ücretsiz izinde olup evde sıkıntıdan patlayanlar

yokyav

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
18
1
6
Ankara
2 Yıl ücretsiz izin mi olur ya çok sıkıldım.ama bebeğime de kendim bakmak istiyorum bu yüzden sabrediyorum..ücretsiz izindekiler vaktinizi nasıl geçiriyosunuz evde..

sıkıldıysan niye ayrıldın cnm ben 6 aylığına ayrıldım onbeşinde sayılı gün çabuk geçiyo diye üzülüyorum bebekle gün öle çabuk bitiyoki

A cevap gelemişmiş yeni olduğumdan görememiştim.bitti yarın işe başlamak için dilekçe veriyorum hadi hayırlısı...

inşallah bu mesajımı gören olur. ücretsiz izin en az ve en fazla ne kadar alınıyor bilen var mı? mesela bir aylık ücretsiz izin oluyor mu?

inşallah bu mesajımı gören olur. ücretsiz izin en az ve en fazla ne kadar alınıyor bilen var mı? mesela bir aylık ücretsiz izin oluyor mu?

Merhaba arkadaşım, öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum Rabbım sağlıkla yavrunuza kavuştursun inşallah.
Eğer özel sektörde çalışıyorsanız 6 ay ücretsiz izin hakkınız var bunun ne kadarını istiyorsanız o kadarını kullanabilirsiniz.
Devlet memuruysanız 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var ve yine ne kadar isterseniz o kadar kullanabiliyorsunuz iş bir dilekçeye bakar.
Bu arada evde kaldığı için üzülen arkadaşım gerçekten çok şaşırdım mesajınıza.
Keşke benimde daha uzun süre hakkım olsaydı da kızımla daha çok vakit geçirebilseydim.
ben özel sektörde çalıştığım için maalesef 6 ay kullanabildim. işe başlayalı 1 yıl oldu ve her gün evden çıkmak azap gibi geliyor akşam olsa da kızımı bir an evvel kavuşsam diye saatleri sayıyorum. Naçizane tavsiyem elinizden geldiği kadar çocuğunuzla vakit geçirmeniz.

Merhaba arkadaşım, öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum Rabbım sağlıkla yavrunuza kavuştursun inşallah.
Eğer özel sektörde çalışıyorsanız 6 ay ücretsiz izin hakkınız var bunun ne kadarını istiyorsanız o kadarını kullanabilirsiniz.
Devlet memuruysanız 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var ve yine ne kadar isterseniz o kadar kullanabiliyorsunuz iş bir dilekçeye bakar.
Bu arada evde kaldığı için üzülen arkadaşım gerçekten çok şaşırdım mesajınıza.
Keşke benimde daha uzun süre hakkım olsaydı da kızımla daha çok vakit geçirebilseydim.
ben özel sektörde çalıştığım için maalesef 6 ay kullanabildim. işe başlayalı 1 yıl oldu ve her gün evden çıkmak azap gibi geliyor akşam olsa da kızımı bir an evvel kavuşsam diye saatleri sayıyorum. Naçizane tavsiyem elinizden geldiği kadar çocuğunuzla vakit geçirmeniz.

teşekkürler çitlembik. devletteyim ben. bu izni parça parça kullanabiliyor muyum acaba? üç ay-1 ay falan istesem verirler mi mesela??

teşekkürler çitlembik. devletteyim ben. bu izni parça parça kullanabiliyor muyum acaba? üç ay-1 ay falan istesem verirler mi mesela??

sanırım hayır.
Bildiğim kadarı ile iş başı yaptıktan sonra tekrar izin hakkı doğmuyor.

Parça parça da alınabiliyor diye duymuştum ben hanımlar.. Öğretmenim ben,yaz tatili bittikten sonra işe başlamam lazımdı,2 hafta rapor alıp sonra izne ayrıldım.. 1 sene diye dilekçe verdim ama istersem 2 seneye uzatabilirim

Tabi ki her anne çocuklarıyla vakit geçirmek ister ama şartlara göre işe başlama gereği duyabiliyoruz.. Mesela benim 2 tane kuzum var ve kardeş kıskançlığı yaşıyoruz,eşimin memleketindeyiz, benim hiç bir akrabamın olmayışı,destek göremeyişim bayağı bunalttı ve yordu açıkçası.. Zaten çalışan bayanlar olarak evde durmamız yeterince sıkıcı bir de çocukların sıkıntıları üstüne tuz biber oluyor.. Destek şart!;)

Back
X