- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
657'ye tabi arkadaşlar ücretsiz izin almada sıkıntı varmıdır?gelen yazıda sadece yıllık izinlerin iptali diye yazıyor.kanunu araştırıyorum.kimse net bilgi vermiyor.ücretsiz izinle ilgili emsal verebilecek varmı
kurum şuan bekletiyor dilekçemi.adamların insiyatifine kalmış gibi.bikaç güne belli olur dediler.normalde net bir bilgi yok alınır yada alınamaz diye.doğuma bağlı almak istedim iznimi.daha önceki aylardan sözle bildirimde bulunmuştum.suanda ulkede OHAL var biliyorsunuz ki bir gidin arastirin dun kanun hukmunde kararname yayinlandin, durumun icerigiyle ilgili, ordan okuyun bence alamazsiniz gibi geliyor ama yinede calisitiginiz kuruma bagli vede mazeretinize (hastalik, gebelik vb).
dilekçemi sundum beklemedeyim.eğer red cevap gelirse kendime emsal arıyorum aslında.bazı illerde alan olmuş diye okudum memurlar.net'teBağlı bulunduğunuz müdürlükleri ararsanız net bir bilgi alırsınız bence .
kurum şuan bekletiyor dilekçemi.adamların insiyatifine kalmış gibi.bikaç güne belli olur dediler.normalde net bir bilgi yok alınır yada alınamaz diye.doğuma bağlı almak istedim iznimi.daha önceki aylardan sözle bildirimde bulunmuştum.
ohh içime su serptin.dileçemi dün sundum.karar çıksada düün tarihli olduğu için etkilermi acaba beni.pazartesiye sarkacak gibi benim kararKonunua hemen el atıyorum dün ücretsiz izin almıs bırı olarak saglık personelıyım ılk basta ucretsız ızın verılmıyor dedıler ertesı gun gelin alın dedıler dün aldım ucretsız ıznını yanı kanunda sadece yıllık ızınler ıcın gecerlı bı durum ama kurum arıA cıkarıp vermeyebılıyor baglı bulundugunuz kurumla acilen görusun cunku kurumdan aldıgım duyumlara göre ohalden dolayı ücretsız ıznı bıle kaldırabılırız sedıler zaman kaybetmeyın
inş ya.herşeyi ona göre planlamıştım.evim bebeğim eşim herkes bi yerde.çok sıkıntıdayımdun ilan edildi ya OHAL belki henuz tum kamu kuruluslarina teblig gelmemis olabilir durumun icerigi ile ilgili ama hamilelikten dolayiysa alirsiniz herhalde, yani insallah...
Ben dılekcemı dun verdım 10 dk da yaptılar ısımı hemen ayırdılarohh içime su serptin.dileçemi dün sundum.karar çıksada düün tarihli olduğu için etkilermi acaba beni.pazartesiye sarkacak gibi benim karar
Cok iyi ya Ben hala beklemede yum.takipte kal dedilerBen dılekcemı dun verdım 10 dk da yaptılar ısımı hemen ayırdılar
Normalde reddetme haklari yok Ama Ohal'den dolayi tedirginlerilk kez mi ücretsiz izin alacaksınız, reddetme hakları yoktu eskiden ama bilemicem.
bir de ücretsiz izinde olan bir iş arkadaşımız işe dönmedi, hala iznine devam ediyor.
Duzenim yok suanda calistigim ilde.planimi ucretsize gore ayarlamistim .hersey alt ust durumda. ZorunluyumBen çok özel bir durumdan dolayı rapor alamadım, ne doktor şu durumda doğru olduğunu söyledi, ne kurum yukarıdan bişey gelirse açıklayabiliriz dedi. Tüm tedavi planım iptal oldu, biraz sakinleşene kadar bekleyelim dedik ben paniktim doktorumda zorlama 15 gün bekle dedi.
Bence olabildiğince görevde kalın izin konusunda risk almayın
Alamadim ilk gunlerde mustesar onayi gerekiyor demislerdi.kesinlikle hic bir doktor vermiyoructetsiz ızın anayasal haktır hıc bıse olmaz ama kesınlıkle rapor alma