- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi ImaginaryLife
Bu arada yine az ders alabilirsiniz dilekçe verilince çözülmüyor mu sorun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske olsa oyle bir imkan ama ozel sektorde calisiyor.Eşinin iki katı maas alıyorsan o ise ara versin çocuğuna baksın. Yaşlı babaanneden daha iyi bakar bence. Hem aralarında özel bir bağ da olur
Parayı her zaman kazanırsınız, biriktirirsiniz. 6 aylıkken bırakmışsınız, doyamamışsınızdır. Aç kalırız da demiyorsunuz, 2 yıl çalışmayayım da demiyorsunuz. 4 ay için ben olsam ücretsiz izin hakkımı kullanırdım.
Ogretmen degilim ogretim gorevlisiyim. Ek derslerle birlikte o miktar oluyor, ikinci ogretim derslerinin ucreti biraz fazla oluyor. Ama ogretmenler de ek dersle birlikte 5bine yakin aliyorlar diye biliyorum.Sanırım öğretmensiniz.
Ücretsiz izin konusunda yorum yapamayacağım. Ancak anladığım kadarıyla izin almama eğilimindesiniz.
Şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz ve vereceğiniz karar en doğrusudur.
Ancak benim dikkatimi başka bir şey çekti ve orada takılı kaldım.
4 ayda 25000 gelirden bahsetmişsiniz. Bu da ayda 6000 TL'den fazla para yapar. Elbette hakkınızdır, sağlıkla güzel günlerde harcayın.
Ancak benim denk geldiğim tüm öğretmenler 3500-4000 arası gelirlerinin olduğunu söyleyerek yakınıyorlar. Gerçekten 6000 TL mi öğretmen maaşları?
Tesekkur ederim bana guzel bir ayna tuttunuz. Aslinda gunde 4 saat calisacak sekilde olsam vicdan azabi cekmem ama 6 7 saat ayri kalmak fazla geliyor acikcasi o yuzden ilerde ne derim bilmiyorum.Çok benzer bir durum yaşayıp ücretsiz izini tercih ettim. O günler paha bicilmezdi almasaydim ömrüm boyunca kendime kizardim sanıyordum. Evet almasaydim belki yapardım. Ama şimdi kızım 2 yaşında ve su an yine kv bakıyor. Anlattıklarınıza göre benziyorlarda. Şu an daha rahat bir annenin o günlere nazaran o zaman sizin gibi detaylı düşünüyordum. Şimdi almasaydimda olurmuş diyorum. Maddi olarak baya ileri giderdik ben bir sene kadar almıştım. 4 ay çok kısa bir süre benim fikrim çalışabilirsiniz. Ama sizin karakteriniz cok önemli. İlerde vakit geçirdim falan diye kendinizi uzecekseniz alın yok dayanirim derseniz çalışmakta güzel bu devirde para da önemli.
Maalesef olmuyor.Bu arada yine az ders alabilirsiniz dilekçe verilince çözülmüyor mu sorun?
Ogretmen degilim ogretim gorevlisiyim. Ek derslerle birlikte o miktar oluyor, ikinci ogretim derslerinin ucreti biraz fazla oluyor. Ama ogretmenler de ek dersle birlikte 5bine yakin aliyorlar diye biliyorum.
Ben de araştırma görevlisiyim. Bizde yaz tatili olmuyor o yüzden öğretmen diye düşündüm sizi. Öğretim görevlilerinin de ders saati ile ilgili dilekçe hakkı olsa da bunu mobbing nedeniyle kullanamıyorlar maalesef.Ogretmen degilim ogretim gorevlisiyim. Ek derslerle birlikte o miktar oluyor, ikinci ogretim derslerinin ucreti biraz fazla oluyor. Ama ogretmenler de ek dersle birlikte 5bine yakin aliyorlar diye biliyorum.
YOK un akreditasyon surecine biz de girmis bulunuyoruz hatta ben de o komitedeyim ama belgelerde en fazla 24 saate girmeli yaziyordu. 15 saat ibaresini gormedim, arastiricam tesekkur ederim.YÖK'ün yeni bir akreditasyon süreci var öğretim görevlileri ile ilgili. 12+3 yani 15 saatten fazla derse girmemeleriyle ilgili.
İsterseniz bir araştırın.
15 saat ders olursa uzun saatler ayrı kalmanız gerekmez bebeğinizden.
ikinci öğretim dersine girme zorunluluğunuz yok. Gerekçeli dilekçe yazarak girmeyebilirsiniz.
Kreş var ama 3 yas altini almiyor. Ailem 4 ay bakmaya zar zor ikna oldu, tekrar gelmezler maalesef.Kampüste kreş yok mu? Ya da ailenizi çağırın tekrardan sonra da kreşe verirsiniz 4 ayda 50 bin kayıp ciddi bir takam bu devirde
üniversitenin kreşi yokmuOgretmen degilim ogretim gorevlisiyim. Ek derslerle birlikte o miktar oluyor, ikinci ogretim derslerinin ucreti biraz fazla oluyor. Ama ogretmenler de ek dersle birlikte 5bine yakin aliyorlar diye biliyorum.
pardon ya cevap vermişsinizKreş var ama 3 yas altini almiyor. Ailem 4 ay bakmaya zar zor ikna oldu, tekrar gelmezler maalesef.