- 25 Eylül 2011
- 7.586
- 11.495
- 498
Söylentiler doğru evet ama 30 ders karşılığında olacak bu maaşArkadaslar maaşa zam gelicegini duydum maaş 3.600 olucak diye söylenti var. Bende atanamayan bir öğretmenim. Meslegimi hakkıyla yapıyorum. 2. Döneme ücretliyi bırakıp kpss çalışmayı düşünüyordum. Maaşa zam gelicekse artık kpss çalışmayıp ücretli yapmak daha mantıklı geldi. Doğuya gitmek zor evli olunca dahada zor olucak. Atanmakta zor. Bıu söylenti hiç inandırıcı gelmiyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim
Söylentiler doğru.Akıl var mantık var. Nereden birden 3 katı Olsun? Tabii ki yalan. Atar öğretmeni ona verir o kadar para.
Görmeden inanmayın bence söylentilerin doğru oldugunaSöylentiler doğru.
Ama özlük hakları olmayacak.gitmedikleri günler ve tatillerde maaşları kesilecek
Bi ucretli ogretmen ek ders karsiligi calismiyor normal ders saati uzerinden maaşını alir. Eger hafta sonları kurslara kalirsa o zaman hafta sonu dersi ek ders uzerinden hesaplanırEki Görüntüle 2216692 İkinci 100 günlük icraat programinda ek ders ucretlerine yüzde yüz zam yapılacağı yazıyor. Bu demek oluyor ki 30 saat ders alan ücretli öğretmen ayda 20 gün çalışarak 3000 TL alabilir ama işte bunun kar tatili var bayram tatili var resmi tatili var sömestir tatili var yaz tatili var...
Bu arada muhtemelen bunun yürürlüğe girmesi önümüzdeki seneyi bulur o yüzden bu sene kafanı hiç bulandirma.
Bi ucretli ogretmen ek ders karsiligi calismiyor normal ders saati uzerinden maaşını alir. Eger hafta sonları kurslara kalirsa o zaman hafta sonu dersi ek ders uzerinden hesaplanır
Haha aynı şeyleri yazmışız.İyimisiniz ? Ücretli öğretmenliğin mantıklı hiçbir yanı yok bence neresinden rursan elinden kalıyor.
Bende şu an yapıyorum , ve kpss yede çalışıyorum amacım doğu batı farketmez bir an önce atanmak.
Maaşın o kadar artacağını sanmıyorum imkansız , sigorta eksik yatıyor , garantin yok yerine bi öğretmen atandı mı boştasın , bazen gerçek öğretmen yerine bile konulmuyorsun !! .
Bilmiyorum bence yanlış düşünüyorsunuz. Iyi çalışıp atanmak lazım .
Kesinlikle katılıyorum.Artı ücretli öğretmen girdiği kadar ek ders alır 2 ay hiç ücret alamazsınız. Ve haftalık saatiniz üzerinden sigorta yatar.Günde 8 saat çalışmanız lazım. O da ancak meslek lisesinde olur. Şahsen atandığım sene 12 saat ders çalışıyordum. Kolay değildi ama değer. Ücretli çalışmak çok zor 1 sene bende çalıştım. Ayrıca sürekli de açık okul olacak diye garanti yok.
Edit: Alımda puan veya kaç kişi alınacağı çoğunlukla ihtiyaca göre değişmektedir. Zaten bu sınav da başarı sınavı değil eleme sınavıdır.Ha bir de "ücretli o kadar maaş almamalı kpss'de atansın öyle alsın" diyenlere hiç kulak dahi asma. O kişilerin çoğu her bölümün alımının aynı olmadığından haberdar değil. Kimi bölümün 60 puanla atadığını, kimi bölümün 90 puanla dahi atamadığından haberleri yok onların. Adil bir yarış olmadığını bilmiyor onlar. Her bölümü eşit değerlendiriyorlar. Haberlerde 20.000 öğretmen alınacak haberleri çıktığında her bölümden 20.000 öğretmen alınıyor zannedip atanamayanlara falan şaşırıyorlar. Bilmiyorlar ki bazı bölümlerin 5000 öğretmen alırken bazı bölümlere 200 kişi kontejan açtığnı. 70 puanla atanan varken 80 puanla atanamayan öğretmen olduğunu bilmiyorlar. Takma sen onları sen işine bak ama kpss'yi de mutlaka kazanmaya bak.
Soylenti degil ki bu kesin..30 saat dersiniz varsa cok iyi..ama garantisi yok tabi ki bu işin..Arkadaslar maaşa zam gelicegini duydum maaş 3.600 olucak diye söylenti var. Bende atanamayan bir öğretmenim. Meslegimi hakkıyla yapıyorum. 2. Döneme ücretliyi bırakıp kpss çalışmayı düşünüyordum. Maaşa zam gelicekse artık kpss çalışmayıp ücretli yapmak daha mantıklı geldi. Doğuya gitmek zor evli olunca dahada zor olucak. Atanmakta zor. Bıu söylenti hiç inandırıcı gelmiyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?