ücretli öğretmen maaşı

Valla bence mantıklı. Bizim ailede tek memur yok nedense Herkes ozelde isinde gücünde. Siz ogretmen olup atanacaksiniz. Evliyseniz nasil olacak ? Bunlar hep sorun. Benim babam asla lafini ettirmezdi boyle atanmanin vs.
Sonuc ben musavirim kardesim gemi yapım muhendisi kazanclar iyi. Insallah dediginiz rakam olur. Rahat edersiniz.

2019 en düşük öğretmen maası 3980
En yuksek 4651 tl

Burada yazılan rakamlar cok komik.

Bu uygulamayı destekliyorum. Sınıf öğretmenleri ücretli olarak calıcanlar mezuniyete bakılmadan atanıyor. Su ürünleri mezunu bile sınıf ogr yapabiliyor yani. Bu sistem sadece alan mezunu öğretmenleri çalıstıracak. İşletme, su urunleri vb ilgisiz bölüm mezunları öğrt yapamayacak. Kısaca devlette kalite artacak.

Sadece öğretmenlik mezunları ücretli öğrtmenllik yapabilecek artık

Keske daha once bu sistem gelseydi
Çok şükür... bizim okuldaki ücretli öğretmenler dışarda vasıfsız eleman olur okulda müdürün gazıyla kendilerini aslan kral saniyolar. Havaları falan bir görseniz.

Ayrıca dört yıllık öğretmenim 3600 den az maaşım. Ücretli öğretmen nasıl o kadar alsın?

Ben olacagini sanmiyorum o yuzden siz ders calismaya devam edin hem olsa bile kesin degil bi de maas artinca torpil olayi daha da artar. Bugun bakan yardimcisinin toplantisindaydim hic sozu gecmedi 3600unde ekdersin artmasininda

Önüne gelen öğretmen olacak. İstemiyorum artmasın maaşlar cidden , ben çocuğuma işletmeden mezun olmuş birisinin öğretmenlik yapmasını istemem açıkçası . Okulda öğretmen boşluğunu dolu göstermek için okul yonetemi o kadar savsakki önüne geleni öğretmen diye alıyor. Atanamayn gerçekten öğretmen olanlar içinse hayırlı olsun derim sadece güzel olur neden olmasın ben de öyle bı haber duydum maaş artacak diye

Atanmış öğretmenlerin maaşı bile o kadar değil . Ücretli öğretmenlerin maaşını o kadar yükselteceğine öğretmen atarlar onun yerine. Bana da pek inandırıcı gelmedi o yüzden . Siz KPSS nin ucunu bırakmayın bence .

7 yıllık öğretmenim maaşım 3300. Ücretli öğretmenin maaşının o kadar artacağını düşünmüyorum. Olsa olsa 2000i biraz geçer. Ayrıca ücretli öğretmen girdiği ders kadar ücret alır ve her sene yapacağının garantisi yoktur. Bence siz kpss çalışmayı bırakmayın.

Ücretli ogretmenligi savunmuyorum. Ama zorda kalınan durumlarda da başka çözüm yoksa ücretli almak zorundasınız. Mesela dönemin ortasında aramalar bitmiş ve birden bir öğretmen ben ücretsiz izne ayrılıyorum diyor ya da doğum iznine ayrılıyor. Bu durumda hemen atama yapamayacagina göre MEB tabiki ücretli çalıştıracak. Böyle durumlarla çok sık karşılaşıyoruz. Ben şunu gördüm birçok ücretli öğretmen uzun yıllardır öğretmenlik yapanlara göre daha gayretli ve öğrencilere daha yakın olabiliyor. Keşke herkes kadrolu atansa ama birden de ucretli öğretmenliği kaldırmak mümkün değil. Bir de benim çocuğumun dersine niye işletme mezunu giriyor diyenler için bu durumlar çok nadir oluyor.

3600 tl ücretli öğretmene maaş verilirse hiç kimse kpss 'yi kazanmak için emek vermez ayrıca ücretli öğretmenlik başvurusuna her zaman dönüş bile yapılmıyor ben eğitim fakültesi mezunu gerçek bir öğretmenim ama bana dönüş bile yapılmadı hoş zaten kabul edilseydi de gitmeyecektim en doğrusu sınava hazırlanmak atanıp rahat etmek dururken günü kurtarmak için ücretli öğretmenlik yapmak mantıklı gelmiyor bana.

