evet her zaman bu şekilde hayata tutunuyorum ama bazen de böyle patlama yaşıyorum nadiren. umarım siz de iyisinizdir inşallah kolayca hallolur her şeyCanım benimhepimiz biraz yalnızız aslında. Ben de boşanma arefesindeyim bugün ilk defa kendimi iyi hissettim neden biliyor musun.. Bugün dedim ki her şeyden önce ben önemliyim ben güçlü olmalıyım. Sen de öyle. Yaşadıkların çok ağır ama hepsinin bir sebebi var. Bunlar seni aynı zamanda güçlü kılacak şeyler. Kendine tutun
Çok teşekkür ederim. İyi değilim ama iyi olacağım. Sen de iyi olacaksın. Çok kıymetli bir insansın. Çok da güçlüsün Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş bu tür anlarda şükret aldığımız her nefes bir lütufevet her zaman bu şekilde hayata tutunuyorum ama bazen de böyle patlama yaşıyorum nadiren. umarım siz de iyisinizdir inşallah kolayca hallolur her şey
inşallah. bu yıl hayatımda ilk kez 1 kez intiharı kafaya koymuştum. komşumuzun rüyasına girmiş benim ağzımdan yarasalar çıkıyormuş hemen babamı aramış kızın iyi değil git sor diye. o olayda allahın gördüğüne inandım emin oldum mesela. o yüzden böyle seyler düsünmedim bidaha ama insanın gücü tükeniyor bazenÇok teşekkür ederim. İyi değilim ama iyi olacağım. Sen de iyi olacaksın. Çok kıymetli bir insansın. Çok da güçlüsün Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş bu tür anlarda şükret aldığımız her nefes bir lütuf
Aynı durumu yaşadım. Lütfen bu tarz şeyler düşünme ben de düşündüm bu sabah rüyamda bir kaleden atlamaya çalışıyordum ama bir türlü yapamıyordum. Aileden bir kaç kişi de görmüş beni. Dedim ki tamam bu bir işaret yanlış yapıyorum. Kendimi toparladım bugün. Sen de öyle yap. Güzel eğlenceli bir şarkı açıp dinle. Komik bir film seyret. Psikolojini kendi ellerinle düzeltmeye çalış. İstediğin zaman yazabilirsin banainşallah. bu yıl hayatımda ilk kez 1 kez intiharı kafaya koymuştum. komşumuzun rüyasına girmiş benim ağzımdan yarasalar çıkıyormuş hemen babamı aramış kızın iyi değil git sor diye. o olayda allahın gördüğüne inandım emin oldum mesela. o yüzden böyle seyler düsünmedim bidaha ama insanın gücü tükeniyor bazen
teşekkür ederim siz de aynı şekilde <3Aynı durumu yaşadım. Lütfen bu tarz şeyler düşünme ben de düşündüm bu sabah rüyamda bir kaleden atlamaya çalışıyordum ama bir türlü yapamıyordum. Aileden bir kaç kişi de görmüş beni. Dedim ki tamam bu bir işaret yanlış yapıyorum. Kendimi toparladım bugün. Sen de öyle yap. Güzel eğlenceli bir şarkı açıp dinle. Komik bir film seyret. Psikolojini kendi ellerinle düzeltmeye çalış. İstediğin zaman yazabilirsin bana
aslında bu yorgunluk zaten 22 senedir bunları yapıyor olmanın yorgunluğu. her günü bu şekilde geçirmiyorum sadece bu yıl patlak vermeye başladı bir şeyler. yani biraz chatgpt tavsiyesi vermişsiniz niyetiniz iyi biliyorum ama acı küçümseme yarıştırma olayına girmeye gerek yok gerçek hayatta çalışmıyor bunlar her zaman. kurban psikolojisi değil her insanın yorulmaya hakkı var bi noktada. 22 senedir eylemdeyim yoksa 14 yaşında beni evlendirmişlerdi :) akraba olayı daha farklı eğer küçük yaşta öksüz kaldıysanız ve bilinçsiz bi sülalede köpeklerin önüne atılan et muamelesi görüyosunuz aynı o şekilde herkes en büyük şekilde faydalanmaya çalışıyo her şekilde. bu yaşa kadar hiçbir şeye üzülmedim hep kendimi sıktım yola devam ettim. bu yıl acısı çıkıyor nedenseAnneniz için üzgünüm ancak sizin öncelikle hayatınızı kabullenmeniz gerekiyor. Kurban psikolojisinden çıkmadan mutlu olmanız mümkün değil. Yetimhanede büyümesine rağmen büyük işler yapan, gayet mutlu olan ne çok insan var.
Ayrıca herkesin akrabası var ama bir sorun, kim kiminle görüşüyor, görüşen varsa hangi sevgi ve saygı ve çerçevesinde görüşüyor acaba?
Ah vah diyerek geçireceğiniz ömür ziyanla sonuçlanır. Ayrıca insanların karşısınıdaki anlama gibi bir görevi yok. Önce siz kendinizi tanımalı, kendinizi sevmelisiniz. Çevrenizde dolu dolu insan olmasına da gerek yok. Sadece 1 kişi bile yeter anlaşabilmeniz şartıyla .
