- 29 Aralık 2016
- 593
- 367
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayraklıdayım şehir hastanesinde çalışıyorum mhamile değilim malesef elimde kalan ilaçlar birilerine fayda olsun diye yazayım dedim ben bıraktım tedavi işlerini 3.ye enerjim kalmadı
ilk 2 denemeni nerde yaptın umarım bu sefer güzel sonuçlanır
ege üniversitesinin karşısında tarımcı eczanesinde oluyor
izmir ve aydın çevresine elden verebilirim malesef
cumartesi verebilirim izmirde nerdesiniz
Progestan da duruyor muMerhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
İlaçlarınız duruyorsa vermek isterseniz burdayım hanımefendiBen de tüp bebek gebesiyim, elimde 4 kutu progestan fitil, 4 kutu proluton depot var, doktoruma vermeyi teklif ettim ama "biraz daha dursun elinde ne olur ne olmaz" dedi, ileriki muayenelerde bir daha soracağım, verebilirsin derse ben de bunları ücretsiz göndermek isterim. Bu başlığı açtığınız icin de teşekkür ederim (=
Maalesef, çok uzun zaman geçti üzerinden, yazdığım zaman biri istemisti ona gönderdim. Kusura bakmayinİlaçlarınız duruyorsa vermek isterseniz burdayım hanımefendi
Elınızde duruyormu Benım çok ıhtıyacım vardoktorunuza sorar mısınız bende 3 kutu prolutex 25mg var işinize yarar belki
Elınızde duruyormu Benım çok ıhtıyacım var
Bana özelden yazarmısınızdoktorunuza sorar mısınız bende 3 kutu prolutex 25mg var işinize yarar belki
Hala elinizde var mı3 kutu cetrodite var ihtiyaci olan ulaşabilirsiniz. ElAzğ çevresi
Canım elimde 3 kutu oksapar var 1 kutusundan sadece 1 adet kullanılmışİstanbul Üsküdar dayım elinde progestan dex 25 mg veya oksapar 4000 lik iğne olan varmi acaba?
Benim ihtiyacım var ama nasıl yapabiliriz ki. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinCanım elimde 3 kutu oksapar var 1 kutusundan sadece 1 adet kullanılmış
Yok ben izmirdeyim canım ücretli değil benim elimde fazla kaldı ihtiyacı olan birisine gitmesini istiyorumBenim ihtiyacım var ama nasıl yapabiliriz ki. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinne kadar fiyatı ve sizde istanbuldamisiniz acaba
Ben şuan 5 haftalık oldum insallah siz kacıncı haftada bırakmıştınız iğneyi ? Ben isterim ama nasıl olucak uğraşmanız lazım sizinde kargo falanYok ben izmirdeyim canım ücretli değil benim elimde fazla kaldı ihtiyacı olan birisine gitmesini istiyorum