- Konu Sahibi evarologlu
-
canım bende senın gıgı ucretlı ogretmenlıge basvurmayı dusunuyorum agustosta dılekce verıcem bakalım hayırlısı maaslae zannedersem 800-1200 arasıymıs senın bolumun ne?????
Kusura bakmayın ama öğretmen değilsiniz ve sırf çalışma şartlarından dolayı bu mesleği yapmak istiyorsunuz.Psikoloji üzerine özel bir eğitim almamış insan nasıl öğretmenlik yapmak ister anlamıyorum.O çocukların da geleceğiyle oynamayın. Sizin gibilerin bu fikirlerinden dolayı binlerce öğretmenin yeri doluyor ve atanamıyor. Bu arada geçen yıl benim okuluma maliyeciyi din kültürü öğretmeni olarak vermişlerdi, dersle ilgili bilgisizliğini geçtim daha derste düzeni sağlayamıyordu.(çocuklar sıraların üzerinde tepinirdi, biz de onların çıktığı sınıfta bir sonraki ders düzeni sağlamaya çalışırdık.)Hoş sadece sizler değil, önüne geleni öğretmen yapan meb de suçlu.
kızlar ben çalışıyorum özelde kurumsallaşmış bir şirkette çalışıyorum türkiyenin ilk 10 nunda olan bir şirkette özel malum akşam 6,30da çıkıyorum 8de evdeyim tabi işin stresi çabası yanında insanalrla uğraşmakta zor evliyim akşamları 8de evde oluyorum yemek yap mutfağı toparla en erken 10 oluyor yazın bu şekilde idare edebilir ama kışın akşam 8de evde olmak zor güya cmtsileri çalışılmıyor ama ayın 3 cmtsi gidiyorum ne eve nede kendime zaman ayıramıyorum ondan acaba ücretli öğretmenliğe başvursam mı ama çocukalrla uğraşmakta zor aranızda ücr.öğrt.yapan varmı varsa avantaj ve dezavantajalrı nelerdir işimi bırakmaya değer mi ?
Kusura bakmayın ama öğretmen değilsiniz ve sırf çalışma şartlarından dolayı bu mesleği yapmak istiyorsunuz.Psikoloji üzerine özel bir eğitim almamış insan nasıl öğretmenlik yapmak ister anlamıyorum.O çocukların da geleceğiyle oynamayın. Sizin gibilerin bu fikirlerinden dolayı binlerce öğretmenin yeri doluyor ve atanamıyor. Bu arada geçen yıl benim okuluma maliyeciyi din kültürü öğretmeni olarak vermişlerdi, dersle ilgili bilgisizliğini geçtim daha derste düzeni sağlayamıyordu.(çocuklar sıraların üzerinde tepinirdi, biz de onların çıktığı sınıfta bir sonraki ders düzeni sağlamaya çalışırdık.)Hoş sadece sizler değil, önüne geleni öğretmen yapan meb de suçlu.
Söyleyecek başka bir şey yok..
Kusura bakmayın ama ben sıze kayılmıyorum devlet böyle bir hak tanıyor gayet yasal neden olmasın eger verimli bir ogremen olacaksa olabılır ogretmen var ogretmen var kadrolu yada kadrosuz farketmez onemlı olan ıyı yetıstırmek bılgını dogru aktarmak yakında zaten durum ve gıdısat onu gosterıyor sozlesmlelı ogretmenlık hat safada olacak bu gıdısle..........
ben şahsen eğitim fakültesi mezunu olmayanları bi yana bırak, pedagojik formasyonu olan eğitim fakültesi mezunlarının bile ücretli öğretmenlik yapmalarına karşıyım. ne kadar yanlış bişey. en basitinden kendi kendilerinin kadrolu olarak atanmalarını engelliyolar. aynı işi yapıp 3'te bir ücret alıyolar. sonra da atanamıyoruz demeye hakları pek yok bence. devlet de haklı 3'te 1'i paraya aynı işi yaptıracağı eleman varken neden kadro açıp daha fazla para ödesin ki!!! mezun olduktan sonra hemen atanamadım ama kesinlikle ücretli öğretmenlik düşünmedim. ki ben bunları eğitim fakülteleri mezunları için söylüyorum, diğer fakülte mezunları kusura bakmasınlar ama onlar için ücretli öğretmenlik yapmayı düşünmek çok daha büyük bi ayıp!!!
bende matematik bölümü mezunuyum,formasyonum yok,almayı da düşünmüyorum,öğretmen olmak da istemiyorum zaten.ama arkadaşlarımın çoğu formasyon alıp atandı.bunda anormal bir durum yok ki.neden kendi açınızdan bakıyosunuz. kim yüksek puan alıyorsa atanıyor,gayet adil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?