Ücret konusunda kafam karışık

Bu şekilde bir iş planı uyanık olan taraf tarafından somurulmeye açık olacaktır.

Anlıyorum sizi aslında part time maasli çalışan gibi olsun istiyorsunuz. Ama mesela çarşamba günü geldiğinde işi hiç bir zaman 1 saat sürmez. Ya da atıyorum işi 1 saat sürecekse çarşamba günü geleceğine cuma gelsin 9 saat çalışsın durumu olur.

Onun yerine haftada ayda 7-8 kere gelecek şekilde bir Org. Yapabilirsiniz. Yani her geldiğinde ev supurulur ve silinir. Yatak çarşaflari değişir. Çamaşır yıkanır, asılı, var olanlar dolaba yerleştirilir. Varsa ütü yapılır. Ayın ilk pazartesi camlar silinir. Ayın ilk perşembesi ve 3. Perşembe buzdolabı silinir.
ayin ikinci pazartesi dolaplar ve kapilar silinir vb gibi iş bölümü yapabilirsiniz bence.

Böyle yazınca zaten cam ve dolapları silecek günler tam geri kalan günler yarim gün gibi. Günlük ücret istanbulda 130 lira. Toplaminda min. 5 günden 600 lira gibi bir ücret onermeniz gerekiyor.

Ahh o deterjanlar..bende sizin gibi kimyasal olmayan kaliteli deterjanlar almıştım .bir bakayım kutularin yarısından çoğu 1 günde bitmis Tamam kullansın diyordum ev temizliği sonuçta ama temiz eve foşur fosur su gibi deterjan mi kullanilir. Kendi evinde böyle kullanmadığına eminim tabi. Kendi mali olmadigi için mi,ev iyi temizlenmiş Gozuksun heryer deterjan koksun diye mi yapiyordu artık. Bu kadar kullanmada diyemiyordum.Bana da alır misin dedi bi gün ne kadar dedi 30 tl dedim Tamam dedi ,alırım dedim . Neyse aldım verdim ,parasini bu ay vermesem olur mu dedi Tamam dedim ihtiyacı vardır diye. Sonra hep bi bahane ,O parayi ben bi daha göremedim .yani benim deterjanı her temizlik te bitiriyordu ama kendisi bir kutunun parasini bile vermedi. Duydum ev almış simdilerde, hayırlısı olsun. Evden tasinirken bir toz çıktı anlatamam. Meğerse eşyaları hiç çekmeden temizlik yapmış. altlar olduğu gibi toz görünen yerler temiz. Cogu cok gozacik oyle İyi niyet Güleryüz falan yaramıyor . Ben de hic sert davranamiyorum o yüzden şimdi en azından kafam rahat.

.

300-400
kayinvalidem dediginiz sekilde gelen hanima bu kadar veriyor.
Etrafimda gorduklerim de asagi yukari bu civar veriyor.

Güven verici bulamadım. Bir de daha önceden şirket üzerinden bakıcı bulmuştuk aile büyüğümüze, başımıza gelmeyen kalmadı. Paravan olarak kullanıp kadın pazarlayan bile var. Aslında güzel fikir ama sütten ağzım yandı artık.

2 dakikada nasıl plan hazırladınız, günlere ayırdınız Harika ya, maşallah.

Ben kadını bir bulayım da, ki bulamayacak gibiyim

Temizlik şirketi deyince aklınıza önlüklerle, profesyonel malzemelerle gelen ablalar gelmesin. Ben iki kere çalıştım ikisinde de pişman oldum. Bir kere diyelim ki kadın 130' a geliyor bunun 50'si şirketin oluyor ve kadınlar bu yüzden işi sallıyorlar. Bana açık açık " paranın neredeyse yarısı şirkete gidiyor diye çalışmak istemiyorum" demişti mesela.

Şirket de öyle bir yaptırım uygulayıp telafiye gitmiyor, gerçi ben ekmek parasından olmaması için şikayet etmemiştim ama bende uyandırdığı genel intiba bu oldu şirketin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…