Kızlar bir konuda fikir almak ve dertleşmek için yazıyorum. 6 aylık bir bebeğim var ve öğretmenim. Doğum iznim bitince ücretsiz izine ayrıldım. Aslında maddi olarak zorlancak durumdayız ama en doğru karar olarak bunu gördüm. Şöyle ki biz annemle aynı mahallede oturuyorz kv lerle ise 1 buçuk saatlik mesafede. Kv geldiğinde yüzüme bakmayan biri. Daha önce ufak sorunlar yaşadık bunları büyüttü konuşmamaya başladı ben de sesimi çıkarmıyorm. Bebeği sevmek için geldilerinde hoşgeldiniz nasılsıniz diyorum o kadar ama kp ile sohbet falan ediyorm. Neyse normalde doğum iznim bitince annem bakacakti bebeğe. Zaten süt iznim de olacaktı. Ama iznim bitmeye yakın eşim bombayı patlattı. "Ben dönüşümlü bakmalarini istiyorum benim annem de baksın" dedi. Benim annem baksa 12de evine gidecek ama kv bakarsa haftaiçi devamli bizde kalacak. Büyük ihtimal kp ile beraber. Peki ben yüzüme bile bakmayan kv ile 12den sonra ne yapıcam her gün? Eşime de bu tarz bi cevap verdim. "Eğer illa annem de baksın diyorsan ücretsiz izine ayrilacagim seneye de bakıcı tutalım" dedim. Kabul etti zaten kendisi hep diyordu ücretsize ayrıl maddiyati hallederiz, oğlumuz en azından 1 yasina kadar seninle büyüsün diye. Neyse bu şekilde izne ayrıldım. Bugün öğrendim ki kv hakkımda " O evde otursun diye oğlum haftasonu bile dinlenemiyor, mahvetti oğlumu, para yetistiremiyor çocuk buna, hiç bişeyden kısmıyor, bi de ucretsiz izine ayrildi" gibi laflar ediyormuş. Geçen hafta eşim pazar çalıştı geç geldi eve. Telefonda söylemiş annesine. Kv de o sıra bi akrabasındaymis. Bu lafları etmiş ağlamış fena olmuş falan hatta. Ben onlardan ogrendim bi kac kisinin daha agzini aradim kimse inkar edemedi böyle konustugunu. Eşimin öyle çok yoruldugu perişan olduğu da yok aslında. Neyse ben şimdi ne yapayım çok ama çok sinirlendim.