- 11 Aralık 2019
- 3.764
- 12.845
- 208
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
Siz olayı yanlış anlamışsınız . Ben kendi çocuklarımla uğraştıktan sonra okula gidip 50 çocuğa layıkıyla eğitim veremem , gece 50 defa uyanıp ertesi gün enerjik olamam . Sınıf öğretmenligi sürekli enerjik , dinç dikkatli olmayı gerektiren bir meslek . Ben çocuklarım küçükken böyle olamayacağım icin başkalarının çocuklarına da haksızlık olmasın dedim . Yoksa tabiki alırım iznimi kimseyi ilgilendirmez ama daha az yoğun bir branşım olsaydi veya idareci olsaydim bu kadar izin kullanmazdım .Merhaba. Devletin siZe verdiği ücretsiz izin hakkı, sonra kullanılamadigi için, kullanırken ki iş koşullara bakmamak hak olmaZ. Hatta amirin iznine bile bağlı olmayan bir hak. Yoğunluğa bakıp karar veremem şahsen. Rapor alsak hak da, bu başka. Bu konuda size katılmıyorum. Ekonomi olarak da sıkışık değilim ama geleceklerine katkıda bulunmak mantıklı geliyor.
Evet pardon mesajı tekrar okudum.Siz olayı yanlış anlamışsınız . Ben kendi çocuklarımla uğraştıktan sonra okula gidip 50 çocuğa layıkıyla eğitim veremem , gece 50 defa uyanıp ertesi gün enerjik olamam . Sınıf öğretmenligi sürekli enerjik , dinç dikkatli olmayı gerektiren bir meslek . Ben çocuklarım küçükken böyle olamayacağım icin başkalarının çocuklarına da haksızlık olmasın dedim . Yoksa tabiki alırım iznimi kimseyi ilgilendirmez ama daha az yoğun bir branşım olsaydi veya idareci olsaydim bu kadar izin kullanmazdım .
Anket seçeneklerinde ‘hayır işe dön’ neden yokİyi akşamlar kızlar. Doğum sonrası işe başlamadan ücretsiz izne ayrılsam mı? Doğum sonrası izne ayrılan/ayrılmayan tecrübeli annelerden fikir bekliyorum. Hani bazıları işte dinleniyorum diyor. Süt izinlerimi kullanmak isterim ama kararsızım.
Not:annem bakmak istiyor, sen çalış diyor
Doğum yaptımHele sen bi doğur durumuna göre hareket edersin. Mevzu sadece bakmak değil. Bazen çalışmaya gitmek bile kafa dinlendiriyor olabilir.
Anket sorusunu evet diye cevaplayan seçenek varAnket seçeneklerinde ‘hayır işe dön’ neden yokOyum ondan yana.
Evett, kafa dağılır, evde aynı rutinBenim de annem baktı ve doğum iznim bitince çalışmaya başladım, ama ben öğretmenim çalışma saatlerim biraz daha az, ama çalışırken hayatım kesinlikle daha düzenli benim, planlamamı düzenlememi ona göre yapıyorum, haftalık giysi kombinimi bile oluşturuyodum gün gün, sürekli eşofmanla evde oturmak bana iyi gelmezdi, bence çalışmak aktif olmak, farklı ortamlara girmek daha iyi
Soru ücretsiz izne çıksam mı olunca cevap uymadı bende.Anket sorusunu evet diye cevaplayan seçenek var
Fedakarlık konusu tartışmaya kapalıdır annelik konusunda. Bunalınca çocuğa strsle bakmam kötü olur. Son cümlenize benzerini yeni kurmuştu amirim bana. Ücretsiz izin talebi için gitmistim.annemin baktığını biliyor, annemi yormak istemiyorum dedim, bakıcı yi önerdiler. Bakıcı olmaz dedim.2 yaşından sora da bakıcıya bırakacaksın sonuçta dediler. 4 saat erken çıkma imkanım var üstelik. Tarlada çalışan anne de çocuğunu bırakıp çalışıyor.sonucta aynı çatı altında yaşıyoruz evlatlarımızla.Bir cocuk sahibi oluyorsak biraz kendimizden fedakarlik yapmamiz gerektigini dusunuyorum iki yasina kadar en azindan mecburiyet yoksa siz bakin annenize birakip kafa dagitmaya gezmeye spora gidebilirsiniz bebklerin en guzel ve anneyle birlikte olmasi gereken zamanlar bunaliyorum vs diyerek ise donmek bana bencillik gibi geliyor. Cocugumun gelecegi icin lafları da bahane gibi cunku iki yasindan sonrada cocugun gekecegi icin calisacaksin sonucta
Öğretmen nerden çıktı ki, günde 4 saat hakkı olan çalışanım . Anket i güzel düzenleyemedim demek ki.Soru ücretsiz izne çıksam mı olunca cevap uymadı bende.
Öğretmenseniz zaten Haziranda yaz tatili olmuyor mu? Çok bir şey kalmamış
Çocuğunuzla ilgilenmeyi neden “cebelleşmek” gibi olumsuz fiillerle anlatıyorsunuz? İstenmeyen bir gebelik miydi? Sorunuza gelecek olursam siz işe dönmek istiyorsunuz belli ki. Kimse sizi zorla evde tutmayacak. İstiyorsanız dönersiniz. Ama 1 yaşına kadar bağ kurulmaz bakış açınız yanlış.Annem de fırsat varken neden izne ayrılmak istediğimi anlamıyor evet. Kesin kararım evde olmaktı, u dönüşü yapacak gibiyim. Evde cebellesmek, çocuğum sana ben baktım demek için mi?
Öğretmenlikle ilgili yorumlar görmüştüm üstlerde. O yüzden öğretmen sandım.Öğretmen nerden çıktı ki, günde 4 saat hakkı olan çalışanım . Anket i güzel düzenleyemedim demek ki.
Kac aylıkken başlayacaksınDoğumdan öncr çalışmaktan yanaydım
Doğurdum daha çok çalışmaktan yanayım
Ayrı geçirip kafa dinleyebileceğin 1 saat bile öyle kıymetli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?