O kadar dayanamam ama sanirim 1.5 yaşina kadar falanNe kadar kullanacaksınız ücretsiz izin? Bebeğiniz iki yaşına gelene kadar mı?
Yok esim bunu sorun yapip beni incitecek bir sey yapmaz ,çalışsam daha mutlu olur elbette ama su an hemfikiriz.Size de çok geçmiş olsun ,bir an once rabbim isteğiniz ne ise onu nasip etsinUcretsiz degil de , dogum iznindeyim.Ustelik bebegimi kaybettim Evde bosum yani ilgilenecegim bir bebegim de yok. İznimin bitmesine cok az kaldi . Ama ben suan tekrar nasil baslayacagimi dusunuyorum ev konforuna alistim.Geciyor bir sekilde. Hele sen bebeginle oynayacak vakit gecireceksin. ilgilenip onu buyuteceksin. E haliyle ev telasi yemek telasida olacak akip gidiyor zaten gunler.Esin anlayisli biriyse sen istemeden veriyorsa takma bunuda bence. Birbirinize destk olcaksiniz . Sen evde ikinizin bebegiyle ilgileneceksiniz. Oda haliyle senin ihtiyaclarini giderir yani.
Yedi ay için mi dertlendiniz? Ben de en az bir yıl falan diyeceksiniz sandım.O kadar dayanamam ama sanirim 1.5 yaşina kadar falan
Evet dertlendim, benim için bir sorunYedi ay için mi dertlendiniz? Ben de en az bir yıl falan diyeceksiniz sandım.
Sayılı gün çabuk geçer merak etmeyin.Evet dertlendim, benim için bir sorun
Umarim oyle olur ,onemli olan bebeğimin güvende olmasi.Sayılı gün çabuk geçer merak etmeyin.
Bu yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız gercekten?Ben bunu sormadım yalniz .Ben çocuguma bakabilir miyim diye 8 sene düşündüm ve çocuğuma he ikisine de her konuda çok iyi bakan bir anneyim ,siz merak etmeyin.Çocuğum var diye evde oturmak zorunda degilim bu beni kötü anne sizi de iyi anne yapmaz.Ben benim soruma katkısı olacak arkadaşların fikrini sordum.Benim ikinci çocuğumu sorgulayacak kişilerin fikrini değilYani nasıl öneri verebilirim bilmiyorum . Açıkçası neden ikinci çocuk onu da anlamadım. 26 yaşına kadar hep disarlardaydim. Yurtiçi ve yurtdisi ama hamilelik ve doğumla birlikte bir yıla yakındır evdeyim . Bunaldigim zaman oldu ama bu çocuğu doğurmak benim seçimimdi imkanım olursa iki yaşına kadar da onunla vakit geçirmek isterim .
Beni isteyen linçleyebilir ama şunu hiç anlayamayacagim bilimsel olarak kanitlanmisken bir annenin bebeğe ilk yıl ve hatta mümkünse ikinci yıl bir arada olması siz ben dayanmam evde ne yaoscagim diyorsunuz. İlk çocuk olsa çok iyi anlardım sizi bende noluyoruz ya oldum doğumla birlikte zorlandım ama ikinci çocugu neden yaptınız ki evde kalıp bakmak istemiyorsanız . Dertlendim,bbunaldim evde durmak istemiyorum yetiştirmek için yapılınca bakmak gerekiyor
Evet aslinda belki yeni bir hobi edinebilirsiniz, fırsattan istifade ,teşekkür ederimHobi edinebilirsiniz evde örgü panc vs. YouTube dan izleyip ilerlersiniz bebeğiniz için küçük eşyalar yaparsınız zamanınız güzel geçer. Bende bu aralar kıyafet dikimine merak saldım çok hoşuma gidiyor
Evet bunu çıkardım ben iyi anneyim sen kötü annesin demedim . Maddi imkanim var diyorsun evet çocuk dogurdugun zaman imkanı varsa insan ilk yıl evde oturup bakmak zorunda nasıl bir kafa anlamadım. Hani muhtaç ya bu çocuk ebevynine anneniz baksın diye dogurmadiniz değil mi ? Daha oturmadan yedi ay için bunaliyorsunuz çok garip . Tavrıniz ergen çocuk gibi ay ben bunalirim , ay buna dertlendim tuhafBu yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız gercekten?Ben bunu sormadım yalniz .Ben çocuguma bakabilir miyim diye 8 sene düşündüm ve çocuğuma he ikisine de her konuda çok iyi bakan bir anneyim ,siz merak etmeyin.Çocuğum var diye evde oturmak zorunda degilim bu beni kötü anne sizi de iyi anne yapmaz.Ben benim soruma katkısı olacak arkadaşların fikrini sordum.Benim ikinci çocuğumu sorgulayacak kişilerin fikrini değil
Evet dimi galiba bu hastalıklardan perişan olduk.ilk çocuğum okuldan mikrop getirir mi miniğe diye aklım çıkıyor, hastalik hastasi olduk.Ilk çocuğa hissettirmeden dezenfekte etmeye çalışıyorum, kardesine yaklaşmadanYaz gelene kadar biraz zor olabilir ama bebeğinizin en tatlı zamanları şimdi ek gıda denemeleri vs.. derken ilkbaharda itibaren günden en az bir kere havalar ısındıkça bir kaç kere dışarı çıkarır birlikte arkadaşlarınızla da gezersiniz. Bebek var diye o kadar asosyal olmuyor insanlarsadece hastalık vs gibi durumlardan dolayı daha az insanla görüşülüyor şu son dönemlerde.
Size ne, cocuk benim çocugum,anne benim annem.Ben gayet iyi bir anneyim.Siz nerden biliyorsunuz da böyle ahkam kesiyorsunuz.Annem baksin diye doğurmadım tabiki.Ilk cocugumdan sonra 8 sene düşündüm yetebilir miyim diye ki bu bekleme bile benim sorumluluklarımin farkında olduğumun göstergesi. Ayrica dipnot annem de kizim ben sana destek olurum diye ozellikle destekledi beni ,bebekten once ,rica ediyorum konumu manipüle etmeyin, iyi akşamlarEvet bunu çıkardım ben iyi anneyim sen kötü annesin demedim . Maddi imkanim var diyorsun evet çocuk dogurdugun zaman imkanı varsa insan ilk yıl evde oturup bakmak zorunda nasıl bir kafa anlamadım. Hani muhtaç ya bu çocuk ebevynine anneniz baksın diye dogurmadiniz değil mi ? Daha oturmadan yedi ay için bunaliyorsunuz çok garip . Tavrıniz ergen çocuk gibi ay ben bunalirim , ay buna dertlendim tuhaf
Ev hanımlığı asla yatmak değildir tabiki hiç oyle düşünmedim ama benim için dışarı +iceride de her isi kendi yapan biri için bir boşluk olacak orası kesinÇocuklarla vakit geçirirken zaman zaten yetmiyor. Uyusalar da bir rahat çay içsem diye bakıyorsunuz. Eğer ki ev hanımlığı evde yan gelip yatmak diye düşünenlerdenseniz yanılıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?