Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Arkadaşlarım merhaba izmirdeyim ovitrelle ihtiyacım var elinde olan varsa veya hangi eczanede bulabileceğimi bilen varsa yardımınızı rica ediyorum 🙏🙏
Merhaba irenbe etrafındaki eczanelerde genelde oluyor ama doktorum artık üretilmiyor dedi varmıdır bilmiyorum

Merhaba irenbe etrafındaki eczanelerde genelde oluyor ama doktorum artık üretilmiyor dedi varmıdır bilmiyorum
Çok teşekkürler oraları da gezdik yoktu sonra bir eczaneden doktorum vasıtasıyla buldum. Resmen el altından satıyorlar aradığımda yok demişlerdi. Birde raporumla vermedi parayla sattı. Sağlık Bakanlığına şikayet ettim ne zorluklarla bu yola giriyoruz bide böyle insanlarla mücadele ediyoruz gerçekten diyecek sözüm yok

Çok teşekkürler oraları da gezdik yoktu sonra bir eczaneden doktorum vasıtasıyla buldum. Resmen el altından satıyorlar aradığımda yok demişlerdi. Birde raporumla vermedi parayla sattı. Sağlık Bakanlığına şikayet ettim ne zorluklarla bu yola giriyoruz bide böyle insanlarla mücadele ediyoruz gerçekten diyecek sözüm yok
Aynen cnm karaborsa olmuş neredeyse bu kadar önemli bir iğnenin bide bizim gibi bir çok hastanın mağdur olmasını sağlayan sağlık bakanlığının....
Neyse rabbim yardımcımız olsun. Se n ne durumdasın yumurta mı toplanacak benimde yarın ikinci kontrol üm var bakalım büyümüş mü merak ediyorum haftaya toplama olur belki

Aynen cnm karaborsa olmuş neredeyse bu kadar önemli bir iğnenin bide bizim gibi bir çok hastanın mağdur olmasını sağlayan sağlık bakanlığının....
Neyse rabbim yardımcımız olsun. Se n ne durumdasın yumurta mı toplanacak benimde yarın ikinci kontrol üm var bakalım büyümüş mü merak ediyorum haftaya toplama olur belki
Yok canım benim ilk transferim negatif sonuçlandı bu ay da Femara ve ovitrelle deneyelim dedi doktorum onu deneyeceğiz olmazsa diğer ay 2. Transferimi olacağım. İnşallaj şeninde yumurtalar büyümüşyür 🧿

Yok canım benim ilk transferim negatif sonuçlandı bu ay da Femara ve ovitrelle deneyelim dedi doktorum onu deneyeceğiz olmazsa diğer ay 2. Transferimi olacağım. İnşallaj şeninde yumurtalar büyümüşyür 🧿
Hayırlsı olsun cnm bu benim 3. Tedavi hep sil baştan oldu. Bu sefer güzel yumoşlar olur inşallah 5. Güne giden. Doktor un kim? Benim alper bilici irenbe

Bildiğim kadarıyla ovitrelle rapor ile alınmıyor.. raporun olsa bile.
Benim de ilaç raporum vardı ama dr reçete etti ücretli almıştık

Çok saçma değil mi ama raporun ne anlamı var ki o zaman
Yani tam emin değilim yine de yanlış bilgi vermek istemiyorum. Bir buçuk sene önce almıştım çünkü ama siz yine de iyi yapmışsınız şikayet ederek her iki türlü de haksızlar keşke tüm ilaçları rapor üzerinden herkes alabilse

Acil ihtiyaç ı olana ver cnm çıkmazsa ben talibim sağlıklı embriyom çıkarsa cnm. Duruma göre haberleşelim. Teşekkürler ederim cnm ilgin için. Çok zor maddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun. Benim 3. Deneme hepsi de sil baştan oldu nerden tasarruf ederiz diye düşünüyoruz işte böyle cnm napaşım hayat şartları. Sen nasılsın kaç haftalık hamilesin bizlere de dua et cnm

hamile değilim malesef elimde kalan ilaçlar birilerine fayda olsun diye yazayım dedim ben bıraktım tedavi işlerini 3.ye enerjim kalmadı

ilk 2 denemeni nerde yaptın umarım bu sefer güzel sonuçlanır
Arkadaşlarım merhaba izmirdeyim ovitrelle ihtiyacım var elinde olan varsa veya hangi eczanede bulabileceğimi bilen varsa yardımınızı rica ediyorum 🙏🙏
ege üniversitesinin karşısında tarımcı eczanesinde oluyor
Merhaba ben donmuş transfer olcagım verilmediyse alabilir miyim 🙏
izmir ve aydın çevresine elden verebilirim malesef

Ben alabilir miyim izmirdeyim
cumartesi verebilirim izmirde nerdesiniz

hamile değilim malesef elimde kalan ilaçlar birilerine fayda olsun diye yazayım dedim ben bıraktım tedavi işlerini 3.ye enerjim kalmadı

ilk 2 denemeni nerde yaptın umarım bu sefer güzel sonuçlanır

ege üniversitesinin karşısında tarımcı eczanesinde oluyor

izmir ve aydın çevresine elden verebilirim malesef

cumartesi verebilirim izmirde nerdesiniz
1. Denemeyi devlet hastanesinde 2. İrenbe de 3. De irenbe de başladım cnm . Umarım herşey güzel olur

Back
X