Ucretsiz izin

Udemyden mesleginiz ya da hoşunuza gidecek bir konuda eğitim satın alabilirsiniz. Durdurup izlendiği için bebekle sorun olmaz, alıştırma vs yaparken de gerçekten vakit geçiyor. İnsan evde boşa vakit geçiriyor gibi hissetmiyor bu tarz şeyler olunca. Severseniz pilates de yapabilirsiniz günlük yarım saat mesela çocuk uyurken.

Tesekkur ederim ,umut oldunuz.Maşallah evlatlarımıza.Benim de biraz birikimim var ama galiba alışık olmadigim için panik oldum

ben de bir sure evde olacağım, sizinki kadar uzun değil ama ben de eve alismaya çalışıyorum.
Çalışılırken yapamadigim şeyleri, zaman bulamadiklarimi tamamlıyorum :)
Ev duzenine takmis durumdayim su aralar mesela onlarla ilgili videolar izleyip evle ugrasiyorum :)
Bebisiniz sizi baya oyalar ama siz de çalışırken yapamadiklarinizi bir dusunun o sekilde ilerleyin, sikmayin caninizi

Kesinlikle ikisi de cok iyi fikir ,teşekkür ederim.Calisirken asla diyet yapamadim mesela ,sağlıklı da beslenemedim,en azindan bu konularda pozitif anlamda kullanabilirim ,teşekkür ederim

Ben iki yaşına kdr ücretsiz izin kullandm maalesef bakacak kimsem yoktu ama iyiki çocuğuma ben bakabildim inanın daha olsa zamanın kullanırdım :)
Belki ben de uzatırım, zaman ne gösterir bilinmezteşekkür ederim

Teşekkür ederim evle ilgilenmek de müthiş bir terapi gercekten ama yazin sehir değiştireceğiz muhtemelen o yuzden evle ilgili her sey askıda ama genede çok teşekkür ederim

Tesekkur ederim ,umut oldunuz.Maşallah evlatlarımıza.Benim de biraz birikimim var ama galiba alışık olmadigim için panik oldum
Sayılı gün çabuk geçiyor emin olun, bazen üzülüyorum bile hatta bitecek diye Sizin azmış hem de birikim bitmeden izin biter zaten. Başka sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olayım. Ücretsiz izin olayı benim hayatım oldu resmen

Ay sorayim madem ucretsiz izinde sağlık sigortam devam edecek mi acaba ,yoksa esim mi devralmalı?Teşekkürler

Teşekkür ederim evle ilgilenmek de müthiş bir terapi gercekten ama yazin sehir değiştireceğiz muhtemelen o yuzden evle ilgili her sey askıda ama genede çok teşekkür ederim
diziler, filmler, kitaplar...
Yeni yemekler denersiniz, para konusunda ezilecek bir durum yok.. Kadinlar bu tur zamanlarda calisamaz ve babalara gore daha fazla sorumluluk alir, o konuda rahat olun. Esiniz calissin siz yiyin azicik

Yanlış anlamayın ama imkanınız varken ücretsiz izne ayrılmak neden üzüyor sizi bende şu an ücretsiz izindeyim üstelik ev kredisi ödüyoruz ekstra hiç bir harcama yapmıyorum sırf bebeğimle olmak onu annesiz bırakmamak için ilk cocugumda da ücretsiz izin almıştım o zaman da kiradaydik onun anneye en ihtiyaç duyduğu zaman en güzel dönemleri bu günlerini bir daha geri getiremeyeceksiniz tadını çıkarın derim bol bol zaman geçirin koynunuzda uyutun inanın başka birsey dusunmeyeceksiniz

Ben de bebegimi düşündüğüm için ücretsiz izini seçtim. Hatta annem bu süreçte de eger sıkıntı yaşayacaksak bebege bakmayi teklif ettiği halde onu da yormak istemedim, sagolsun.Soyle söyleyeyim isim çok yoğun saatler gerektiren bir is değil.Calistim 3 ay mesela ama bebeğim hep anne sutu aldi.Sagolsun annem de çok severek ve guzel baktığı için sanırım ,gözüm arkada kalmadi.Ama soz konusu başkasına bırakmak olunca goze alamiyorum tabi. Çalışmayı sosyal olmayı seviyorum ,bu yüzden galiba.Ama anneliğim ağır bastığı için ücretsiz izin seçeneğini kullaniyorum ,teşekkür ederim.Tek derdim bu süreci pozitif yonetebilmek

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın asla eleştirmek için söylemiyorum ilk cocugumda bir sene aldım ücretsiz izin sonrasında keşke biraz daha zorlayıp daha uzun süre alsaydım dedim çünkü zaman geçtikçe bazı şeyleri anlıyor insan bide şöyle düşünüyorum ben zaten emekli olana kadar çalışacağım bu sürede en azından evde zaman geçirmenin de sabah işe gitmek için koşturma olmamasının da tadını çıkarıyorum bosverin bu durumu tatil kafa dinleme olarak düşünün

Evet haklısınız belki ben de yaşayınca ayni düşüneceğim benimki bilmemekten kaynaklı bir tedirginlik galiba

Evet ben de ilk çocuğumda 1 yıl aldım, şimdi dönüp bakınca diyorum ki keşke onu da bırakmasaydım 2 yıl alsaydım. Zaman çok hızlı geçiyor. Gün geliyor sabahtan akşama kadar okulda oluyorlar bize ihtiyaçları olmuyor

Keske imkanım olsa da ücretsiz izne ayrilabilsem 3 aylık bebeğimi bırakıp şubatta başlamam gerek
İlk bebeğimde de 4 aylık baslamistim
Tadını çıkarın
Birkac ay sonra havalar ısınır zaman çabuk geçer

mesleğinizi merak ettim

Ben de ücretsiz izin aşacağım inşallah. sağlıklı tariflere kendimi adamayı, pilates yapmayı ve çocuğumla dışarda vakit geçirmeyi düşünüyorum. Çeşit çeşit sağlıklı tarifler denemek, dünya mutfağı vs çok ilgimi çekiyor ama yapamıyorum tabi hep ğratik şeylerle gün geçiyorD Tabi bunlar düşünce sadece İçimdeki his bebeğime bakarken bunların hiçbirini yetiştiremeyip uyumak için ağlayacağımı söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…