Tabiki önemli ama kendimş kpss için şartlamamış olurumSadece maaşı düşünmemelisiniz, ödenen sigorta günü, ne kadar ödeneceğide sizin için önemli olmalı.
Kpss çalışıyorum zaten kpssnin garantisi yok. o yüzden birde bıkkınlık var atanamadığım için.Ucretli yapmak daha mi mantikli ? Ciddi misiniz gercekten yoksa kpss kasmamak icin bahanenize destek mi ariyorsunuz ?
Yapma kuzum yapma bebeğim. Bende öğretmenim. Öncelikle gönlüm tabiki ister ücretli maaşının bu kadar yükselmesini ama emin ol o kadar asla yükseltmezler. Maksimum 2000 hadi olsun sana 2500 falan olur. Bir de hadi varsayalım 3600 değil 4600 olsun neye fayda? Özlük hakkın var mı? Resmi tatillerde dahi ücretin kesilmiyor mu? Yazın maaş alıyor musun? Sgk primin yarım yatmıyor mu? Bulunduğun okulda bir şekilde ücretli olduğun hissettirilmiyor mu? Atanmaktan başka çare yok kuzum. Ücretliye bel bağlanmaz. Ücretli kalınacağına özelde çalışmak bile daha mantıklı.Arkadaslar maaşa zam gelicegini duydum maaş 3.600 olucak diye söylenti var. Bende atanamayan bir öğretmenim. Meslegimi hakkıyla yapıyorum. 2. Döneme ücretliyi bırakıp kpss çalışmayı düşünüyordum. Maaşa zam gelicekse artık kpss çalışmayıp ücretli yapmak daha mantıklı geldi. Doğuya gitmek zor evli olunca dahada zor olucak. Atanmakta zor. Bıu söylenti hiç inandırıcı gelmiyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim
Çok güzelYapma kuzum yapma bebeğim. Bende öğretmenim. Öncelikle gönlüm tabiki ister ücretli maaşının bu kadar yükselmesini ama emin ol o kadar asla yükseltmezler. Maksimum 2000 hadi olsun sana 2500 falan olur. Bir de hadi varsayalım 3600 değil 4600 olsun neye fayda? Özlük hakkın var mı? Resmi tatillerde dahi ücretin kesilmiyor mu? Yazın maaş alıyor musun? Sgk primin yarım yatmıyor mu? Atanmaktan başka çare yok kuzum. Ücretliye bel bağlanmaz. Ücretli kalınacağına özelde çalışmak bile daha mantıklı.
Ha bir de "ücretli o kadar maaş almamalı kpss'de atansın öyle alsın" diyenlere hiç kulak dahi asma. O kişilerin çoğu her bölümün alımının aynı olmadığından haberdar değil. Kimi bölümün 60 puanla atadığını, kimi bölümün 90 puanla dahi atamadığından haberleri yok onların. Adil bir yarış olmadığını bilmiyor onlar. Her bölümü eşit değerlendiriyorlar. Haberlerde 20.000 öğretmen alınacak haberleri çıktığında her bölümden 20.000 öğretmen alınıyor zannedip atanamayanlara falan şaşırıyorlar. Bilmiyorlar ki bazı bölümlerin 5000 öğretmen alırken bazı bölümlere 200 kişi kontejan açtığnı. 70 puanla atanan varken 80 puanla atanamayan öğretmen olduğunu bilmiyorlar. Takma sen onları sen işine bak ama kpss'yi de mutlaka kazanmaya bak.Çok güzel
yazmışsınız teşekkürler hayırlısı olsun
Atanamayan öğretmenler için ek dersi üç karı yapacaklar gibi bir söylenti var uygulanır mı bilmemÜcretli öğretmen maaş almaz yalnızca ek ders alır. O ücret artışı sizi bağlamaz. 3600 ek gösterge ise bahsettiğiniz o zaten emeklilikle ilgili.
Teşekkürler inşallah hayırlısıyla olur sınırdayım mülakata giricem ama sıralamam tutmuyor İnsan yoruluyor bu durumun böyle olmasından.Ha bir de "ücretli o kadar maaş almamalı kpss'de atansın öyle alsın" diyenlere hiç kulak dahi asma. O kişilerin çoğu her bölümün alımının aynı olmadığından haberdar değil. Kimi bölümün 60 puanla atadığını, kimi bölümün 90 puanla dahi atamadığından haberleri yok onların. Adil bir yarış olmadığını bilmiyor onlar. Her bölümü eşit değerlendiriyorlar. Haberlerde 20.000 öğretmen alınacak haberleri çıktığında her bölümden 20.000 öğretmen alınıyor zannedip atanamayanlara falan şaşırıyorlar. Bilmiyorlar ki bazı bölümler 5000 öğretmen alırken bazı bölümlere 200 kişi kontejan açıldığını. 70 puanla atanan varken 80 puanla atanamayan öğretmen olduğunu bilmiyorlar. Takma sen onları sen işine bak ama kpss'yi de mutlaka kazanmaya bak.
Teşekkürler yorumunuz için banada inandırıcı gelmiyorYeni başlayan kadrolu bir bekçi arkadaş 3600 tl alıyor,ücretliye o kadar vermezler ki,ocakta verecekleri memur zammını azaltmak için adamlar enflasyonu eksi çıkarıyor,bu safsatalara inanıp boşuna ders çalışmanızı aksatmayın. Kpssye çalıştıgın sene çileli oluyor ama sonrasında rahat ediliyor,öğretmen değilim fakat memurum. Bizzat geçtiğiniz yollardan geçtim.
En kötüsü oArtı ücretli öğretmen girdiği kadar ek ders alır 2 ay hiç ücret alamazsınız. Ve haftalık saatiniz üzerinden sigorta yatar.Günde 8 saat çalışmanız lazım. O da ancak meslek lisesinde olur. Şahsen atandığım sene 12 saat ders çalışıyordum. Kolay değildi ama değer. Ücretli çalışmak çok zor 1 sene bende çalıştım. Ayrıca sürekli de açık okul olacak diye garanti yok.
Akıl var mantık var. Nereden birden 3 katı Olsun? Tabii ki yalan. Atar öğretmeni ona verir o kadar para.Atanamayan öğretmenler için ek dersi üç karı yapacaklar gibi bir söylenti var uygulanır mı bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?