ücretli öğretmen maaşı

Söylentiler dog
Söylentiler doğru evet ama 30 ders karşılığında olacak bu maaş
Özlük haklarınız olmayacak.yaz tatilinde maaş alamayacaksiniz.gitmedigniz günler yine kesilecek
Sigortam tam yatmayacak.
Atanirsan 15 saat dersin karşılığı olacak bu maaş.mesela ben atanmış bı öğretmenim.
Branş öğretmeniyiz.derslerimi 3 güne topladım.rahatca kızımı da büyütüyoruz..
Biraz yerleşirken zorlandık ama haliyle düzenimize kurduk simdi

Eğer bu söylenti doğru olsa dahi yine torpille dönecek özelde 3000 e yakin aliyorum sigortam tam yatiyir yazın maaş alamayıp kredimi odeyemeyecegim korkusu da yok

İyimisiniz ? Ücretli öğretmenliğin mantıklı hiçbir yanı yok bence neresinden rursan elinden kalıyor.
Bende şu an yapıyorum , ve kpss yede çalışıyorum amacım doğu batı farketmez bir an önce atanmak.
Maaşın o kadar artacağını sanmıyorum imkansız , sigorta eksik yatıyor , garantin yok yerine bi öğretmen atandı mı boştasın , bazen gerçek öğretmen yerine bile konulmuyorsun !! .
Bilmiyorum bence yanlış düşünüyorsunuz. Iyi çalışıp atanmak lazım .

Bi ucretli ogretmen ek ders karsiligi calismiyor normal ders saati uzerinden maaşını alir. Eger hafta sonları kurslara kalirsa o zaman hafta sonu dersi ek ders uzerinden hesaplanır

Sen ucretli yaparken yerine biri atanirsa o zaman ne yapacaksin peki. Ucretli ogretmenin yeri saglam degil. Biri kpssye calisir o okula atanit senide evine atar.

Bi ucretli ogretmen ek ders karsiligi calismiyor normal ders saati uzerinden maaşını alir. Eger hafta sonları kurslara kalirsa o zaman hafta sonu dersi ek ders uzerinden hesaplanır

Normalde ücretli öğretmen maaşı girdiği ders üzerinden ek ders ücreti olarak hesaplaniyor. Ben ücretli öğretmenlik yaptığımda ek ders 10 TL idi ben de 10 çarpı o ay girdigim ders sayısı şeklinde maaş alıyordum. Kurs ücretinin iki katı olması da ücretli öğretmenler için değil malesef... 15 saatten fazla dersi olan kadrolu öğretmen girdiği kurslardan 1 ders saatine karsilik 2 ek ders alır. Yalnız benim paylaştığım yazı kurslardan bahsetmiyor. Genel olarak ek ders ücretine yüzde yüz zam olacağından bahsediyor.

Ek ders ucreti 2 katina cikacak. Haftada 30 saat derse girerseniz 3bin tl civari alirsiniz. Ama istediginiz her donem calisamayabilir surekli okul degistirirsiniz arti yazin maas almazsiniz.

Ücretli öğretmen maaşı asla yükselmemeli. Ücretli öğretmen denen ortaçağ sistemi komple kaldırılmalı. Ücretli öğretmenlik yaptım hala utançla hatırlarım. Hiçbir yerden elle tutulur yanı yok, adam gibi kadrolar açılsın gerçek öğretmenler atansın nokta.

Haha aynı şeyleri yazmışız.

Kesinlikle katılıyorum.

Ücretli öğretmenlikte de emeğiniz sömürülüyor.

Belki kendinizi çok iyi yetiştirmişsinizdir .Ögrencilerinize değer verip değer görmüşsünüzdür. .ama İdareden tutun,meslektaşlarınızdan, velilerinizden ikinci vatandaş muamelesi görürsünüz..

Ödenen ücrette verilen emeğin karşılığı değil. .

Kendinizi biraz sıkın, bu sene sınava iyi hazırlanın. .

Edit: Alımda puan veya kaç kişi alınacağı çoğunlukla ihtiyaca göre değişmektedir. Zaten bu sınav da başarı sınavı değil eleme sınavıdır.

Soylenti degil ki bu kesin..30 saat dersiniz varsa cok iyi..ama garantisi yok tabi ki bu işin..

Ben ücretli öğretmenliğe karşıyım.Farkındamısınız kadrolu öğretmenlerle aynı diplomaya sahip olduğunuz halde daha az maaş,daha az hak sahibi oluyorsunuz.Bu kabul edilemez ve kaldırılması gereken saçma bir durum.Eminim hiçbir ülkede böyle bir şey yoktur.

Ben kpss çalışıyorum zaten bırakmadım sadece biraz sıkıntım var nişanlım diş hekimi kendi kliniği var. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz bir dahaki ay düğünüm var kısmetse. (ayrıl atan felan diyenler için yazdım) Özel okullarda iş bulamadım ücretli çalışıyorum. Kpss kazanmak için dersane tonla para ödüyorum aldığım maasla bir yandan çeyiz diziyorum. Artık her şey kısmet. Atanmak hayırlıysa atanıyım yoksada yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…