Ücretsiz izne ayrılsam mi?

memurum, ayrılsam mi ücretsiz izne?

• Evet,kafan dağılır, daha çok enerjin kalır.

• Hayır, evinde otur, sen bak

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz olayı yanlış anlamışsınız . Ben kendi çocuklarımla uğraştıktan sonra okula gidip 50 çocuğa layıkıyla eğitim veremem , gece 50 defa uyanıp ertesi gün enerjik olamam . Sınıf öğretmenligi sürekli enerjik , dinç dikkatli olmayı gerektiren bir meslek . Ben çocuklarım küçükken böyle olamayacağım icin başkalarının çocuklarına da haksızlık olmasın dedim . Yoksa tabiki alırım iznimi kimseyi ilgilendirmez ama daha az yoğun bir branşım olsaydi veya idareci olsaydim bu kadar izin kullanmazdım .

Evet pardon mesajı tekrar okudum.

Bu tamamen sizin maddi durumunuz ve bakacak birileri olup olmamasiyla alakalı bir konu. Anneniz bakacaksa ve çalışmaya niyetiniz varsa almayın.

Bebeğiniz ne kadarlık? Ben 1 yaşındayken çalışmaya başlamıştım. Çalışmak bana iyi gelmişti. Öncesinde de anneme çok aliskindi, o yüzden bırakmam zor olmadi. Eğer annenize emanet ettiginizde kendinizi rahat hissetmeyeceksiniz alın tabi. Her şeyin tüm boyutlarıyla düşünülup de alınması gereken bir karar.

Anket seçeneklerinde ‘hayır işe dön’ neden yok Oyum ondan yana.

Benim de annem baktı ve doğum iznim bitince çalışmaya başladım, ama ben öğretmenim çalışma saatlerim biraz daha az, ama çalışırken hayatım kesinlikle daha düzenli benim, planlamamı düzenlememi ona göre yapıyorum, haftalık giysi kombinimi bile oluşturuyodum gün gün, sürekli eşofmanla evde oturmak bana iyi gelmezdi, bence çalışmak aktif olmak, farklı ortamlara girmek daha iyi

Bir cocuk sahibi oluyorsak biraz kendimizden fedakarlik yapmamiz gerektigini dusunuyorum iki yasina kadar en azindan mecburiyet yoksa siz bakin annenize birakip kafa dagitmaya gezmeye spora gidebilirsiniz bebklerin en guzel ve anneyle birlikte olmasi gereken zamanlar bunaliyorum vs diyerek ise donmek bana bencillik gibi geliyor. Cocugumun gelecegi icin lafları da bahane gibi cunku iki yasindan sonrada cocugun gekecegi icin calisacaksin sonucta

Evett, kafa dağılır, evde aynı rutin

Fedakarlık konusu tartışmaya kapalıdır annelik konusunda. Bunalınca çocuğa strsle bakmam kötü olur. Son cümlenize benzerini yeni kurmuştu amirim bana. Ücretsiz izin talebi için gitmistim.annemin baktığını biliyor, annemi yormak istemiyorum dedim, bakıcı yi önerdiler. Bakıcı olmaz dedim.2 yaşından sora da bakıcıya bırakacaksın sonuçta dediler. 4 saat erken çıkma imkanım var üstelik. Tarlada çalışan anne de çocuğunu bırakıp çalışıyor.sonucta aynı çatı altında yaşıyoruz evlatlarımızla.

6 ay zaten doğumdan sonra ücretsiz izin hakkınız var
Bakacak annenizde varmış
Ben olsam 1 yaşına gelene kadar falan çalışmazdım sonrasında başlardım işe

Annem de fırsat varken neden izne ayrılmak istediğimi anlamıyor evet. Kesin kararım evde olmaktı, u dönüşü yapacak gibiyim. Evde cebellesmek, çocuğum sana ben baktım demek için mi?
Çocuğunuzla ilgilenmeyi neden “cebelleşmek” gibi olumsuz fiillerle anlatıyorsunuz? İstenmeyen bir gebelik miydi? Sorunuza gelecek olursam siz işe dönmek istiyorsunuz belli ki. Kimse sizi zorla evde tutmayacak. İstiyorsanız dönersiniz. Ama 1 yaşına kadar bağ kurulmaz bakış açınız yanlış.

Öğretmen nerden çıktı ki, günde 4 saat hakkı olan çalışanım . Anket i güzel düzenleyemedim demek ki.
Öğretmenlikle ilgili yorumlar görmüştüm üstlerde. O yüzden öğretmen sandım.
Yalnız çok gergin cevaplarınız var. Umarım rahatlatacak bir karar alırsınız.

Bence parasal durumunuza bagli.
Eğer ekonomik olarak iyi seviyedeyseniz ayrılıp kendiniz bakabilirsiniz.
Bu tamamen kişiye bagli.
Şahsen ben ikinciyi de doğursam ayrilamam onu kaldiracak ekonomim yok.
Eksiklerini artılarını ölçün ona göre karar verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…