Merhaba arkadaşlar ,bebeğim 8 aylık oldu ,bazi sebeplerden dolayi 5.aydan bu zamana kadar çalıştım, annem sağolsun baska şehirden gelip bebegime baktı. Ilk çocugumda bakici konusunda sanırım bulunduğum ortamın uygun olmasından kaynaklı sorun yaşamamıştım. Günümüz şartlarında bebeğimi asla başka bir eve götüremem, eve de herkesi alamiyorum.Gel gelelim sonuç olarak ucretsiz izine karar verdim.Maddi olarak cok iyi değiliz, birikim yapmak zorundayız hatta ama kötü durumda da değiliz.Yani çalışmadığım için sıkıntı yaşamayız ama extralarimdan feragat etmem gerek.Para konusu hadi neyse ama ben gerçekten evde ne yapacağım bilemiyorum ,doğum iznindeyken ya da hamilelik sürecinde raporluyken boyle hissetmedim ama simdi çıplak gibi hissediyorum daha başlamadan
Esimden para alacak olmak ,ev de kalmak ,gunler nasil geçecek.Kesin çok yorulacagim o ayri ama mental olarak bu süreci nasil yöneteceğim bilemiyorum.Cunkü ben çalışmayı, sabah kalkıp hazırlanmayi, mola sırasında arkadaşlarım ile bir yerlere kaçmayı ,eve döndüğümde özlemle çocuklara ve eşime yoğunlaşmayı çok seviyorum.Gene de şu an bebeğim bunların hepsinden daha önemli, kararı verdim zaten.Sadece bu süreci psikolojik olarak yıpranmadan nasil yonetebilirim, deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.Sevgiler