoksa rahat çalışarak işini daha iyi yapabilir tabi
ben de yarına çağırdım birini uzunca bir aradan sonra. Bahsettiğiniz tarzda olayları bikaç kere yaşayınca illallah edip ağızlarını dinleyeceğime kendim yaparım daha iyi demiştim ama daha iyi olmadı ev belediyelik hale geldi
Yarın ben de kadınla konuşup kabul ederse fix haftada yarım güne anlaşmak istiyorum. Hafatada yarım gün için 50 lira aylık da 200 eder. Günlüğü 100 E geliyor bu kadın zaten. Silme süpürme toz alma tuvalet banyo 1 tane de yıkanacak balkon var (diğer ikisi kkapalı olduğu için vileda ile silinebilir)
Sizin alacağınız kadın da günlüğü 100 den geliyorsa eğer 300 -350 ideal bence bahsettiğiniz iş için. Benim ev yayla gibi olduğundan bahsettiklerimi ancak yarım günde yapar çünkü.
Benim hiç bir talebim yok neyle istersen onla sil diyorum vileda falan da bırakıyorum ama şimdiye kadar vileda ile silen olmadı, içine sinmiyormuş. Bana gereksiz geliyor elle silerek vakit kaybedeceğine başka şeyler yapabilir. Mutfak yağlı olur onu elle silsin tamam da diğer odalar vileda ile de mis gibi oluyor zaten.Yerleri elle mi sildiriyosunuz?
Benim hiç bir talebim yok neyle istersen onla sil diyorum vileda falan da bırakıyorum ama şimdiye kadar vileda ile silen olmadı, içine sinmiyormuş. Bana gereksiz geliyor elle silerek vakit kaybedeceğine başka şeyler yapabilir. Mutfak yağlı olur onu elle silsin tamam da diğer odalar vileda ile de mis gibi oluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?