ücretli öğretmen maaşı

Ders saati 15 liraya cikacak diye biliyorum ondada 30 saat girsen artik aylarda bile anca 2000 lira para yapar

Atamak yerine başka çare bulmalilar öğretmenlere. Yıllarını alıyorlar.

Konu hakkında bilgim yok.

Bence kesinlikle maaş artmaz çünkü kadrolu öğretmenlerin maaşı yüksek diye ücretli öğretmenlik var zaten. Olayın mantığı bu.o maaşı vermeye niyetli olsalar herkesı kadrolu öğretmen yaparlar.Burdaki iyimserlere hayret ediyorum. Devlet saat başı ucretiyle yeri geliyor asgari ücretten de az bir fiyata öğretmen çalıştırıp bunda kesinlikle bir beis görmüyor. Bu sekilde çalışmaya da talep varken neden o maaşı versin? Torpiliniz yoksa kpss den kaç alırsanız alın eleneceksiniz bence özelde devam etmek daha mantıklı

siz 3600 ek göstergeden bahsediyorsunuz..ek gösterge 3600 olursa çalışanlara değil emekli olacaklara daha ziyade faydası olacak emekli tazminat ve maaş iyileşecek .
ücretli öğretmenlik bende yaptım 2 sene ..sigortan çok az yatıyor maaş çok düşük tatillerde alamıyorsun ve heran bir öğretmen gelebilir yerine..2 sene yapmayıp keşke mezun olurolmaz kpssye çalışsaydım diyorum pişmanlığım benim..

Geçici görevlendirme yapılıyor zaten.İlla ücretli öğretmenler gerekmiyor.Sadece daha az para vermek için ortaya çıkarılan bir durum.

Ucretli ogretmene 3600 maas verecegiz mi dediler sanmam ama dogrudur umarim

Geçici görevlendirme yapılıyor zaten.İlla ücretli öğretmenler gerekmiyor.Sadece daha az para vermek için ortaya çıkarılan bir durum.
Gecici görevlendirmede her zaman mümkün olmuyor ki. Bizim okul öğretmen ihtiyacı olduğunda önce görevlendirme için uğraşıyor. Ama çok nadir öğretmen geliyor ki okulumuz birçok öğretmenin çalışmak istediği bir kurum. O yüzden mecburen ücretli geliyor.

İşte anlatmak istediğim ücretli diye bir kavram olmasa görevlendirmeler hızlıca yapılacak.Ücretliye güvenip sallıyorlar.Hiç üzülmüyormusunuz gencecik insanlar sizinle aynı diplomaya sahip olmalarına rağmen sizin yarı maaşınıza çalışıyorlar benim vicdanım elvermezdi bu durumu savunmaya

Tabiki üzülüyorum hatta kendi branşımdan ücretli bir arkadaş gelmisti ben idareye dedim hocam bana az ders verseniz de olur arkadasinkini 30 saate tamamlayın diye. Okulda onlara en çok ben destek veriyorum. Ama o an için başka çare yoksa ve bu devletin de öğretmenimizin de menfaatine olacaksa olmalı diye düşünüyorum. Ha ücretli öğretmenlerin özlük hakları iyilestirilsin sonuna kadar destekliyorum. Ama ücretli öğretmenliğin öyle bir anda kalkacağına inanamıyorum ne yazikki.

Çaresi var ve bu kesinlikle öğretmenin menfaatine değil.Her neyse bu bizim konuşmamızla bu insanlık dışı durum kalkmayacak.

Ekders ücreti şimdiki in iki katı olacakmış. Öyle çok bir sey bekleme bölüm neydi hocam

Aynen 3600 maaş verecekler zeki müren de bizi görecek Adamlar ucretli öğretmen maaşından tatilleri bile kesiyorlar sigortayı eksik yatırıyorlar siz 3600dan bahsediyorsunuz

Bu ücretli öğretmenlikte bile torpil var fen edebiyat fakültesi Türk dili ve edebiyatı mezunuyum formasyonun varaynı zamanda tarih bölümünü de bitirdim öğretmen olduğum halde bana ücretli çıkmadı bu dönem ama iki yıllık muhasebenin 2.öğretimini okuyan arkadaşım öğretmenlik yapıyor bu ne saçmalık nerde adalet

Açıkçası bende sa
Aynen 3600 maaş verecekler zeki müren de bizi görecek Adamlar ucretli öğretmen maaşından tatilleri bile kesiyorlar sigortayı eksik yatırıyorlar siz 3600dan bahsediyorsunuz
farkındaysanız ben demiyorum Cumhurbaskanı dedi olur olmaz bilmem 2. dönem zaten çalışmıcam Üstelik uslubunuz yok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…