Ücretsiz izne ayrıldım,herşey çığrından çıktı

Cok uzuldum durumunuza. Sıkıntınızi icimde hissettim gercekten. Allah'im bir cikar yol gostersin tez zamanda inşallah. Unutmayin her şerde bir hayir vardir

bırde soyle dusunun emeklı olana kadar calışıp bu adamı anlayamaya bilirdiniz...yol yakınken ..
Öyle acı çekiyırum ki keşke anlansaydım diyırum bazen keşke onu saf saf sevseydim şimdş küçücük kaldım ezildim sanki

Cok uzuldum durumunuza. Sıkıntınızi icimde hissettim gercekten. Allah'im bir cikar yol gostersin tez zamanda inşallah. Unutmayin her şerde bir hayir vardir
İnşallah tez zamanda çocuklarım ve ben yıpranmadan ayrılırım bu adamdan

E

Şim bana rapor almak istediğimde yardımcı olmazki git çalış der tabi onun yardımına ihtiyacım yok ama hayat arkadaşı destek olmakı insana
Durum bu kadar vahimse parayla rapor veren yerler varmış onun yardımına ihtiyacınız yok gidip siz alacaksınız raporunuzu iş yerinize vereceksiniz.

Durum bu kadar vahimse parayla rapor veren yerler varmış onun yardımına ihtiyacınız yok gidip siz alacaksınız raporunuzu iş yerinize vereceksiniz.
Ben bu işlere hiç girmedim hiç rapor almadım yani ters geliyor bana alanlara bişey diyemem tabi

Ben bu işlere hiç girmedim hiç rapor almadım yani ters geliyor bana alanlara bişey diyemem tabi
Ben de hasta halimle işe giderdim, zorla geri evime yollarlardı inanın. Bir arkadaş da keyfi alırdı her hafta neredeyse! Ama anne olunca bebeğimi kendim büyütmek istediğim için biraz rapor almak zorundayım. Sonra ücretsiz izne ayrılacağım zaten. Benim iş yerinde çalışma arkadaşlarım da anne olunca kullandı bu şekilde. Yani 3 aylık bebeği maddi zorluklar nedeniyle bırakıp işime dönemedim ne yapayım...

Tabi hakkınızsa alın ben parayla ya da tanıdık vasıtasıyla alınan sahte raporları diyorum

Tabi hakkınızsa alın ben parayla ya da tanıdık vasıtasıyla alınan sahte raporları diyorum
Doğrusu parayla alacağım mecburen. Devletin verdiği süt iznini kullanma imkanım yok. Şartların iyileştirilmesi gerekiyor :/ Bu minnacık yavruyu da bırakıp başlayamam

Doğrusu parayla alacağım mecburen. Devletin verdiği süt iznini kullanma imkanım yok. Şartların iyileştirilmesi gerekiyor :/ Bu minnacık yavruyu da bırakıp başlayamam
Bazı bebekler çok şanslı sizinki de onlardan umarım benim çocuklarımın da şansı döner bir gün ben iki çocuğumda iki aylıkken başladım üçüncü sürpriz geldi aldırmayı düşündüm yapamadım çok ağır geçti hamileliğim sonra depresyona girdim yavrum öümden dönünce aklım başıma geldi yinede 3 aylıkken çalışmaya başladım
İzni annem hastalanınca aldım

Ama eşim denen pislik çok gördü bana neler yaptı anlatamam

Allah yavrularınızın yüzünü her daim güldürsün. Çok zor bir durum ama Allah bir kapıyı kapar bin kapı açar derler. Sizin için de öyle olsun inşallah. Aldırmamak ile iyi yapmışsınız, dünyaya geldikten sonra eminim daha iyi anlamışsınızdır. Yavrularımız bizim en büyük destekçimiz...

Çocuklarımı bile zehirliyor bana karşı düşmanı oldum birden

Ama eşim denen pislik çok gördü bana neler yaptı anlatamam
Kadın derneklerine yazsanız ücretsiz yardım etmek isteyen avukatlar oluyor sağlayabiliyorşar dye biliyorum en kötü nasıl bir yol izleyeceğinizi öğrenirsiniz internetten ulaşabilirsiniz deneyin bence. Çok çok geçmiş olsun bu arada

İnşallah insafa gelir de boşar beni ama sana evi yar etmem nafakada vermem diyor
Şimdilik bekliyorum çalışmaya başlayınca bakıcam tekrar avukat

Bu karakterdeki adamdan da bu beklenir! Çocuğu düşünse zaten kullanmaya kalkmaz annenizle aramdaki şey sizinle ilgisi yok vs der uzak tutmaya çalışır.
Kızım bana vurdu birgün oturup ağladım saatlerce akşam hediyelerle geldi eve kızıma melodika almış falan

Karaktersiz olduğunu bi kez daha anladım bende anlattım kızıma annene bunu nasıl yaparsın der diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…