On senelik ilişkiden bir halt olmayacağı belliymiş zaten. Yalnız kalmamak için diyorsunuz da, ya bu arada çok iyi anlaşabileceğiniz birini kaçırdıysanız? O imkansız bu imkansız. Eyleme geçmeyip oturup yargılamak hiç doğru değil.
Kadınlar o kadar güçlü varlıklar ki, böyle aciz gibi davranmalarına hiç dayanamıyorum. Siz önce hayatınızı kabullenin, kendinizi sevin bakın neler oluyor.
hemen bakıyorum satılıyosaRuhlar arasında diye bir kitap var. İntiharı düşünenlere PDF olarak atacağım.
Sizin yorumlarınız o kadar güzel ki bu forumda. Ilgilendiginjz konularla ilgili acaba burada bir sayfa mı açsanız yasak degilse.Ruhlar arasında diye bir kitap var. İntiharı düşünenlere PDF olarak atacağım.
çok doğru tavsiye vermiş hanımefendi ama sizin bunu kendiniz anlamanız lazım. maalesef şuanki halinizin dışına çıkmadan -çıkmak istemeden- göremeyeceksiniz bu hali ve gerçekten de kurban bilincinden geçiyor mesele. bu arada küçümsemek için değil saldırı için değil ama şu bir gerçek ki kimileri için -hatta çoğu insan için- anne babanın yaşıyor olması, evlatlarına göz göre göre kötülük ediyor olmaları, yaşıyor olup da evladını görmek istemiyor oluşları büyük sorun. herkesin sorunu farklı ama içinden çıkmak kişilere kalıyor. başarı hikayeleri okuyun bence veya hayallerinizi yazın. her şey değişebilir hayatta. hayat akıyor. her an ölebilirsin ama unutma yaşıyorsun. (memento mori, memento vivere)aslında bu yorgunluk zaten 22 senedir bunları yapıyor olmanın yorgunluğu. her günü bu şekilde geçirmiyorum sadece bu yıl patlak vermeye başladı bir şeyler. yani biraz chatgpt tavsiyesi vermişsiniz niyetiniz iyi biliyorum ama acı küçümseme yarıştırma olayına girmeye gerek yok gerçek hayatta çalışmıyor bunlar her zaman. kurban psikolojisi değil her insanın yorulmaya hakkı var bi noktada. 22 senedir eylemdeyim yoksa 14 yaşında beni evlendirmişlerdi :) akraba olayı daha farklı eğer küçük yaşta öksüz kaldıysanız ve bilinçsiz bi sülalede köpeklerin önüne atılan et muamelesi görüyosunuz aynı o şekilde herkes en büyük şekilde faydalanmaya çalışıyo her şekilde. bu yaşa kadar hiçbir şeye üzülmedim hep kendimi sıktım yola devam ettim. bu yıl acısı çıkıyor nedense
çok teşekkür ederim siz ve kızlarınız için de en iyisi olur inşallah. başınız sağolsunKomşunuzun rüyasında sizi görmesi...babanızı araması ..ve sonra onunda sizi araması çok hoş .Bunun nedeni insanların sizi düşünüyor,umursuyor ve sizi seviyor olmaları .Sizin kendinizi yalnız hissetmeniz çok insani bir duygu.Köksüz bir çiçek gibi ..varolmak için bir nedeniniz yokmuş gibi hissediyorsunuz biliyorum.Kökünüzü kendiniz oluşturacaksınız,hayata tutunmak için rutinler oluşturacaksınız..bunları eylemde bulunarak siz yapacaksınız .Şu evrende hepimiz kendimizi yalnız ve omzundaki sorumluluklardan dolayı eziliyor hissediyoruz inan .Küçük kızım geçen gün "sen öldüğünde ben nereye gideyim..yani hangi yola ?" diye bir soru sordu bana .İçim yandı çünkü o da yakın zamanda yetim kaldı ve kaygılanıyor besbelli ..üstelik ben de ölümlüyüm ve ben de ölmeyeceğim diye bir söz veremiyorum onaKızıma "bak benim annem babam yaşıyor ama ben okul için başka şehre ..sonra babanla iş için başka şehlrlere taşınmıştım.Şimdi de bu şehirdeyiz ve yol devam ediyor" dedim.Bana söylediği "anladım ..ablamla ben kendi yollarımızda gideceğiz" oldu.Bunu söyleyen 7yaşında bir çocuk.Sen de kendi yolunundan yürüyeceksin kuzum.Yorulduğunda otur dinlen..nereden nereye geldiğini gör ve kendine tüm o yürüdüğün yollar için kocaman sarıl.İyi iş çıkarmışsın şu zamana kadar bunu kendin de bir gör
erkek arkadaş meseleleri gündemim bile değilÖncelikle babanızı tamamen pas geçmeniz yanlış. Dertleşmek isteyen Dağ gibj babam der.Tabii erkek arkadaş meseleleri en iyi anneye anlatılır.herkes Süper yaşıyor demeniz bile sakıncalı. İntihar içinse böyle bir hakkının olmadığını düşün. Kendinde bu hakkı görürsen bil ki son verdiğin karar olur.
Allah razı olsunçok teşekkür ederim siz ve kızlarınız için de en iyisi olur inşallah. başınız sağolsun
Ne tatlısınızSizin yorumlarınız o kadar güzel ki bu forumda. Ilgilendiginjz konularla ilgili acaba burada bir sayfa mı açsanız yasak degilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?