Ucretsiz izin

Bazen ben de diyorum ki 1 sene evde kalsam dinlensem ne güzel olur.

Bol bol kitap okurum , film izlerim
Kahve içerim
Değişik şeyler öğrenirim
Online dil kursuna giderim
Yazılım öğrenirim
Her gün spor yaparım
İstediğim saatte uyanırım
Çocuklarınızla ailenizle eşinizle daha çok sohbet edersiniz.
Yapacak o kadar çok şey var ki
 
Umarim olur
 
Ben sizi anlıyorum, şöyle tavsiyede bulanayım, evdeyim diye salmayın, kalkın eşiniz hazırlanmadan duşunuzu alıp giyinin, kahvaltınızı yapın, bebişle bir yerlere gitmeye çalışın ne biliyim, park olur açık alan olur, anneniz arkadaşınız olur. aksi halde diz yapmış eşofman kafada anne topuzuyla kendinizi öyle evde oturup saçma sapan program izlerken bulursunuz.

bi rutin oluşturun kendinize, pazartesi ev süpürme silme, salı toz alma, çarşamba çamaşır vs gibi tüm günü almayacak ama günü dışında da yapmayacağınız rutinler, böylece günlük belirli zaman diliminde işleri halleder sonra koca günü kendinize ayırırsınız bebişle.

ama benim için de zordu, evde akşama ne yapsam, eşime market listesi hazırlasam vs derken bu rutinleri çok iyi gelmişti.
 
Çok teşekkür ederim
 
ahh canımm benimmm benim 8 yıl öncekine götürdün ayni şeyler yaşadık seninle.
bende bebegimi kaybetmişim 4 ay izin aldim.. ama çok zorlu süreçti. sürekli ağlıyordum psikolojim bozulmuştu. neyseki bu süreçte kurslara katılmani isterim.. sana iyi gelecek.. evde durmayin.. psikolojin çok taze yeni..
eminim bu süreçde geçecek Allah en kısa zamanda yeniden hamile kalmaya nasip etsin.. eli boş birakmasin... inşallah olacak.
 
Çocuğunuz var mı?
 
İlk bebeğimde 2 aylıkken işe başlamak zorunda kalmıştım,yeni darbe olmuştu,hiç bir kurum rapor vermemişti,yeni atandigim içinde işe başlamak zorunda kaldım,maddi sorunlarımız vardı.Hala daha vicdan yaparım.İkinci bebeğimde 8 aylıkken işe başladım.keske imkanım olsaydida ikisinide kendim buyutseydim ilk 2 sene.
ikincisi dede yeni ev almıştık yine imkan yoktu ücretsiz izne ayrilamaya.
çok şanslısın.
o kadar yorgunum ki günlerdir.Boyle eve kapanıp sadece çocuklarımla ilgilenmek istiyorum.tamam çalışmak güzel ama yorucu..eve yetiş,çocuğa yetiş çamaşıra bulasiga yetiş..
tadını cikartin
 
Cok tesekkur ederim. İlk zamanlar evde duramadim zaten surekli biyerlere gittim. Ama bu aralar ev daha iyi geliyor bana.Yakın zamanda tekrar istedgimden emin degilim. Cok zor bir dogumdu. Cesaretim yok yeniden . Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…