Valla 27 yıllık vatandaşlik hayatımda öğrendiğim tek şey böyle söylentilere inanmamak gerektiği ;
2016 yılında resmen net tarih vermişlerdi, AB ile vizeler kalkacak diye. Öyle kesin konuşuyorlardı ki devlet erkaaaaaanları. Ben de tam o dönemlerde vize başvurusu yapacaktım, bugün yarın bugün yarın, aman vize serbesti olacakmış, aman da öyle aman da şöyle , az daha bekleyeyim dedim..
Sonuç?
Önce bazi şartlar olmamış, sonra 15 temmuz yaşandı... Bitti gitti vize serbestesi umutları. Şimdi öyle bir gündem bile yok
Aynı şekilde geçen sene ilişkiler yeniden duzelince Rusya ile vizeler kalkacak deniyordu. Hatta Rusça kursunda hocama sağlam bir yerden bilgi gelmiş, ben de binbir heves bekledim Ocak ayından önce kalkıyor mu, bugün kalkar yarın kalkar,dönüş biletimi almayayım da vize kalkarsa giderim... Sonuç?
Tabii ki boş küme
Aynı şekilde bu sene tüm her yerde 1 Kasım'da Rusya ile vize serbestesi konuşulacak, kapıda vize uygulaması olacak diye yazdı durdu .bir kasim bir Kasım.. hevesle bekledim.
Sonuç?
1 kasımdan sonra konuyla ilgili tek bir haber yok. Ne diye aratirsam aratayim hala bütün siteler "1 Kasım'da görüşülecek" diyor, bugün günlerden 19 aralik
Aynı şekilde eğitimde de bugün bu olacak deniyor, yarın bakıyorsun bambaşka birşey oluyor. Okullar açıldıktan,dershaneler taksitleri almaya başladıktan sonra TEOG kalkmıştı mesela, ya da çocuklar özel okula gitsin diye o kadar devlet desteği verildi, şimdi artık verilmeyeceği söyleniyor...
Bunun gibi binlerce şey.
İnsanoğlu işte, umut fakirin ekmeği. Buyuk bir umutla baglaniyoruz olmasını istediğimiz şeylere , ama...

Yani bence sen iyi- kötü bütün soylentilere kulağını tıka, sınavına konsantre ol.
Ha baktin hakikaten maaş/imkanlar düzeldi. O zaman eğer doğuya gitmek- düzenini değiştirmek istemiyorsan yıne ücretli öğretmenlik yap. Zorla atayacak halleri yok ya sen istemezsen. Ya da 'sen geçen sene ücretli öğretmenliği bırakmışsin. Daha da alamayiz' falan da demeyecekler.... Değişen birşey olmayacak senin için.
Ama eğer bu umuda kapılıp ders çalışmazsa ve değişen birşey olmazsa kaybedeceğini bazı şeyler olacak... O yüzden hiç aklını bulandirma bile

Söylentiye bakarak hedef belirlenmez hatta söylenti olmasa bu gün böyle bir karar açıklanmış olsa bile hiç mantıklı değil

Ama yönetmelikte yıl içindeki boşalmaksr için milli eğitim müdürlüğü kadrosunda bir nevi yedek öğretmen bulundurma şeklinde düzenleme de var

Fakat bunu uygulamıyorlar

Hiç sanmıyorum , olursa kadrolu ogretmenlere ayıp olmaz mı ayrıca?

Maaşa zam olmasa bile en azından temelli bi işiniz olur fena mı ?

Öğretmen misiniz?
Sizin yazdığınız rakamlar brüt. Elimize o rakam geçmiyor. Ben 10 senelik öğretmenim maaşım 3347 tl. İsterseniz özelden göndereyim dekontu.

Sene 2014 ekranlarda açıklama doğu görevi yapan öğretmene ücret farkı ödenecek. Ben üstüne doğu görevimi bitirdim hala ödenecek. Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Oturun ders çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…